Menu

Werk voor vluchtelingen

Help bij het opbouwen van een waardig bestaan!

Mensen die huis en haard achterlaten vanwege de oorlog in Oekraïne bereiken op een zeker moment een volgende fase. Als uitzendbureau zien we dat zelfredzaamheid en kans op werk dan enorm belangrijk is. Dit inzicht krijgen uit eerste hand, dankzij een speciaal team dat klaarstaat om deze personen te voorzien van de juiste informatie en bemiddeling in werk.

 

Succesvolle bemiddeling

Wij helpen al ruim 500 mensen met een vluchtelingenachtergrond dagelijks aan het werk. Onder andere bij Royal FloraHolland, Hartog & Bikker, Scholle IPN en Continental Bakeries zijn onze flexcollega’s aan de slag. Maar, er is nog veel meer behoefte aan/ vraag naar werk! Hiervoor komen wij graag in contact met werkgevers die extra mankracht op de werkvloer kunnen gebruiken.

 

Wat kunt u van Actief Werkt! verwachten?

  • Juiste papieren van de flexkrachten die aan de slag gaan.
  • Toegewijd Actief Werkt! team van Nederlands en Oekraïens sprekende arbeidsspecialisten.
  • Bij niet Engelssprekende flexkrachten, ontzorgen wij 100% en kunt u ons inzetten als tolk. Bijvoorbeeld gedurende de inwerkperiode.
  • Opleidingen, onder andere voor beheersing van de Nederlands en/ of Engelse taal, voor de flexkrachten die bij u komen werken.
  • Specifieke documenten, werkinstructies en trainingsmaterialen vertalen wij voor u naar de moedertaal van de flexkrachten.
  • Wij bieden, samen met u, een eerlijk en marktconform salaris aan onze flexkrachten.

 

Wie u voor gingen

Ik ben zeer tevreden over de groep Oekraiense flex-collega’s. Wat vooral opvalt is de gezonde werkhouding van deze groep, altijd netjes aanwezig en willen heel graag werken. Ik vind het goed dat Actief mensen in dienst heeft die de taal spreken en deze collega’s daarom kunnen begeleiden. De sfeer in de groep is zeer goed te noemen, ik zie dagelijks lachende gezichten op de werkvloer.
Royal FloraHolland


We zijn heel blij met ze, het zijn hele harde werkers en super nette mensen. Het enige wat we jammer vinden is dat we niet goed met ze kunnen communiceren. Niet per se over het werk, maar we zouden graag willen weten hoe het met ze gaat, zodat we ook eens een leuk praatje kunnen hebben. Ze maken best wel heftige dingen mee en willen graag ook weten hoe zij zich voelen. Wij vinden het belangrijk dat we naast dat we hard werken, ook op een prettige manier contact hebben met deze mensen en daar hoort dit ook bij.
Scholle IPN


Het werken met Oekraïense flexcollega’s ervaren wij als positief. Ze zijn positief ingesteld, zijn leergierig en pakken elke kans aan om zich te ontwikkelen. Op dit moment volgen zij allemaal de Nederlandse taalcursus via Actief Werkt wat zorgt voor meer binding tussen hen en collega’s. Ze zijn heel dankbaar om hier te mogen werken.
Continental Bakeries

 

Contact

Neem contact op met uw vaste Actief Werkt! contactpersoon wanneer u interesse heeft om verder met ons te praten over de invulling van banen door Oekraïense vluchtelingen. Of schakel direct met onze projectmanager Aliya Shakirova via e-mail of telefoon +316 514 393 66.