Menu

ZZP bemiddeling

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wordt er bij uw bedrijf voor een tijdelijke opdracht een ZZP’er gezocht? Dan zit u goed bij Actief ZZP! Wij zijn namelijk een gecertificeerd ZZP bemiddelingsbedrijf in de technische branche. Dit houdt in dat we niet alleen één of meerdere vakmensen voor u regelen, we kunnen ook de administratieve rompslomp voor u uit handen nemen. Hierbij moet u denken aan facturering en de opmaak van contracten. Wanneer u een vakkundige ZZP’er zoekt, vind u de perfecte kandidaat bij Actief ZZP!

Keurmerk ZZP-Bemiddeling

Zzp-intermediairs die zich willen onderscheiden in de markt voor zzp-bemiddeling kunnen zich certificeren met het keurmerk zzp-bemiddeling van de NBBU. De NBBU is de brancheorganisatie voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en behartigt de belangen van meer dan 1.350 dienstverleners in de flexbranche, zoals uitzendbureaus, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs.

Wat houdt het keurmerk ZZP-bemiddeling in?
Er heerst vaak onduidelijkheid over de rol van zzp-intermediairs, wat soms tot misverstanden leidt. Het keurmerk biedt opdrachtgevers en zzp'ers de zekerheid dat het bemiddelingsmodel van Actief Werkt! goed geregeld en transparant is. De organisatie scoort onder andere goed op de volgende punten:

  • Naleving van de afgesproken betalingstermijn richting zelfstandigen;
  • Zorgvuldige procedures voor het aanleggen en bijhouden van zelfstandigen-dossiers;
  • Een transparantie dienstverlening van afspraken tussen opdrachtgever en zelfstandige; 
  • Het gebruik van goedgekeurde modelovereenkomsten tussen zelfstandige en opdrachtgever.

Klantportal

Als opdrachtgever kunt u gebruik maken van ons klantportal. Hierin heeft u de mogelijkheid tot digitale urenverwerking en accordering door verschillende contactpersonen. Tevens heeft u hier inzicht in de facturatie en kunt u alle overeenkomsten met zzp’ers digitaal tekenen en archiveren, Kortom, een overzichtelijke werkwijze om de dossiervorming op orde te hebben.

ZZP gezocht

Heeft u specifieke opdrachten binnen uw bedrijf waarvoor een ZZP’er wordt gezocht? Dan kunt u een ZZP opdracht online plaatsen bij Actief ZZP! We gaan graag met u in gesprek over welke flexkracht u zoekt. Wij bemiddelen voornamelijk ZZP’ers in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder.

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.