Menu

Opleidingen

Wil jij een nieuw vak leren?

 

Wil jij een nieuw vak leren? Je laten omscholen of bijscholen? Actief Werkt! investeert graag in jouw toekomst en daarom bieden wij verschillende opleidingen aan. Kosteloos en met baangarantie! Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk en brengt je verder. Je creëert nieuwe kansen voor jezelf, kunt doorgroeien en werken aan je salaris. Van complete BBL- trajecten tot losse cursussen en maatwerktrajecten. Het opleidingshuis bij Actief bevat opleidingen van verschillende duur en in allerlei branches. Kom erachter wat bij jou past en start een opleiding wanneer jij wil!

Wij werken nauw samen met diverse opleiders in heel Nederland. Daarnaast is het keurmerk Leerwerkintermediair aan ons toegekend. Dit betekent dat wij BBL- studenten een leerwerkplek bieden die aan de kwaliteitsnormen voldoet.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kijk dan gauw in ons opleidingshuis. Wij gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons