Menu

Opleidingen

Wil jij een nieuw vak leren? Je laten omscholen of bijscholen? Volg dan een opleiding via Actief. Wij gunnen iedereen een opleiding: een kans om jezelf te ontwikkelen en om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dat is goed voor jou en voor je werkgever. 


Wij werken nauw samen met opleider TSH Vakopleidingen. Daarnaast is het Keurmerk Leerwerkintermediair is aan ons toegekend. Dit betekent dat we BBL-studenten een leerwerkplek bieden die aan de kwaliteitsnormen voldoet. Voor onze opleidingen geldt dat je deze kosteloos volgt.

Wij geloven in het versterken van onze flexkrachten. Het maakt je op de lange termijn beter inzetbaar. Dat levert winst op voor jou, voor ons, voor het bedrijf waar je werkt, voor de maatschappij. Dat zit hem niet alleen in kennis en vaardigheden, maar ook in werkgeluk. Als jij je ontwikkelt, ervaar je meer uitdaging en voel je je beter over jezelf. 

Opleidingsaanbod

Opleidingen Logistiek

✓ Vrachtwagenrijbewijs

Opleiding Bouw

✓ Timmerman

Opleidingen Productie

✓ Operator

Opleidingen Installatietechniek

✓ Elektromonteur
✓ Installatiemonteur 
✓ Zonnepanelenmonteur

Opleidingen Metaal

✓ Pijpfitter
✓ Werkvoorbereider

Opleidingen Schildersbranche

✓ Opleiding Schilder - Praktijkopleiding
✓ Opleiding Schilder - BBL Niveau 2
✓ Opleiding Schilder - BBL Niveau 1 
✓ Opleiding Industrieel lakverwerker - BBL Niveau 2

Opleidingen Groen

✓ Medewerker Hovenier
✓ Vakbekwaam Hovenier (VHG Branche-opleiding)
✓ European Treeworker (ETW'er)
✓ Assistent Infra - Groen


Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen