Wat kan Actief Werkt! voor u doen?

Heeft u een vacature en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct spreken met een van onze specialisten? Neem dan contact op met de dichtsbijzijnde Actief Werkt! locatie. of plaats direct uw vacature via onderstaande button.

Vacature plaatsen 

 

Meer dan een uitzendbureau

Wij begrijpen dat we een rol spelen in uw keten. Daarom steken we veel energie in het begrijpen van uw behoeften en uw werkprocessen en stemmen ons werk daarop af. Onze nieuwsgierigheid helpt ons daarbij. We nemen onze verantwoordelijkheid en leggen onze doelen vast in resultaatverplichtingen.

Mensen maken het verschil

Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Of het nu vaste medewerkers zijn of uitzendkrachten. Hun inzet, ambitie en doorzettingsvermogen maken dat uw organisatie succesvol is. Daarom noemen wij ze flexcollega’s. Wij helpen hen aan werk en inkomen dat past bij hun competenties, ambitie en omstandigheden. Dat doen we onder meer met hulpmiddelen zoals ambitiegesprekken, onze Werkprofiel Test® en opleidingen.

Breed dienstenaanbod

We gaan een stap verder dan het uitzenden van mensen. Wij bieden onze flexcollega’s aan in verschillende flexvormen. Zo kunnen we altijd een oplossing bieden voor uw vraag. Ons aanbod bestaat  uit:


Eén gezicht, één contract, één factuur

Onze specialisten in services, logistiek, productie, food en agri worden door onze klanten beschouwd als branchegenoot. Samen met u verkennen we de weg naar proces- en kostenefficiency. Ondertussen zorgen we voor de verbinding met uw HR-processen en -mensen. U doet nog maar met één partij zaken. 

Wilt u een van onze specialisten spreken? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op met de dichtsbijzijnde Actief Werkt!-locatie.