Menu

Prima Personeel verder onder de naam Actief Techniek

donderdag 12 september 2019

Persbericht

Het technische uitzendbureau Prima Personeel, dat in januari van dit jaar onderdeel werd van Actief Nederland, gaat vanaf 1 januari 2020 opereren onder de naam Actief Techniek. Met de overname van een van de meest toonaangevende bureaus in de bemiddeling van vakmensen heeft Actief Nederland een belangrijk technisch vakgebied toegevoegd aan haar dienstverlening; een segment waarin de arbeidskrapte steeds verder toeneemt. Met de uitbreiding van het dienstenpakket is Actief Nederland een top-10 speler geworden op de Nederlandse markt van uitzenders.

 

Groei lokale vestigingen

Ronald Kardol, directeur van Actief Nederland: “Actief Nederland is een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. Wij voeren een andere strategie dan de meeste uitzenders. Zowel Prima Personeel als Actief Werkt! onderscheiden zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. We willen dichtbij onze klanten, flexcollega’s en vakmensen staan. Daarnaast hechten we veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap. Wij openen nieuwe vestigingen terwijl landelijke uitzenders juist vestigingen sluiten. Wij willen hierin blijven investeren. Op korte termijn zullen we ook een vestiging in Amersfoort openen.” Momenteel heeft Prima Personeel tien locaties, waarvan de meest recente vestigingen geopend zijn in Arnhem en Sittard. Actief Nederland stelt dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland.

 

Specialist in vakmensen

Prima Personeel (straks Actief Techniek) heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra Actief Techniek(grond, weg en waterbouw) en marine en offshore. Actief Werkt creëert dankzij het overnemen van Prima Personeel meteen een grote groei in technische vacatures. Roel Steenland, operationeel directeur Prima Personeel: “Prima is in al die jaren uitgegroeid tot marktleider in vakmensen. Naast bemiddeling is Prima Personeel een grote speler in het opleiden van vakmensen en dat vinden we ontzettend belangrijk. Hiermee investeren we in de ontwikkeling van onze mensen en kunnen we onze opdrachtgevers nog beter faciliteren in hun behoefte aan technisch personeel.”