Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1
7201 LT Zutphen

0575-743085
zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Operator 2 ploegen

Direct in dienst bij onze opdrachtgever, een jaarcontract en zekerheid voor de toekomst! Goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer, leuke collega´s en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Spreekt het bovenstaande jou aan? Wij hebben een interessant aanbod voor jou! Wij zijn op zoek naar medewerkers die graag als (aankomend) operator aan het werk willen. Onze opdrachtgever groeit en is erg druk met het produceren van eigen producten die zij over de gehele wereld afleveren. Deze producten maken zij zelf door de juiste ingrediënten samen te voegen en te mixen tot het gewenste eindproduct. De eindproducten gaan naar een andere afdeling en worden hier verpakt in de gewenste vorm; dit zijn onder andere tubes en potjes. Het bovenstaande proces voer je uit met verschillende machines. De machines moeten ingesteld worden, ze hebben grondstoffen nodig en het komt voor dat je ze tijdens het proces moet afstellen. Tijdens het gehele proces bewaak je de kwaliteit van de producten. Dit doe je door visuele controles uit te voeren, maar ook door verschillende metingen te verrichten. Je werkt in dagdiensten of 2 ploegen. Afhankelijk van jouw eigen kennis en kunde leer je met verschillende machines te werken. Om ervoor te zorgen dat je over voldoende kennis beschikt heeft onze opdrachtgever een vakopleiding op maat ontwikkeld. Nadat je de machines en de organisatie voldoende hebt leren kennen, ga je hiermee aan de slag!

Bekijk vacature
Verkeersregelaar

Ben jij opzoek naar een baan in de buitenlucht, waarbij je op verschilde locaties werkt en verantwoordelijkheid draagt voor het goede verloop van het verkeer? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor een leuke klant, gevestigd in Zutphen en Deventer, zijn wij met spoed opzoek naar een verkeersregelaar die graag het vak wil leren. Je wordt binnen deze functie te werk gesteld in Utrecht. Als verkeersregelaar ben jij onmisbaar bij evenementen, wegomleggingen, wegwerkzaamheden etc. jij zorgt voor een goede doorstroom van verkeer, minimaliseert vertragingen en zorgt voor een veilige verkeerssituatie.

Bekijk vacature
Operator (direct dienstverband)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Operator? Kom jij het liefst direct bij de werkgever in dienst? Lees dan snel verder! Wij zoeken een operator die met behulp van verschillende machines producten gaat produceren en verpakken. De werkzaamheden vinden plaats op doordeweekse dagen in dagdiensten. In de drukte gaan ze over op een 2 ploegendienst. Jouw werkzaamheden: - Het bedienen, instellen en afstellen van verschillende machines; - Het oplossen van kleine storingen om het proces door te laten gaan; - Zorgdragen dat er informatie beschikbaar is voor de TD als er grotere storingen zijn; - Kwaliteitscontroles uitvoeren tijdens het gehele proces. Er is veel afwisseling omdat je en op verschillende afdelingen kan werken en met verschillende machines aan de slag gaat. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever! Ben je nog niet in het bezit van een vakopleiding? Dan krijg jij de kans bij onze opdrachtgever om intern een vakopleiding te volgen!

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Zutphen staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Cindy Wenning
Intercedent

Melanie Altena
Intercedent

Jeanine van het Reve
Intercedent