Menu

Waarom kiezen wij een Superkracht 2019?

maandag 16 september 2019

Weet je het nog? Afgelopen jaar werd Yassine de beste Superkracht van 2018!  Het jaar daarvoor ging Amine, a.k.a. 'de dansende vuilnisman' er met de felbegeerde prijs vandoor. En naast deze twee toppers zijn er nog 120 flexcollega's van Actief Werkt! die uitgeroepen werden tot Superkracht. Dit jaar organiseren we weer onze Superkrachtcampagne. Voor de derde keer. En het wordt weer spectaculair. Werk jij via Actief Werkt!?  Dan maak jij ook kans om genomineerd te worden. Hier lees je hoe het werkt en waarom wij deze verkiezing organiseren. 

Via Actief Werkt! zijn elke dag meer dan 7000 flexcollega's aan het werk. Als we naar Nederland kijken; ons land telt zo'n 3 miljoen mensen met een flexibel arbeidscontract. Ze zijn bijvoorbeeld uitzendkracht, gedetacheerd of ZZP'er. Flexwerk is belangrijk voor het goed functioneren van de Nederlandse economie. Tegelijkertijd worden de regels voor flexibel werk aangepast zodat uitzendkrachten sneller meer zekerheid opbouwen. Een hele goede zaak! Wij vinden het belangrijk dat deze flexkrachten en het werk dat zij dag in dag uit verzetten, in een positief daglicht staan! Wij willen dat ze de waardering krijgen die ze verdienen ✨.

Vanaf begin oktober gaan we onze flexcollega's op de werkvloer verrassen. Iedere vestiging en ieder inhouse-team van Actief Werkt! -dat zijn er ruim 60 in totaal- kiezen hun Superkracht 2019. Wanneer maak je kans om Superkracht te worden? Als je je positief onderscheidt. Dat kan zijn omdat je goed werk levert, maar vaker omdat je zorgt voor een lach op de gezichten van je collega's, altijd een helpende hand biedt of omdat ze op je kunnen bouwen. Over dat verrassen vertellen we verder niet zoveel. Dan is het geen verrassing meer. 

Als Superkracht ding je vervolgens mee naar de titel Beste Superkracht 2019. Dat kan er maar één zijn. Wie krijgt de meeste stemmen? 

Nieuwsgierig? Geef uitzendkrachten de waardering die ze verdienen, volg onze verkiezing en breng je stem uit!

 

Bekijk alle info en kandidaten