Menu

Actief Werkt! Inhouse Services

Iedereen aan het werk. Dit doen wij vanuit ons streven: ‘werk volgt mens’. Vanuit persoonlijke interesse leren wij onze flexcollega’s en opdrachtgevers kennen. Met deze kennis begeleiden wij flexcollega’s naar een passende werkomgeving. Dit doen wij op locatie bij onze opdrachtgeverns, om zo continuïteit en ontwikkeling optimaal te benutten en te borgen. Wij begeleiden als HR partner onze flexcollega’s en opdrachtgevers vanuit duurzame relaties naar stabiliteit en groei. Dit realiseren we door te investeren in persoonlijke aandacht en de inzet van ondersteunende en innovatieve tools. Dat maakt ons tot de persoonlijkste Inhouse Dienstverlener met de langste samenwerkingsverbanden!

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Inhouse Services

Heeft u hele jaar door behoefte aan tijdelijk personeel? Of heeft uw organisatie te maken met bepaalde piekmomenten? Dan is Inhouse Services dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie kan blijven draaien, ook tijdens de pieken. Zo kunt u zich bezighouden met uw corebusiness. En wij regelen de rest.  

Bekijk

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.

Bekijk

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is.

 

Bekijk

Werving & Selectie

Wij zijn specialist op het gebied van werving van hoogopgeleide professionals voor een vaste positie binnen uw bedrijf. Het werven en selecteren van specialistische en strategische profielen vraagt om een specifieke aanpak. Wij helpen u daar graag bij. 

Bekijk

Onze ambassadeurs

De stoerste vuilnisvrouw is Joy

16 June 2022

Dat er vooral mannen achter een vuilniswagen staan maakt Joy niks uit. De 23-jarige Joy Vuuren is een hardwerkende vuilnisvrouw bij Cyclus.

Jawad pakt zijn kans als chauffeur.

13 June 2022

Jawad werkt als vrachtwagenchauffeur. Hij vond zijn nieuwe uitdaging via Actief Werkt!. Hier lees je zijn verhaal.

Een onverwachte carrièremove: van kok naar operator.

10 June 2020

Denk jij wel eens over een volgende baan? En wil je dan iets heel anders doen, of kies je voor een baan die aansluit bij wat je nu doet?