Menu

Over ons

Groot genoeg om specialist te zijn, klein genoeg om persoonlijk te blijven

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming, en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. Actief Werkt! heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland en zijn daarnaast als Actief Group aanwezig in België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken.

Meer over onze labels


Persoonlijke aandacht maakt het verschil
 

Actief Werkt! streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet. Dat geldt niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor onze flexkrachten en vanzelfsprekend ook voor onze klanten. Persoonlijke aandacht maakt altijd het verschil. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en medewerkers zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen. Mensen zijn ons werk. Daarom zijn we dichtbij onze klant aanwezig, op lokale vestigingen of inhouse.

Vind vestiging in de buurt


Maatschappelijke impact
 

Uitzenden is meer dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben als werkgever een belangrijke sociale en maatschappelijke rol. Dit betekent dat we elke dag het beste in mensen naar boven willen halen. Ongeacht afkomst, leeftijd, opleiding of ervaring. Een passende baan is er voor iedereen. We creëren daarom een omgeving waarin onze medewerkers, flexkrachten en klanten kunnen groeien en ontwikkelen. We hechten veel belang aan goed werkgeverschap. Wij kennen onze flexkrachten en zijn continu met hen in gesprek. We leiden op, zorgen voor de baan na de baan en zetten zo in op duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. 

Actief Werkt! heeft zich verbonden aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en we streven drie doelen na in lijn met ons bestaansrecht. Lees meer over de maatschappelijke impact die we willen bereiken en de doelen waarvoor wij ons hard maken op onze MVO pagina.  

Actief in de maatschappij


Kwaliteit verzekerd

Met onze opdrachtgevers werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Met elkaar behalen we de beste resultaten. Samen maken we het verschil. Wij zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en zetten net een stapje extra. Wij komen onze beloftes na. Wij denken mee en brengen kennis, specialisme en innovatie. En we staan voor kwaliteit:   

Meer weten over Actief Werkt? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen

Vind vestiging in de buurt