Menu

Actief Techniek - Professionals

Actief Techniek Professionals, onderdeel van Actief Techniek, is landelijk specialist voor oplossingen in recruitment en personeelsbezetting op het gebied van staf, kader en engineering voor de technische sector. Al meer dan 22 jaar zijn wij succesvol in de bemiddeling van vakspecialisten binnen de Olie & Gas, (petro)chemie, industrie, infra, bouw en utiliteit. Met inmiddels 10 vestigingen door Nederland heeft Actief Techniek Professionals een breed netwerk van vakspecialisten en opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken.

 

Vakgebieden waar wij onze opdrachtgevers in kunnen voorzien zijn onder andere:

√ Projectleiding/- management
√ Werkvoorbereiding/ Project Engineering
√ Engineering (Mechanical, Electric, Maintenance)
√ Designers & Constructeurs
√ Calculatie/ Cost Estimating
√ Supervisors
√ QA/QC Inspectors
√ QHSE Advisors

Onze aanpak

Bij Actief Techniek Professionals staat een persoonlijke en betrokken benadering centraal. Door onze branchegespecialiseerde aanpak staan onze consultants dicht op de markt en bij de mensen. Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers en vakspecialisten.

Samenwerking opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers zijn wij, door onze aanpak, een uitstekende gesprekspartner. Wij vinden het belangrijk dat wij uw organisatie goed leren kennen. Wij gaan graag in gesprek met verschillende stakeholders in uw organisatie zodat wij de verschillende wensen en behoeftes goed in kaart kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening optimaal laten aansluiten op uw organisatie en kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw vraagstukken op het gebied van recruitment en personeelsbezetting.

Diensten

Detacheren
√ Werving en Selectie
ZZP-bemiddeling
Opleidingstrajecten

Contact

Meer informatie over Actief Techniek Professionals? Neem dan contact op professionals@actieftechniek.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.