Menu

ZZP bemiddeling

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wordt er bij jouw bedrijf voor een tijdelijke opdracht een ZZP’er gezocht? Dan zit je goed bij Actief ZZP! Wij zijn namelijk een gecertificeerd ZZP bemiddelingsbedrijf in de technische branche. Dit houdt in dat we niet alleen één of meerdere vakmensen voor je regelen, we kunnen ook de administratieve rompslomp voor je uit handen nemen. Hierbij moet je denken aan facturering en de opmaak van contracten. Wanneer je een vakkundige ZZP’er zoekt, vind je de perfecte kandidaat bij Actief ZZP!

ZZP gezocht

Heb je specifieke opdrachten binnen jouw bedrijf waarvoor een ZZP’er wordt gezocht? Dan kun je een ZZP opdracht online plaatsen bij Actief ZZP! We gaan graag met je in gesprek over welke vakkracht jij zoekt. Wij bemiddelen ZZP’ers in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder.

ZZP zoeken bouw

Omdat je als bedrijf werkt aan verschillende projecten, kan het best zijn dat je eens in de zo veel tijd een ZZP’er zoekt in de bouw. Je hebt bijvoorbeeld een extra timmerman, metselaar of stukadoor nodig. Kortom: er worden echte vakmensen gezocht. Bij Actief ZZP vind je ze. Bovendien kunnen we je helpen wanneer er sprake is van in- en verkoop tussen jouw bedrijf en de ZZP’er. Dus zoek je een ZZP’er in de bouw? Klop dan aan bij Actief ZZP!

ZZP zoeken techniek

Wanneer er bij jouw bedrijf een ZZP’er gezocht wordt in de techniek, kan het lastig zijn om vakmensen te vinden. Omdat Actief ZZP gespecialiseerd is in de technische branche, kunnen we uitstekend bepalen welke kandidaat het meest geschikt is voor jouw opdracht.

ZZP zoeken schilder

Ben je op zoek naar een betrouwbare vakkracht in de schildersbranche? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij bemiddelen onder andere schilders, houtrotreparateurs en glaszetters. Bij interesse komen wij graag met je in contact zodat we de juiste vakkracht aan jouw ZZP opdracht kunnen koppelen.

ZZP zoeken groen

In de groenvoorziening is - zeker in de warmere maanden - volop werk. Zoek je ZZP’ers in het groen bij jouw bedrijf, zoals hoveniers, boomverzorgers of onkruidbestrijders? Kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

ZZP zoeken infra

Wanneer je aanklopt bij ons bedrijf in ZZP bemiddeling kunnen we zeker helpen met het vinden van de juiste vakkracht in de infra. Zoek jij bijvoorbeeld een stratenmaker, grondwerker of kraanmachinist? Dan kunnen wij je zeker verder helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ZZP zoeken offshore

Ben je op zoek naar een zelfstandig fitter, lasser of monteur? Actief ZZP heeft een breed netwerk onder offshore vakkrachten. Wij zijn erkend door de NBBU als gecertificeerd ZZP bemiddelaar. Daarnaast weten wij welke ZZP’er het best past bij jouw ZZP opdracht. Neem contact op met onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.