Menu

Opleidingen

Wil jij een nieuw vak leren? Je laten omscholen of bijscholen? Volg dan een opleiding via Actief Werkt! Wij gunnen iedereen een opleiding: een kans om jezelf te ontwikkelen en om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dat is goed voor jou en voor je werkgever. 

We bieden allerlei soorten opleidingen; je kunt je vrachtwagenrijbewijs halen, een heftruckcertificaat, een reachtruckcertificaat, we bieden schoonmaakopleidingen en opleidingen tot operator, of je haalt via ons je VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers). We werken nauw samen met Actief Techniek. Vanuit hun specialismen kunnen we opleidingen bieden in de bouw, metaal, installatie, infra en groen, bij hun eigen opleidingscentrum TSH. Het Keurmerk Leerwerkintermediair is aan ons toegekend. Dit betekent dat we BBL-studenten een leerwerkplek bieden die aan de kwaliteitsnormen voldoet. Voor alle opleidingen geldt; als ze je kans op werk vergroten kost het je meestal helemaal niets.

Wij geloven in het versterken van onze flexcollega's. Het maakt je op de lange termijn beter inzetbaar. Dat levert winst op voor jou, voor ons, voor het bedrijf waar je werkt, voor de maatschappij. Dat zit hem niet alleen in kennis en vaardigheden, maar ook in werkgeluk. Als jij je ontwikkelt, ervaar je meer uitdaging en voel je je beter over jezelf. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen


Jawad werd chauffeur

Jawad Souari is één van de mensen die via Actief Werkt! als vrachtwagenchauffeur werkt. Hij haalde zijn papieren via ons en daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad. Hij werkt bij de Gemeente Breda als chauffeur huisvuil. Lees verder...

 

 

 

 

 

Danny werd operatorHier lees je het verhaal van Danny. Hij werkte achttien jaar als kok. Toen liet hij zich omscholen en maakte hij de overstap naar de functie van Operator Bij Ausnutria. Lees verder...