Menu

Vacature Operator bij Yara Sluiskil

Heb jij een Vapro B diploma of een technisch diploma niveau 4 dan is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren procesoperator. Bij Yara Sluiskil hebben we verschillende vacatures voor procesoperators voor de Plants Ureum, Nitraat, Ammoniak en de Centrale & Salpeterzuur.

De werkzaamheden van procesoperators

Bij Actief Werkt! hebben we diverse operator vacatures om bij Yara Sluiskil aan de slag te gaan. Dit zijn in deze functie je werkzaamheden:

 • Het uitvoeren van controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden aan de installaties en apparatuur in de plant en het controleren en bedienen van de compressoren, pompen, ventilatoren en aanverwante apparatuur;
 • Het noteren van gevonden procesvariabelen;
 • Het controleren van diverse temperaturen, drukken en niveaus volgens voorschrift of aanwijzing;
 • Het signaleren van storingen en lekkages, afwijkingen melden aan de controlekamer via intercom en/of portofoon;
 • Het assisteren van de hoofdoperator en collega’s;
 • Het assisteren bij de algehele start en stop van de procesinstallaties;
 • Het in- en uit bedrijf nemen van de verschillende installaties.

Haal jij energie uit het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden? Laat dan direct van je horen en solliciteer online via het formulier onderaan de pagina.

Wat wij jou bieden

Solliciteer je op de operator vacature bij Yara Sluiskil en je bent voor ons de ideale kandidaat, dan mag je dit van ons verwachten:

 • Werken bij één van de mooiste bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen;
 • Een opleidingstraject tot operator Vapro C dat volledig betaald wordt voor jou;
 • Een salaris tussen de € 3.058,- en € 3.636,- bruto per maand;
 • Ploegentoeslag á 29% bovenop elk gewerkt uur;
 • Goede overwerk- en feestdagvergoedingen;
 • Werken in een 5-ploegen systeem;
 • Bij goed functioneren en het behalen van je diploma Vapro C kans op een vast contract.

Actief Werkt! en Yara werken samen om operators op te leiden. Dit houdt in dat Actief gedurende het opleidingstraject voor je klaar staat. Bij Yara kun je altijd ondersteuning vragen van de opleidingscoördinator. 

Heb je je opleiding nog niet (afgerond) maar wil je al ervaring opdoen als operator? Ook dan kun je solliciteren op onze operator vacatures.

Dit verwachten wij van een procesoperator

Bij Actief Werkt! willen we investeren in onze mensen. Daarom kun je al reageren op procesoperator vacatures wanneer je:

 • In het bezit bent van een Vapro B of een technische opleiding niveau 4;
 • Bereid bent om je Vapro C te behalen.

Over Yara Sluiskil

Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij Yara tot de topprioriteiten behoren. Werkgeluk betekent dat er veel aandacht gegeven wordt aan onderlinge samenwerking en goede sfeer. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten.

Als procesoperator ben jij een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden. Voor de verantwoordelijkheid die jij hebt mag je ook iets terug verwachten.

Bij Yara bieden ze een intern opleidingstraject om jouw ontwikkeling tot een hoger niveau te tillen. Daarnaast volg je de opleiding Vapro C aan het Scalda (heb je Vapro C of Vapro B met een technische opleiding niveau 4, dan kun je direct instromen) zodat je binnen 3 jaar een gediplomeerd procesoperator bent.

Interesse? 

Zie jij jezelf al als procesoperator over de Plant lopen bij Yara Sluiskil? En is dit de uitdaging die jij aan wilt gaan? Schrijf je dan vrijblijven in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil jij meer informatie over (één van de) operator vacatures voordat je solliciteert? Bel naar 0115-69553 of mail naar terneuzen@actiefwerkt.nl 

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Voorkeur vakgebied

+ Toon alle opties

Ik heb het privacy statement gelezen en ik ben me er van bewust dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden, omdat het noodzakelijk is om mij te bemiddelen.