Menu

Actief in de logistiek

De logistieke sector draait 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Zonder logistieke processen staat de wereld stil. Daar zijn wij ons goed van bewust. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we ons specialist in logistiek noemen. Wij weten wat er speelt in de branche en helpen u graag aan logistiek personeel.

Logistiek personeel

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van logistieke flexcollega’s beschikt u snel over de juiste medewerkers. 

Onze flexcollega’s vervullen een belangrijke rol in het gehele logistieke proces: van levering tot opslag tot verzending. Onze flexcollega’s halen elke dienst het maximale uit zichzelf om zoveel mogelijk goederen verzendklaar te maken. Ze zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. U kunt onze flexcollega’s inzetten voor o.a. de volgende functies: 

  • Orderpicker
  • Magazijnmedewerker
  • Logistiek planner
  • Heftruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur

Voordelen op een rijtje

Actief in de logistiek

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief in de logistiek

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of inhouse bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief in de logistiek

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op


Of neem direct contact op met een vestiging in de buurt.