Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1-3
7201 LT Zutphen

0575-743085
Zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag           09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Productiemedewerker

Ben jij een productiemedewerker met ervaring en ben je op zoek naar baan waar je doorgroeimogelijkheden hebt tot operator? Dan is deze positie met een bruto salaris van € 3.405-, inclusief ploegentoeslag wat voor jou! 

Voor onze opdrachtgever in Eerbeek zijn we op zoek naar een ervaren productiemedewerker. Je gaat werken als operator in een dynamische omgeving. In de rol van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren van precisieonderdelen. Een soepel lopend productieproces is van belang, dus bij een machine storing wordt van jou verwacht dat je weet hoe je dit op kan lossen. Je ondergaat een uitgebreid inwerkprogramma van ten minste vier weken, waarna je in staat bent om zelfstandig te werken.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Samenwerken met collega's om werkorders te voltooien.
 • Reinigingswerkzaamheden uitvoeren.
 • Microprecisieonderdelen produceren.
 • De geproduceerde producten controleren.
 • Kleine storingen oplossen of assistentie verlenen bij het verhelpen ervan.

Bekijk vacature
Montage medewerker buitendienst

Wil jij graag door heel Nederland werken en met je handen bezig zijn? Word leerling-monteur en leer alles over het monteren van lucht- en ventilatiekanalen. Geen ervaring? Geen probleem! Je krijgt een interne opleiding en werkt samen met een ervaren monteur.

Deze opdrachtgever is op zoek naar mensen die affiniteit met techniek hebben, graag willen leren en op zoek zijn naar een baan voor langere tijd. De opdrachtgever produceert zelf kanalen in de fabriek die op diverse locaties door het hele land worden gemonteerd door de monteurs. Zo selecteren zij zorgvuldig de opdrachten die zij aannemen om uit te voeren. Samen met een andere monteur ga jij op pad en werk je enkele dagen/weken op locatie tot het project is afgerond. De producten die je gaat monteren worden in de fabriek gemaakt en gemonteerd bij de klant. Dit kunnen standaard of maatwerk producten zijn. Je werkdag start om 07:00 en zal 15:45 ongeveer eindigen. 

Bekijk vacature
Chauffeur Nationaal/Internationaal

Ben jij de vrachtwagenchauffeur waar wij naar op zoek zijn? 

Voor onze opdrachtgever uit Ruurlo zijn we op zoek naar een Nationaal/ Internationaal chauffeur. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van kwetsbare apparatuur naar onze klanten. Je zorgt ervoor dat de lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Daarna speelt installatie een cruciale rol in deze functie. Naast je taken als chauffeur zul je samen met het team verantwoordelijk zijn voor het professioneel installeren van de apparatuur bij de klanten. Hierbij is het van belang dat je technische affiniteit hebt en handig bent met het monteren van producten. 

Jouw taken omvatten:

 • Het zorgvuldig laden, vervoeren en lossen van kwetsbare apparatuur.
 • Het uitvoeren van installaties bij de klant volgens de voorgeschreven procedures.
 • Het waarborgen van klanttevredenheid door een vriendelijke en professionele service.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
 • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Jeanine van het Reve
Manager in opleiding

Mieke Aalders
Senior intercedent

Jordy Winter
Intercedent

Manon Veenstra
Intercedent

Femke Bruil
Stagiair(e)