Menu

Actief Werkt! Select

Select is ons specialistische label gericht op de werving en selectie van hoger opgeleide specialisten en managers. De kandidaten die wij bemiddelen zijn klaar voor een volgende stap in hun carrière en zoeken naar vaste posities binnen bedrijven. Wij komen met hen in aanraking via onze data gedreven werkmethoden en nauwkeurige doelgroep analyses. Ook zijn onze consultants getraind in specialistische sourcing-technieken en passen wij de nieuwste interviewtechnieken toe (CACTUS en AGRI).

De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog en de succesfactor voor langdurige arbeidsbemiddeling bovengemiddeld. Onderzoek laat zien dat 80% van de door ons geplaatste kandidaten na 1 jaar nog werkzaam is in hun functie, ten overstaan van het landelijke gemiddelde van 44% bij andere bureaus. Wij onderscheiden ons daarmee als strategisch recruitment partner en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van zowel kandidaten als werkgevers.

Bekijk onze vacatures

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze specialisten

Actief Werkt! Select

Irina den Hartog

Manager werving en selectie
Specialist in logistiek & supply chain

06-57747559

irina.denhartog@actiefselect.nl

Actief Werkt! Select

Robin Boschker

Werving en selectie consultant Specialist in zakelijke dienstverlening

06-83623741

robin.boschker@actiefselect.nl

Actief Werkt! Select

Brenda van der Sluijs

Werving en selectie consultant
Specialist in food- en maakindustrie

06-82060554

brenda.vandersluijs@actiefselect.nl

Onze ambassadeurs

IJzersterk samenspel tussen Lucide en Actief Select!

16 February 2023

Pim Jonker, directeur van adviesbureau Lucide, ervaart echt partnerschap met de consultants van Actief Werkt! Select. Het ijzersterke samenspel tussen de twee zorgt voor goed gekwalificeerde professionals die de groei van de organisatie borgen.