Menu

Schilder Vacatures (58)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Schilders

Er zijn maar weinig banen waarbij je zo snel resultaat ziet als bij een baan als schilder. Ben je op zoek naar werk? Reageer dan op de schilder vacatures bij Actief Techniek! We zoeken niet alleen schilders, maar ook glaszetters en houtrotreparateurs. Heb je gezocht naar schilder vacatures en zit er niks voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren bij Actief Techniek. Zodra we een passende baan voor je hebben, nemen we contact met je op.

Allround schilder vacatures

Kun jij niet alleen schilderen, maar ook houtrot repareren en glaszetten als dat nodig is? Reageer dan op onze allround schilder vacatures. Het schildersvak staat erom bekend dat er veel werk beschikbaar is in het schildersseizoen, maar dat er in de winter minder opdrachten zijn. In zo’n periode is het slim om je kennis uit te breiden en te kiezen voor een training of opleiding bij Actief Techniek. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of over onze allround schilder vacatures.

Schilder vacatures onderhoud

Als schilder zorg jij ervoor dat panden er weer als nieuw uitzien. Je kunt gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken en sauzen. Zoek je een leuke baan? Kijk dan eens bij onze schilder vacatures voor het onderhoud aan panden. Bij Actief Techniek regelen we het liefst een baan voor je waarbij je een langdurige periode aan het werk bent. We kijken naar wat jij nodig hebt en welk bedrijf goed binnen jouw plaatje past. Naast schilder vacatures voor het onderhoud aan panden vind je bij ons ook andere vacatures, bijvoorbeeld in de:

Schilder vacatures glaszetter

Weet jij alles van het zetten van enkel en isolatieglas en wil je panden graag verduurzamen met hr++ glas? Dan zijn onze schilder vacatures als glaszetter perfect voor jou. Elke dag werk je op een andere plek en je ontmoet steeds nieuwe mensen, waardoor je baan erg afwisselend is. Wanneer je reageert op schilder vacatures als glaszetter kom je waarschijnlijk in de renovatie of nieuwbouw terecht. Ook kan het zijn dat jij gebeld wordt als een raam is gesneuveld. Dit maakt dat je goed moet kunnen schakelen.

De vacatures bij Actief Techniek vind je in verschillende branches, van offshore tot vacatures in de metaal. Heb je vragen over de vacatures, opleidingen of ZZP bemiddeling? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers of kom eens langs bij één van onze vestigingen.

Schilder opdrachten ZZP

Er zijn veel schilders die als ZZP’er werken. Daarom vind je bij Actief Techniek niet alleen schilder vacatures, maar ook ZZP opdrachten! Bovendien zijn wij naast een uitzendbureau ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit betekent dat we verschillende dingen voor je regelen, zoals factureren en een snelle betaling. Reageer als schilder op de ZZP opdrachten en je kunt snel aan de slag!

Wordt er bij jouw bedrijf een ZZP’er gezocht? Ook dan kun je altijd terecht bij onze medewerkers. We hebben een breed netwerk vakmensen uit verschillende branches.