Menu

Actief in de schoonmaak

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we thuis in de wereld van facilitaire dienstverlening en schoonmaak. Een veelzijdige, dynamische business waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En waar wij graag onze bijdrage aan leveren.

Schoonmaak personeel

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van flexcollega’s beschikt u snel over de juiste schoonmakers. 

Onze flexcollega’s vervullen een belangrijke rol in de maatschappij. Ze dragen bij aan een schonere wereld. Wist u dat voor veel mensen ‘schoon’ gelijk staat aan prettig en mooi? Onze flexcollega’s zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. U kunt onze flexcollega’s inzetten op de volgende locaties:

  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Treinen
  • Openbare ruimtes, zowel binnen als buiten

Voordelen op een rijtje

Actief in de schoonmaak

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief in de schoonmaak

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of in house bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief in de schoonmaak

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op


Of neem direct contact op met een vestiging in de buurt.

Wij zijn Actief voor