Menu

Inhouse Services

Heb je het hele jaar door behoefte aan tijdelijk personeel? Of heeft je organisatie te maken met bepaalde piekmomenten? Dan is Inhouse Services dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat je organisatie kan blijven draaien, ook tijdens de pieken. Zo kun jij je bezighouden met je corebusiness. En wij regelen de rest.

Inhouse Services: dienstverlening van A tot Z

Met een uniek team van specialisten werken wij vanuit een kantoor bij jou op locatie. Een team dat je organisatie persoonlijk kent. We zijn aanwezig op de werkvloer en werken exclusief voor jou. Daarom weten we altijd precies wat er speelt. Je kunt ons zien als een verlengstuk van je organisatie.

We zijn in staat om processen op maat te maken en regelen alles van A tot Z: van werving tot uitdiensttreding, van flexibel tot vast personeel. Onze kracht zit in het inzetten van de juiste mensen op de juiste momenten. Met een perfecte planning leveren we precies het aantal flexkrachten dat je nodig hebt. Jouw doel is ons doel, met oog op efficiency en productiviteitsverbetering.

Betrokkenheid vinden we erg belangrijk. Het team wordt aangestuurd door een klantmanager, die fungeert als je vaste aanspreekpunt. Op elk gewenst moment deelt de klantmanager inzichten en adviseert je over HR-gerelateerde vraagstukken. De lijnen zijn kort en wij schakelen snel. Dit heeft een positief effect op de samenwerking.

Voordelen op een rijtje

Inhouse Services

Dichtbij
en betrokken

Een uniek team van specialisten bij jou op locatie. We zijn aanwezig op de werkvloer en weten wat er speelt. De lijnen zijn kort en wij schakelen snel..

Inhouse Services

Efficiency en
productiviteit


Met processen op maat verbeteren we de productiviteit van je organisatie. Door het inzetten van de juiste mensen op het juiste moment bespaar je veel kosten.

 

Inhouse Services

Poolmanagement
flexcollega's

De perfecte pool van flexkrachten. We kennen onze flexcollega’s persoonlijk en bieden begeleiding waar nodig, zodat ze voor diverse taken kunnen worden ingezet.

 

Inhouse Services interesssant bij grote volumes

Inhouse Services is interessant bij grote volumes flexkrachten. Je kiest voor Inhouse Services als je structureel behoefte hebt aan tijdelijk personeel of als je organisatie te maken heeft met bepaalde piekmomenten. Onze Inhouse Services dienstverlening gaat verder dan uitzenden. We werken bij jou op locatie in plaats vanuit onze vestiging. En we managen het gehele proces. Ideaal als je meer grip wilt krijgen op de invulling en planning van flexibel personeel, zonder dat je daar zelf te veel tijd aan kwijt wilt zijn. We zorgen voor productiviteitsverbetering en dat doen we onder andere voor bedrijven in de logistiek, productie, afval & recycling, schoonmaak, zorg en overheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag je behoeften en voorzien je van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij je langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van je organisatie, je wensen en behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Wij zijn Actief voor