Menu

Inhouse Services

Heeft u hele jaar door behoefte aan tijdelijk personeel? Of heeft uw organisatie te maken met bepaalde piekmomenten? Dan is Inhouse Services dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie kan blijven draaien, ook tijdens de pieken. Zo kunt u zich bezighouden met uw corebusiness. En wij regelen de rest.  

Inhouse Services: dienstverlening van A tot Z

Met een uniek team van specialisten werken wij vanuit een kantoor bij u op locatie. Een team dat uw organisatie persoonlijk kent. We zijn aanwezig op de werkvloer en werken exclusief voor u. Daarom weten we altijd precies wat er speelt. U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie. 


We zijn in staat om processen op maat te maken en regelen alles van A tot Z: van werving tot uitdiensttreding, van flexibel tot vast personeel. Onze kracht zit in het inzetten van de juiste mensen op de juiste momenten. Met een perfecte planning leveren we precies het aantal flexkrachten dat u nodig heeft. Uw doel is ons doel, met oog op efficiency en productiviteitsverbetering. 


Betrokkenheid vinden we erg belangrijk. Het team wordt aangestuurd door een klantmanager, die fungeert als uw vaste aanspreekpunt. Op elk gewenst moment deelt de klantmanager inzichten en adviseert u over HR-gerelateerde vraagstukken. De lijnen zijn kort en wij schakelen snel. Dit heeft een positief effect op de samenwerking. 

Voordelen op een rijtje

Inhouse Services

Dichtbij
en betrokken

Een uniek team van specialisten bij u op locatie. We zijn aanwezig op de werkvloer en weten wat er speelt. De lijnen zijn kort en wij schakelen snel.

Inhouse Services

Efficiency en
productiviteit

Met processen op maat verbeteren we de productiviteit van uw organisatie. Door het inzetten van de juiste mensen op het juiste moment bespaart u veel kosten.

 

Inhouse Services

Poolmanagement
flexcollega's

De perfecte pool van flexkrachten. We kennen onze flexcollega’s persoonlijk en bieden begeleiding waar nodig, zodat ze voor diverse taken kunnen worden ingezet.

 

Inhouse Services interesssant bij grote volumes

Inhouse Services is interessant bij grote volumes flexkrachten. U kiest voor inhouse Services als u structureel behoefte heeft aan tijdelijk personeel of als uw organisatie te maken heeft met bepaalde piekmomenten. Onze Inhouse Services dienstverlening gaat verder dan uitzenden. We werken bij u op locatie in plaats vanuit onze vestiging. En we managen het gehele proces. Ideaal als u meer grip wilt krijgen op de invulling en planning van flexibel personeel, zonder dat u daar zelf teveel tijd aan kwijt wilt zijn. We zorgen voor productiviteitsverbetering en dat doen we onder andere voor bedrijven in de logistiek, productie, afval & recycling, schoonmaak, zorg en overheid.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Wij zijn Actief voor