Menu

Actief Werkt! Inhouse Services

Iedereen aan het werk. Dit doen wij vanuit ons streven: ‘werk volgt mens’. Vanuit persoonlijke interesse leren wij onze flexcollega’s en opdrachtgevers kennen. Met deze kennis begeleiden wij flexcollega’s naar een passende werkomgeving. Dit doen wij op locatie bij onze opdrachtgeverns, om zo continuïteit en ontwikkeling optimaal te benutten en te borgen. Wij begeleiden als HR partner onze flexcollega’s en opdrachtgevers vanuit duurzame relaties naar stabiliteit en groei. Dit realiseren we door te investeren in persoonlijke aandacht en de inzet van ondersteunende en innovatieve tools. Dat maakt ons tot de persoonlijkste inhouse dienstverlener met de langste samenwerkingsverbanden!

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Uitzenden

Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen.   

Wanneer u hieraan toe bent dan nemen wij u alles uit handen. Van de werving tot administratieve afhandeling en contractvorming

Opleiden

Investeren in medewerkers is nog nooit zo belangrijk geweest. Hen opleiden en/ of omscholen zorgt voor een toekomstbestendig personeelsbestand.  

Wij hebben hiervoor een speciaal opleidingshuis ontwikkeld gericht op het duurzaam inzetten van flexcollega’s.

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig?   

Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is. 

Werving & Selectie

Ook voor vaste posities binnen uw bedrijf werven en selecteren wij de juiste kandidaat. Wij praten dan vaak over functies uitgeoefend door hoger opgeleide specialisten en managers. 

Deze personen zijn klaar voor een volgende stap in hun carrière en zoeken naar vaste posities binnen bedrijven

Onze ambassadeurs

Nieuw perspectief dankzij oprechte aandacht en interesse

14 February 2023

Een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet. Dat is onze visie op arbeid. Wij doen dit door niemand buiten te sluiten, bij ons is écht ruimte voor iedereen. Bovendien vinden wij investeren in onze flexkrachten doormiddel van opleiden en omscholen zo be

Een kijkje in de keuken bij Inhouse Intercedent Naomi

14 October 2022

Naomi van Damme, Inhouse Intercedent voor de Schoonmaakbranche: “Iedere dag weer draag ik bij aan het mooie doel om klant en flexkracht met elkaar te verbinden. Ik help daarmee in het vervullen van ieders behoeften! En dat geeft ook mij weer een goed

De stoerste vuilnisvrouw is Joy

16 June 2022

Dat er vooral mannen achter een vuilniswagen staan maakt Joy niks uit. De 23-jarige Joy Vuuren is een hardwerkende vuilnisvrouw bij Cyclus.