Menu

Personeel gezocht?

Heeft u personeel nodig? Voor een korte of langere periode? Tijdelijk of vast? Steeds meer bedrijven hebben naast hun vaste personeel een flexibele schil met uitzendkrachten. Wij helpen u graag verder. Het zoeken naar geschikt personeel kost vaak erg veel tijd. Besteed het daarom uit aan onze specialisten. 

Uitzendkrachten zijn onmisbaar

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Met een goede flexibele schil is uw organisatie wendbaarder en kunt u direct op- en afschalen met personeel, waardoor u steeds kunt anticiperen op een veranderde vraag. Bij uitzenden stellen wij onze flexcollega’s ter beschikking tegen een vooraf afgesproken tarief. Actief Werkt blijft formeel werkgever, waardoor u geen enkel risico loopt bij ziekte, uitval of ontslag. Geen gedoe met vacatures online zetten, sollicitatiegesprekken voeren en het selecteren van de juiste kandidaten. U vertelt ons wat u zoekt en wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling.

Meer over uitzenden

 

Inhouse Services: dienstverlening van A tot Z

Als u het hele jaar door op zoek bent naar tijdelijk personeel dan is Inhouse Services de oplossing. Inhouse Services is interessant bij grote volumes uitzendkrachten, bijvoorbeeld als u te maken heeft met bepaalde piekmomenten. Onze dienstverlening gaat verder dan uitzenden. We werken bij u op locatie en managen het gehele proces. Ideaal als u meer grip wilt krijgen op de invulling en planning van flexibel personeel. 

Meer over Inhouse Services

 

Werving en selectie voor vast personeel

Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? En krijgt u de vacature maar niet vervuld? Wij zijn er voor bedrijven die zelf niet over de juiste middelen of tijd beschikken om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. U heeft een vacature? Wij zoeken de kandidaat. Hiermee bespaart u veel tijd. De kandidaat komt direct bij u in dienst. Actief Select is een specialistisch label van Actief Werkt gericht op de werving van hoogopgeleide professionals voor een vaste positie binnen uw bedrijf. 

Meer over werving en selectie

 

Detacheren voor flexibel personeel met zekerheid

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Specialisten met kennis van uw vakgebied? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexcollega, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is. Kies voor een duurzame oplossing.

 

Meer over detacheren

 

Actief Student

Actief Student is het nieuwste netwerk van flexibele medewerkers. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief gemotiveerde medewerkers, flexibiliteit, digitaal gemak en kostenbesparing. Adhoc invulling van uw eenmalige aanvraag, tijdelijke projectmatige opdrachten, poolmanagement als flexibele schil op uw vaste bezetting, boeiende (studie gerelateerde) bijbanen, stageplaatsen of (starters)functies voor (young) professionals.

Meer over Actief Student


Samen op zoek naar uw nieuwe collega

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op