Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Zutphen wordt ook wel Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Er is ook veel werkgelegenheid in Zutphen. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Naast grote productiebedrijven en technische organisaties kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag.

 Bekijk direct de vacatures

Uitzendbureau in Zutphen

Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Wij zijn actief in Zutphen, Lochem, Borculo, Doetinchem en tussenliggende plaatsen. Ben jij woonachtig in deze omgeving? Dan is een bezoekje aan ons kantoor zeker de moeite waard. Ons team helpt je graag verder bij het gehele sollicitatieproces. 

Vacatures in de omgeving

In Zutphen en omgeving kun je aan de slag in verschillende functies. Er zijn talloze vacatures voor zowel vast als tijdelijk werk. We hebben onder andere werk in de administratie, leisure, productie en techniek. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als montagemedewerker, CNC-draaier, frezer, operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, chauffeur, activiteitenbegeleider, secretaresse en nog veel meer! Ons meest recente aanbod van vacatures kun je hier vinden.

 Vacatures in Zutphen

Actief Werkt Zutphen

Actief Werkt! voor bedrijven

Is jouw organisatie gevestigd in de omgeving van Zutphen en ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Wij helpen je graag bij personeelswerving! Door het werven van nieuwe werknemers uit te besteden aan Actief Werkt! kies je voor een eenvoudig, snel en betrouwbaar proces. Ons netwerk in de omgeving is groot, waardoor wij er alles aan kunnen doen om de juiste kandidaat te vinden.

Of het nu gaat om een tijdelijke of een vaste functie, we gaan altijd op zoek naar een geschikte werknemer. Wij voorzien je van advies over (flexibele) arbeid en de kandidaten. Uiteraard selecteren we enkel op basis van de door het bedrijf aangegeven voorkeuren. Denk daarbij aan opleidings- of denkniveau, werkervaring en soft skills. We zoeken altijd naar de perfecte match! Heb jij interesse? 

Plaats een vacature

Contact opnemen?

Je kunt ons bereiken op 0575-743085 of stuur ons een mail op zutphen@actiefwerkt.nl. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om langs te komen in onze vestiging. Tot snel!  

Ons team

Mylène van Linschooten
Intercedent

Sarah van Fessem
Manager

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.