Menu

Vacatures Bouw (148)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Bouw

Bij Actief Techniek vind je vacatures in de bouw die echt bij jou passen! Zo kun je aan de slag als timmerman, metselaar, schilder of stukadoor. Bij Actief Techniek zijn we niet alleen van de tijdelijke banen, wij regelen het liefst een baan voor de langere termijn bij één bedrijf. Voldoe je (nog) niet aan de gevraagde eisen bij onze vacatures in de bouw? Geen punt. Bij ons kun je ook terecht voor een training, opleiding of stage. Om vervolgens te gaan werken in de bouw.

Vacatures bouw timmerman

Bij Actief Techniek vind je verschillende bouw vacatures, bijvoorbeeld een baan als timmerman, werkvoorbereider of schilder. Met zo’n baan kun je onder andere terechtkomen in de renovatie, nieuwbouw, onderhoud of in een werkplaats. Op de bouw komt het voor dat je samen werkt met onder andere metselaars, installatiemonteurs en projectleiders. Je bent een harde werker en wilt graag samen met collega’s elk project tot iets moois maken! Voel je je aangesproken? Dan zijn de vacatures in de bouw als timmerman perfect voor jou.

Vacatures bouw metselaar

Als metselaar is elke dag anders en elk project anders. Heb jij liefde voor het vak? Bekijk dan onze bouw vacatures voor metselaars. Je kunt er ook voor kiezen een opleiding bij Actief Techniek te volgen als metselaar of een ander technisch specialisme. Indien gewenst bieden we jou trainingen waardoor je je werkmogelijkheden kunt uitbreiden. Kom eens langs bij één van onze vestigingen  of solliciteer online op onze vacatures in de bouw als metselaar.

Vacatures bouw stukadoor

Stuken is een vak apart, daar heb je een vakkracht voor nodig! Ben jij die vakman of -vrouw? Reageer dan op onze vacatures in de bouw voor stukadoor. Jij kunt als geen ander snel, netjes en vakkundig wanden en plafonds stuken.

Ben je geïnteresseerd in onze bouw vacatures, maar heb je hiervoor geen ervaring of geen opleiding gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht. Door ons grote netwerk kunnen we snel scholing of een stage voor je regelen.

Naast vacatures in de bouw vind je bij Actief Techniek ook vacatures in andere branches, waaronder:

ZZP vacatures bouw

Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Reageer dan op onze ZZP vacatures in de bouw. Jij kunt lekker aan het werk, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen van ZZP opdrachten tot facturen.

Het kan ook zijn dat er een ZZP’er gezocht wordt bij jouw bedrijf. Via Actief Techniek vind je snel een geschikte kandidaat! Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een ZZP’er of wilt reageren op onze ZZP opdrachten in de bouw.

Bouw vacatures ontvangen per mail

Staat de bouw vacature waar jij naar zoekt nog niet online? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau of maak een vacature alert aan, zodat jij als eerste per mail op de hoogte wordt gesteld van nieuwe vacatures in de bouw!