Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Zakelijk rijden: wat doe jij met je diesel?

15 April 2024

Vanaf 1-1-25 vervalt de bpm-vrijstelling op bestelwagens en komen er meer ZE-zones. Wat slim is, hangt van je situatie af.

Recruitmentinzichten voor werkgevers | Download de whitepaper

2 April 2024

Ben jij benieuwd wat de doeners in Nederland beweegt? In een whitepaper delen we de nieuwste marktinzichten over jouw branche en doelgroep.

Voordelen van zzp bemiddelingsmodel

1 April 2024

Als je met Actief Werkt! samenwerkt, geef je 0 procent van je zelfstandigheid op. Dat komt door ons transparante bemiddelingsmodel. Dít zijn de voordelen!

Slimme administratietools voor zzp'ers

1 April 2024

Het grootste nadeel voor zzp’ers? Zelf je administratie moeten doen. Daar heeft Actief Werkt! oplossingen voor: Mijn Actief en self-billing. Zo werken ze!

Zakelijke en privékilometers, zo ga je ermee om als zzp'er

1 April 2024

Maak je jaarlijks meer dan 500 privékilometers in je zakelijke (bestel)wagen? Dan moet je bijtelling betalen. Doen, want de boete liegt er niet om!

Vergeet je oordoppen niet in te stoppen

17 March 2024

Herken jij dat ook? Als je naar een tof concert bent geweest en dat je de dagen erna last hebt van je oren? Gehoorbescherming is nodig om lawaaislechthorendheid te voorkomen. En niet alleen tijdens concerten, maar zeker ook op het werk. Slecht horen

Een Great Place To Work voor Nick Zuidema

27 February 2024

Nick vertelt over zijn loopbaan bij Actief Werkt!, maar ook wat deze plek voor hem een Great Place to Work maakt.

Een actieve aftrap van het nieuwe jaar!

13 February 2024

Samen met 325 collega’s trapten we het jaar af met ons jaarlijkse Kick-off event. Het was een avond vol energie, inspiratie en teamspirit.

Baan van de Maand Passagiers Begeleider

19 January 2024

In de rubriek 'Baan van de Maand' krijg je elke maand een inkijkje in de carrières van onze flexcollega's. Deze keer uitgelicht: Passagiers Begeleider op Schiphol.

Kies een categorie