Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1
7201 LT Zutphen

0575-743085
zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Elektromonteur

Heb jij service hoog in het vaandel staan? Beschik jij over technische kennis op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en besturingstechniek? En haal jij jouw voldoening uit het opsporen en oplossen van storingen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan het complete machinepark. Het machinepark is erg divers en is veelal geautomatiseerd. Overige werkzaamheden : • Je neemt deel aan diverse projecten. • Je denkt mee over machine modificaties en verbetering. • Je begeleid ingeleend personeel. • Uitvoeren van preventief onderhoud. • Voorkomen van storingen. • Je rapporteert aan de werkvoorbereider. Het is in deze functie erg belangrijk dat jij goed kan luisteren en de correcte vragen stelt aan de operators zodat jij de juiste informatie boven water krijgt. Jij bent oplossingsgericht en kunt zelfstandig en proactief onderzoeken om de juiste stappen te ondernemen. Je komt te werken in een team van 15 medewerkers. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de technische dienst. Deze afdeling zorgt voor onderhoud, modificatie en nieuwbouw van machines en installaties. Verder is het naleven van voorschriften en procedures van belang. Hierbij moet je denken aan NEN1010, NEN3140, veiligheid, ISO, ATEX en veiligheid.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij iemand die van aanpakken weet en zoek jij een fulltime baan voor langere tijd? Als productiemedewerker (m/v) ga jij aan de slag in de wasserij van onze opdrachtgever in Deventer. Je werkt in de twee ploegendienst van maandag tot en met vrijdag. De ene week werk je van 06:00 uur tot 14:00 uur en de andere week van 14:00 uur tot 22:00 uur. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de handdoek rollen weer schoon worden afgeleverd bij de klant. Bij onze opdrachtgever worden de producten machinaal gewassen en gedroogd, jij draagt bij aan dit proces zodat de producten weer schoon worden afgeleverd bij de klant. Op de werkvloer hangt een prettige en energieke sfeer, de radio staat aan op de achtergrond en in de pauze klets jij met jouw collega’s onder het genot van een broodje en een kop koffie. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij goed wordt ingewerkt en daarom wordt er veel tijd en aandacht besteed aan jouw begeleiding.

Bekijk vacature
Monteur

Ben jij technisch aangelegd en zoek jij een fulltime baan als monteur? Als monteur (m/v) zorg je ervoor dat het machinepark van de wasserij optimaal functioneert. Dit doe jij door onder andere de onderstaande werkzaamheden uit te voeren: • Je onderhoudt- en repareert de machines; • Je lost elektrische en mechanische storingen op; • Je draagt zorg voor aanpassingen en installaties van de machines; Je werkt in 2-ploegen waarbij de werktijden van 06.00 - 12.30 uur zijn of van 12.30 - 19.00 uur. Af en toe zal je een dienst draaien van 19.00 - 22.00 uur. Tijdens je dienst werk je altijd samen met een collega monteur.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Zutphen staat voor je klaar!

Mylène van Linschooten
Intercedent

Sarah van Fessem
Manager

Melanie Altena
Intercedent