Menu

Blog

Kies een categorie

Bijzonder verlof

25 oktober 2018

Wanneer heb je recht op bijzonder verlof of kort verzuim? En wanneer krijg je doorbetaald? Hier staan ze voor je op een rijtje.

Pensioen opbouwen als uitzendkracht

18 oktober 2018

Bouw je als uitzendkracht pensioen op? Zo ja, hoeveel dan? En hoe werkt dat precies? Dit zijn vragen die elke flexkracht zich vast wel eens heeft gesteld. Hier geven we antwoord.

De arbeidstijdenwet

15 oktober 2018

Vraag jij je wel eens af; ‘hoeveel uren mag ik nou eigenlijk werken’, ‘hoelang heb ik pauze’ en ‘wat zijn mijn rechten met werktijden.’ Wij zetten het voor je op een rijtje.

Quiz: Welke superheld ben jij op je werk?

8 oktober 2018

Alle flexkrachten zijn in onze ogen superkrachten! Ben jij benieuwd op welke superheld jij lijkt op de werkvloer? Maak dan nu de test!

Ziek worden op vakantie, wat nu?

5 oktober 2018

Stel je wordt ziek op vakantie, wat doe je nu? Wie moet je bellen en hoe zit dat nou als je uitzendkracht bent? Hier lees je het.

Wachtdagen bij ziekte, hoe zit dat precies?

1 oktober 2018

Stel je bent ziek, dan heb je wachtdagen. Maar wat houdt dat precies in en hoe verschilt dat per fase?

Quiz: ben jij een superkracht op de werkvloer?

1 oktober 2018

Superkracht van het jaar, dat word je niet zomaar. Deze 5 type collega’s verdienen allemaal meer waardering én maken dus kans om Superkracht 2018 te worden.

Het fase systeem

28 september 2018

Ieder uitzendbureau werkt met het fase systeem. Maar wat is dat nou precies? Wat is handig om te weten? Hier wordt alles uitgelegd.

Zo springt jouw sollicitatie eruit tijdens dé sollicitatiemaand

12 september 2018

September is dé sollicitatiemaand: tijd om weer aan de bak te gaan! Zo spring jij eruit in het hoogseizoen onder de sollicitaties.

Kies een categorie