Menu

Actief in de transport

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we thuis in de wereld van transport, die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar draait. Zonder transport staat de wereld stil. Wij weten wat er speelt in de branche en helpen u graag aan logistiek personeel.


Chauffeurs of koerriers

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van flexcollega’s beschikt u snel over de juiste medewerkers in de transport. 

Onze flexcollega’s maken letterlijk en figuurlijk graag meters. Ze helpen u graag op weg om uw organisatiedoelen te behalen. Onze flexcollega’s zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. U kunt onze flexcollega’s inzetten voor o.a. de volgende functies:

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Koerrier
  • Heftruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur

 

Flexcollega's opleiden tot chauffeur

De transportsector kampt al jaren met een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Daarom investeren wij graag in onze flexcollega’s die een droom hebben om chauffeur te worden. Alle gemotiveerde flexcollega’s krijgen de kans om zich op te leiden tot chauffeur, met garantie op een baan. 

Voordelen op een rijtje

Actief in de transport

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief in de transport

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of in house bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief in de transport

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact opOf neem direct contact op met een vestiging in de buurt.