Menu

Inhouse Services

Meer dan inhouse

De dienstverlening van Inhouse services gaat verder dan een vestiging. Vanuit de inhouse locatie bij de klant regelen we alle operationele activiteiten die te maken hebben met het inzetten van flexcollega's. Onze dienstverlening is leidend, niet de plek van waaruit we werken. 

Productiviteit en efficiency

Met Inhouse services managen we het gehele proces van de klant, van werving tot uitdiensttreding, van flexibel tot vast personeel. Wij zorgen ervoor dat we altijd de juiste mensen op het juiste moment inzetten bij de klant. Productiviteitsverbetering en dat doen we onder andere in logistiek, productie en zorg.

Eigen recruiting

Inhouse Services bestaat uit klantteams en verzorgt zelf de recruiting van flexcollega’s. Elk team heeft een klantmanager die de belangen behartigt van een aantal klanten. De klantcoördinator is verantwoordelijk voor één klant. Hij beschikt over een team van inzetspecialisten dat de dienstverlening van A tot Z verzorgt. Recruiters en inzetspecialisten zetten zich samen in om te voldoen aan de vraag van de klant.

Meer weten? Wij gaan graag met u in gesprek

Robert van Rooij


Robert van Rooij is Manager Inhouse Services. Samen met zijn team helpt hij onze klanten hun productiviteit en efficiency te verbeteren. Maatwerk en innovatieve oplossingen maken dit mogelijk. 

Meer weten?  Stuur Robert een bericht en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

  

Joyce Kolen

HR Manager Vebego Airport Services

‘Het team van Actief workforce management werkt vanuit onze locatie op Schiphol. Ze zijn dienstverlenend en flexibel. De samenwerking verloopt...

John - Flexcollega

John

Flexcollega

Dankzij Actief Werkt (Alle credits naar Marieke Loos!) ben ik weer aan de slag bij Barry Callebaut. Heerlijk bedrijf, heerlijk salaris en top collegas!...

Helvoet - Rubber & Plastic Technologies

Helvoet

Rubber & Plastic Technologies

Actief Werkt! in Payrolling denkt met ons mee. Ze maakten onze administratie efficiënter en zorgden voor uniforme arbeidsvoorwaarden. 

Meer verhalen