Menu

Uitbreiding vakopleidingen

woensdag 24 maart 2021

TSH Vakopleidingen is onze partner in opleidingen. Al veel flexkrachten zijn daar opgeleid, bijvoorbeeld tot lasser of tot elektromonteur. Onlangs startte TSH een tweede opleidingslocatie in de Botlek. Daar ligt de focus op opleidingen in werktuigbouw. Je kunt je er bijvoorbeeld laten scholen als pijpfitter, of een druktest-training volgen.Met de uitbreiding van dit opleidingsaanbod kunnen Actief Techniek en Actief Werkt! meer mensen opleiden. Zo krijgen deze medewerkers een betere positie op de arbeidsmarkt, en kunnen we onze industriële klanten beter bedienen. Een mooie ontwikkeling!

Harold Scholing, directeur van TSH Vakopleidingen licht toe;  “Al jarenlang leiden wij lassers op en verzorgen we hun lascertificering . De afgelopen jaren kregen we regelmatig de vraag of we ook pijpfitters kunnen opleiden. Via de reguliere opleidingen komen deze vakmensen niet meer van school, daarnaast speelt er een vergrijzingsproblematiek in de sector. TSH vakopleidingen wil er voor zorgen dat er weer vakmannen als pijpfitter worden opgeleid, dit gaan we doen vanuit onze vestiging in Emmen en onze nieuwe vestiging in de Botlek.”

TSH Vakopleidingen uit Emmen, leidt jaarlijks meer dan 350 mensen in de Elektro, Installatietechniek en lastechniek op en verzorgt de lascertificering voor vele lassers uit heel Nederland.


Actief Techniek en Actief Werkt! leiden veel flexcollega’s en vakkrachten op via TSH. Daarmee wordt hun positie op de arbeidsmarkt sterk verbeterd.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze collega's van Actief Techniek of kijk eens bij het opleidingsaanbod