Menu

Baan van de Maand Passagiers Begeleider

19 January 2024 - Hanne van Kuik

Beeld het je in. Schiphol op een drukke dag. Overal zie je mensen, bagage, beweging. Reizigers die vermoeid terugkomen en reizigers die staan te popelen om te vertrekken. Voor sommige mensen kan dit overweldigend zijn. Schiphol staat voor mobiliteit, maar wat als je zelf niet zo mobiel bent?

Dan vertrouw je tijdens je reis op de hulp van een Passagiers Begeleider. Iemand die zich ontfermt over de zorgen van de passagier. Naast algemeen begeleider is de passagiers begeleider ook een bron van rust. Of het nu gaat om een opbeurend gesprek met een jonger iemand die lichamelijk beperkt is of een ouder persoon: de passagiers begeleider is er om deze reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Een werkdag van een Passagiers Begeleider

Vandaag start de dienst al vroeg. Na aankomst voeg je je bij je team en is er een gezamenlijke dagstart. Daarna begeef je je naar de afgesproken plek. Vandaag staan er drie passagiers op de planning die jouw hulp hard nodig hebben. De eerste meldt zich op Schiphol en jij bent daar om de persoon op te vangen. Je maakt een praatje, stelt hem gerust en bied een luisterend oor terwijl je hem naar de gate begeleidt. Ondertussen zie je je stappenteller flink oplopen: je maakt meters en voelt je energiek. Wanneer de passagier is aangekomen bij de gate check je een laatste keer of hij op zijn gemak is en klaar is om te gaan reizen. Hij zit ontspannen in het vliegtuig: job geklaard! 

 

Wat brengt de baan van Passagiers begeleider mij?

  • Een aantrekkelijk basissalaris mét bonus en ruimte voor groei
  • Je eigen gratis parkeerplek op Schiphol en reiskostenvergoeding voor de auto
  • Indien je met OV komt, krijg je ook een en mooie onkostenvergoeding
  • Een volledig betaald inwerktraject voor een goede start
  • Een rooster op basis van jouw beschikbaarheid
  • Een gevoel van dankbaarheid en voldoening na elke dienst
  • Elke dag een jobcoach van Actief Werkt die “on the job” al jouw vragen kan beantwoorden.

Klaar om voor mensen het verschil te maken? Klik dan hier om je aan te melden.

Heb je vragen over het werk van Passagiers Begeleider, neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-0045245 (optie 1) of stuur een mailtje  naar axxicom@actiefwerkt.nl