Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1-3
7201 LT Zutphen

0575-743085
Zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag           09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Eindcontroleur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiast en gedreven eindcontroleur. Ben jij iemand die nauwkeurig, geduldig en oog voor detail heeft? En wil je graag een bruto salaris van €3118,75,- incl. ploegentoeslag verdienen? Dan komen wij graag in contact met jou!

De functie als eindcontroleur binnen dit bedrijf vraagt om verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Wij zoeken vooral mensen die serieus en gemotiveerd zijn om iets te leren. Daarnaast is het van belang dat jij, net als dit bedrijf, staat voor kwaliteit. Een foutloos en goed product afleveren, daar gaat het om. 

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaand uit: 

 • Het controleren van precisie onderdelen onder de microscoop en met het blote oog op voorschriften die vooraf beschreven zijn; en
 • Het inpakken en verzendklaar maken van de gecontroleerde onderdelen en de hierbij nodige documentatie op orde houden; en
 • Het verrichten van reinigingswerkzaamheden van de producten; en
 • Het controleren van reinigingsbaden; en
 • Ondersteuning bieden bij de productie.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Wil jij als productiemedewerker aan de slag? Een productiemedewerker die het het leuk lijkt om te leren, zich te ontwikkelen en tot een zelfstandig medewerker door te groeien? Dan is dit iets voor jou!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die graag wil leren en technisch inzicht heeft. In deze functie ga je namelijk stellingen monteren, afstellen en in elkaar zetten. Dit doe op verschillende locaties en daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs. Iedere order die wordt aangevraagd i maatwerk en dit maak je werk erg divers en uitdagend. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt ervoor dat de afgenomen order  in goede staat wordt gemonteerd en afgeleverd zodat je een tevreden klant hebt. Naast de werkzaamheden op locatie kan het ook voorkomen dat je dagen op de thuis locatie aan het werk bent om werkvoorbereidingen te doen voor de volgende opdrachten. 

 • orders verzendklaar maken;
 • laden en lossen van de bus en/of aanhangwagen;
 • monteren, demonteren en repareren van magazijnstellingen op locatie bij klanten;
 • inkorten en afslijpen van producten.
 • rijden in het magazijn met heftruck 

Bekijk vacature
Monteur

Monteur gezocht! Ben jij iemand die graag de montage in wil? Je werkt graag zelfstandig en gaat graag samen met je collega naar diverse projecten en locaties?  Dan is dit de baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde werknemer die graag wil leren en wil ontwikkelen binnen het bedrijf. Dit bedrijf bestaat uit een hecht team van ongeveer 50 collega's. De sfeer is informeel en een no nonsens mentaliteit past hier prima. Je zult dagelijks samen met een chef monteur op pad gaan naar één van de projecten waar je ongeveer een maand tot half jaar werkzaam bent om de luchtkanalen te monteren. De duur van werken op een bepaalde locatie is afhankelijk van het type en de grootte van het project. De chef monteur zal jou de kneepjes van het vak leren zodat je uiteindelijk zelfstandig naar een locatie kan gaan en je werk goed kan verrichten. Je werkdag start om 07:00 op locatie en zal rond 15:45 eindigen om weer terug te reizen naar huis.

Heb jij nog geen ervaring in de techniek of met montagewerkzaamheden? Geen probleem! Het belangrijkste wat wij verwachten is dat jij graag wil leren en de juiste motivatie hiervoor hebt, uiteraard is enige technische interesse wel van belang. Voor de veiligheid en start van de werkzaamheden is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificering. Ben je hier niet van in het bezit dan is het belangrijk dat je bereid bent deze te willen behalen via een 1 daagse cursus.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
 • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Melanie Altena
Intercedent

Jeanine van het Reve
Intercedent

Mieke Aalders
Intercedent

Laura Nieuwenhuizen
Intercedent

Bijou Baldé
Intercedent