Menu

Actief Werkt! Techniek

Als je op zoek bent naar een baan in de bouw, infra en techniek dan zit je goed bij Actief Werkt! Techniek. Wij hebben diverse vacatures waarmee we jou aan een baan helpen bij de mooiste opdrachtgevers in de techniek. Wij hebben de mooiste projecten en beste banen die ertoe doen. Zo kun je bijvoorbeeld meewerken aan de energietransitie on- en offshore. Wij werken met branche specialismes, we weten wat er speelt bij de vakkracht en de opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij niet alleen zeer gericht werk voor je zoeken maar ook samen werken aan jou inzetbaarheid binnen je vakgebied als vakman of als vakvrouw. Wij geloven dat als wij jou ontwikkelen door het verzorgen van trainingen, opleidings- of omscholingstrajecten, wij samen werken aan duurzame inzetbaarheid en jouw werkplezier. Klik op jouw branche voor meer informatie of bel ons gewoon!

Bekijk onze technische vacatures

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Uitzenden

Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling. En u draagt geen enkel risico.

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is.

ZZP

Heeft u specifieke opdrachten binnen uw bedrijf waarvoor een ZZP’er wordt gezocht? Dan kunt u een ZZP opdracht online plaatsen bij Actief ZZP! Wij bemiddelen ZZP’ers in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder.

Onze ambassadeurs

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd in de spotlights

25 May 2022

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd, 21 jaar, in de spotlights. Niels heeft zijn vaste baan als lasser opgezegd om voor opdrachtgevers via Actief Werkt! Techniek aan de slag te gaan.

Maak kennis met Thomas Erdman

17 May 2022

Thomas zet zich al jaren in voor Actief Werkt! Techniek. In 5 jaar tijd maakte hij mooie stappen van junior projectmanager naar branchemanager.

Exclusieve samenwerking met Verwater Industrial Services

7 February 2022

Verwater Industrial Services Noord Oost en Actief Techniek werken exclusief samen voor productie-uitbreiding en grootschalig onderhoud van Teijin.