Menu

Vacatures Infra (59)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Infra

Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in de infra, zoals stratenmaker, grondwerker, monteur gas water en warmte, monteur laagspanning of minikraanmachinistSpreekt een uitdagende baan, waarbij je kunt werken aan grote projecten jou aan? Bij Actief Techniek zijn er vele mogelijkheden. Zo kunnen we een BBL traject of stage voor je regelen en kun je via ons een opleiding volgen. Ben jij al opgeleid in de infrabranche? Reageer dan snel op onzevacatures. Voor je het weet heb jij een leuke baan!

Vacatures infra bedrijven

Actief Techniek heeft vestigingen in heel Nederland. Door ons brede netwerk kunnen we je vacatures bieden bij diverse infra bedrijven. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welk bedrijf het beste bij jou past. Werk je als ZZP’er? Dan kunnen we ook ZZP bemiddeling voor je verzorgen. We regelen ZZP opdrachten voor je en nemen het papierwerk over, zodat jij je kunt focussen op het werk. Naast ZZP opdrachten bij infra bedrijven kunnen we je ook helpen als je een ZZP’er zoekt voor een bepaalde opdracht. Neem gerust contact met ons op! 

Vacatures infra stratenmaker

Ben je een harde werker en heb je technisch inzicht? Dan zijn onze vacatures in de infra als stratenmaker iets voor jou! Het werk is afwisselend; je gaat bezig met vleien, knippen en zagen van bestratingsmateriaal, onder de hamer straten en het aftrillen van bestrating. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken in een team of andere oppermannen en stratenmakers aansturen. Spreken de vacatures in de infra als stratenmaker je aan? Laat het ons weten!

Vacatures infra grondwerker

Werk je graag buiten met groot materieel, zoals kranen en shovels? Bekijk dan eens onze vacatures in de infra als grondwerker. Je gaat aan de slag met het verbreden van wegen, de aanleg van (diep)riolering, kabels en leidingen voorsteken en het dichten van sleuven. Je werkt mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet. Spreken onze vacatures in de infra als grondwerker je aan, maar ben je hier nog niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures infra monteur gas en water

Ben jij specialist op het gebied van gas- en waterleidingen? Dan zijn onze vacatures in de infra als monteur gas en water zeer geschikt voor jou! Je meet zelfstandig het leidingtracé in én je lokaliseert kabels en leidingen aan de hand van tekeningen. Ook kort je buisdelen in. Je bekleed ze, boort ze aan en verricht noodzakelijk onderhoud. Spreken de vacatures monteur gas en water jou aan? Neem dan snel contact met ons op!

Naast vacatures in de infra als monteur gas en water vind je bij Actief Techniek vacatures in andere branches, zoals: