Menu

Studenten

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Bent u op zoek naar nieuw talent? Heeft u behoefte aan tijdelijke medewerkers? Kent uw werkproces (onvoorspelbare) pieken en dalen in werkaanbod? Is het voor u lastig om personeelsbezetting op impopulaire (korte) diensten in te zetten? Of wilt u werkgeversrisico’s uitsluiten?


Verschillende behoeftes vragen om verschillende oplossingen. Actief Student is het nieuwste netwerk van flexibele medewerkers. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief gemotiveerde medewerkers, flexibiliteit, digitaal gemak en kostenbesparing. Adhoc invulling van uw eenmalige aanvraag, tijdelijke projectmatige opdrachten, poolmanagement als flexibele schil op uw vaste bezetting, boeiende (studie gerelateerde) bijbanen, stageplaatsen of (starters)functies voor (young) professionals. Of u nu 1, 10 of 100 uitzendkrachten nodig heeft… wij regelen het voor u!


Een aantal voordelen om voor Actief Student te kiezen:

  • Onze kandidaten zijn inzetbaar op: oproepbasis, projectmatig, tijdelijke opdrachten, (studie-gerelateerde) bijbanen en startersbanen.
  • Studenten zijn flexibel in werkzaamheden, -dagen én –tijden. Hierdoor zijn zij ook inzetbaar in de pieken, op tijden dat uw vaste medewerkers liever vrij zijn en voor de kleine uurtjes per dag.
  • Door hun hoge opleidingsniveau zijn zij snel ingewerkt, wat kan resulteren in lagere inwerkkosten.
  • Wij bieden u altijd een aantrekkelijke tariefstelling
  • Onderdeel van Actief. Zoekt u geen studenten maar wel een andere kandidaat? Wij brengen u dan graag met onze collega’s in contact.


Bij ons werken veel studenten en young professionals omdat ons werkaanbod voor deze groep veelal erg aantrekkelijk is. Dat betekent echter niet dat wij ons enkel op deze leeftijdsgroep richten. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht opleidingsachtergrond en leeftijd. Vertel ons wat u zoekt en wij helpen u snel aan de juiste kandidaat. Of benieuwd naar onze tarieven en overige diensten? Vul dan het formulier in via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.