Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1-3
7201 LT Zutphen

0575-743085
Zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag           09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Magazijnmedewerker

In het magazijn zie jij jezelf staan. Jij als magazijnmedewerker vindt het fijn om op de achtergrond te werken maar soms ook om iets anders te doen. Bij deze werkgever heb je zo nu en dan afwisseling in je functie en dat vindt jij erg prettig. Je bent ook handig en weet hoe je met jou twee rechter handen om moet gaan.

Trekt dit jou interesse? Lees dan gauw verder.

Bekijk vacature
Kwaliteitscontroleur

Ben jij iemand die nauwkeurig en geconcentreerd kan werken. Dan is deze vacature wel wat voor jou! Als kwaliteitscontroleur draag jij je steentje bij aan de eindcontrole van microprecisie onderdelen. Je bent er voor verantwoordelijk dat de producten pas de deur uit gaan, wanneer deze aan de wensen en behoeften van de klant voldoen.  

In deze functie als kwaliteitscontroleur is het van belang dat jij, net als dit bedrijf, staat voor kwaliteit. Een foutloos en goed product afleveren, daar gaat het om. Je komt te werken in een 3 ploegendienst en het zal een fulltime baan zijn voor een langere termijn. Dit wordt beloond met goede arbeidsvoorwaarden en een salaris van €3.118,- bruto p.m. incl. ploegentoeslag. 

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit: 

 • Het controleren van precisie onderdelen onder de microscoop en met het blote oog op voorschriften die vooraf beschreven zijn; 
 • Het inpakken en verzendklaar maken van de gecontroleerde onderdelen en de hierbij nodige documentatie op orde houden; 
 • Het verrichten van reinigingswerkzaamheden van de producten; 
 • Het controleren van reinigingsbaden; 
 • Ondersteuning bieden bij de productie.

Bekijk vacature
Kwaliteitsmedewerker

Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben je bereid breder te kijken dan het oude bekende? Klinken de volgende termen jou als muziek in de oren: Nauwkeurig werken | kwaliteit | verantwoordelijkheid | zelfstandigheid | leuke collega’s | secuur werken. Dan gaan wij heel graag met jou in gesprek voor de functie van kwaliteitsmedewerker!

Voor onze opdrachtgever in Eerbeek zijn wij opzoek naar iemand die het leuk vindt om de kwaliteit binnen het bedrijf zo hoog mogelijk te houden door onder andere controle werkzaamheden uit te oefenen. Dit doe je zo secuur en nauwkeurig mogelijk. Daarnaast ben je binnen de functie van kwaliteitsmedewerker zelfstandig aan het werk maar wel in een ruimte met leuke en gemotiveerde collega’s.

Werkzaamheden van een kwaliteitsmedewerker:

 • Het controleren van precisie onderdelen onder de microscoop en met het blote oog op voorschriften die vooraf beschreven zijn; en
 • Het inpakken en verzendklaar maken van de gecontroleerde onderdelen en de hierbij nodige documentatie op orde houden; en
 • Het verrichten van reinigingswerkzaamheden van de producten; 
 • Ondersteunen bij de productie.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
 • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Jeanine van het Reve
Intercedent

Mieke Aalders
Intercedent

Laura Nieuwenhuizen
Intercedent

Bijou Baldé - Diallo
Intercedent

Lynn Kruitbosch
Stagiair(e)