Menu

Actief Select

Actief Select is een specialistisch label van Actief gericht op de werving van hoogopgeleide professionals en managers voor een vaste positie binnen uw bedrijf. Het werven en selecteren van specialistische en strategische profielen vraagt om een specifieke aanpak. Hoe bereiken we zoveel mogelijk kandidaten voor u? Welke kandidaat past het beste bij uw cultuur? Wij helpen u daar graag bij. 

Werving en selectie van hoogopgeleide professionals

Actief Select is succesvol in de werving en selectie van hoogopgeleide professionals en managers. Met name door ons krachtig netwerk en onze uitgebreide database ligt top talent binnen handbereik. We maken gebruik van diverse wervingsinstrumenten passend bij uw doelgroep. Hiermee bereiken we niet alleen actief werkzoekenden, maar ook latent en passief werkzoekenden. 

 

Onze specialisten zijn actief in de sectoren: logistiek & supply chain, zakelijke dienstverlening en in de voedsel- en maakindustrie. Binnen deze sectoren bemiddelen wij specialisten en managers die actief zijn in de vakgebieden:

  • Customs & trade compliance
  • Supply chain & operations
  • Inkoop en contractmanagement
  • HR en recruitment
  • Sales & business development
  • Digital marketing
  • Interim
  • Executive search

Bekijk alle vacatures


De kracht van Actief Select

Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan draagt dat bij aan het succes van uw organisatie. Daarom investeren wij in relaties en kennen wij onze opdrachtgevers én kandidaten persoonlijk. Onze consultants gaan persoonlijk het gesprek met u aan en doorgronden elk wervingsvraagstuk tot in de puntjes.

We beginnen met het in kaart brengen van de kandidatenmarkt en uw organisatie. Waar bent u precies naar op zoek? Hoe ziet het gewenste functieprofiel eruit? En wat is de haalbaarheid hiervan op basis van de huidige kandidatenmarkt? Vervolgens benaderen, selecteren en screenen we kandidaten zorgvuldig. Hiermee nemen we een hoop tijd en werk uit handen en we stellen alleen de beste kandidaten aan u voor.

✔️ Krachtig netwerk en uitgebreide database;

✔️ Gespecialiseerde consultants en innovatieve recruitment technieken;

✔️ Kennis van groot aantal sectoren;

✔️ Lokale expertise met vestigingen door heel NL;

✔️ Focus op kwaliteit en tevredenheid.

Voordelen op een rijtje

Actief Select

87% fulfillment van de vacatures

Voor 87% van de vacatures vinden wij een geschikte kandidaat, ten overstaan van het landelijk gemiddelde van bureaus dat staat op 51%.


 

Actief Select

40 dagen bemiddelingstijd

Afhankelijk van hoe zwaar en schaars een profiel is, bemiddelen wij gemiddeld binnen 40 dagen. 

Actief Select

80% is nog steeds werkzaam

  •  Liefst 80% van de door ons geplaatste kandidaten is na 1 jaar nog werkzaam in hun functie, ten overstaan van het landelijk gemiddelde van bureau dat staat op 44%

Tevreden opdrachtgevers

Leonieke Vroom

Recruiter bij My Jewellery

"Wij hebben de samenwerking met Actief Select als ontzettend positief ervaren. De markt is voor ons in kaart gebracht en er is duidelijk gevraagd naar welk profiel we op zoek waren. We zijn actief op de hoogte gehouden van het proces. Alle kandidaten waren goed voorbereid en erg enthousiast. We hebben onze nieuwe collega gevonden."

Bas van den Berk

Warehousemanager bij H&B Logistics

"Bestaat er een partij die voldoende kennis heeft over onze werkwijze en behoefte? Actief Select kunnen we hierin volledig vertrouwen. De voorselectie is erg goed waardoor we alleen maar zeer geschikte kandidaten voorgesteld krijgen en daarmee veel tijd besparen. We hebben al meer dan 10 medewerkers binnen ons team mogen verwelkomen."

Bert van den Belt

Directeur van P&O Terstal

“Actief select heeft ons laten zien goed te begrijpen waarnaar wij op zoek zijn en levert geen ‘CV’ aan, maar een ‘potentiele medewerker’! Meerdere keren heeft dit geleid tot een geslaagde match.”

Vraag gratis onze brochure aan

Benieuwd naar de persoonlijke en zeer resultaatgerichte werkwijze van Actief Select? Laat uw gegevens achter en ontvang spoedig onze brochure in uw mailbox. 

Online assessment voor de juiste match

Wanneer een kandidaat is geselecteerd bestaat de mogelijkheid om door ons een online assessment uit te laten voeren. Het assessment wordt op maat gemaakt op basis van belangrijke kernwaarden van uw organisatie en vacature. Het geeft inzicht in de intelligentie, competenties en persoonlijkheid van de kandidaat. De resultaten delen we met u en de kandidaat, zodat we het profiel samen kunnen analyseren. 

Verschil uitzenden en werving & selectie

Bij uitzenden houdt onze taak niet op na werving en selectie. De kandidaat blijft dan bij ons in dienst en wij zijn wettelijk werkgever. U kunt onze kandidaat voor een kortere of langere periode inlenen waarvoor u ons een inleningsbeloning betaalt. 

Dat is anders bij werving en selectie waarbij u direct verantwoordelijk bent voor de indiensttreding van de kandidaat, de salarisuitbetalingen en de kosten die komen kijken bij eventueel verzuim of uitval. Werving en selectie is geschikt als u een nieuwe collega zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf en deze collega voor langere tijd aan uw organisatie wilt binden. U betaalt ons een eenmalige fee die we van te voren hebben afgesproken. No cure, no pay: u betaalt pas bij indiensttreding van uw nieuwe collega. 

Onze specialisten staan voor je klaar

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Deel uw wervingsvraagstuk en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Neem direct contact op via onderstaand contactformulier of bel 

06 - 57 74 75 59

Wij zijn Actief voor