Menu

Op zoek naar personeel?

Voor een korte of langere periode? Tijdelijk of vast? Steeds meer bedrijven hebben naast hun vaste personeel een flexibele schil met uitzendkrachten. Belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Wij helpen u graag verder. Het zoeken naar geschikt personeel kost veel tijd. Besteed het daarom uit aan onze specialisten. Heeft u een vacature? Wij hebben de kandidaat!

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Het persoonlijkste uitzendbureau van Nederland

Actief Werkt Uitzendbureau heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. De Actief Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

In een wereld vol met digitale ontwikkelingen en kansen, blijft in de uitzendbranche de menselijke maat het verschil maken. In de kern is ons werk namelijk mensenwerk. Persoonlijk staat daarom centraal in onze cultuur, dat is wat ons uniek maakt. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Benieuwd naar ons verhaal?

 

Werk voor vluchtelingen. Help bij het opbouwen van een waardig bestaan!

Mensen die huis en haard achterlaten vanwege de oorlog in Oekraïne bereiken op een zeker moment een volgende fase. Als uitzendbureau zien we dat zelfredzaamheid en kans op werk dan enorm belangrijk is. Signalen die wij krijgen uit eerste hand, dankzij een speciaal team dat klaarstaat om deze personen te voorzien van de juiste informatie en bemiddeling in werk.

Neem contact op met uw vaste Actief Werkt! contactpersoon wanneer u interesse heeft om verder met ons te praten over de invulling van banen door Oekraïense vluchtelingen.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen