Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1
7201 LT Zutphen

0575-743085
zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Hulpmonteur

Ben jij goed met je handen? Heb je kennis van techniek en gereedschap? Werk jij graag op afwisselende plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou Voor een werkgever in Apeldoorn zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, mannen en vrouwen die handig zijn met gereedschap en ruimtelijk inzicht hebben. Samen met een collega ga je dagelijks op pad naar diverse klanten in en om Apeldoorn voor de installatie van zonweringen. Je werkdag start om 08.00 uur en rond 16.30 uur ben je weer klaar en kun je op huis aan. Tussen door pak je een grote of meerdere kleine klussen op.

Bekijk vacature
Chauffeur

Is veel kilometers maken je grootste hobby? Heb jij een brede ervaring als chauffeur? Ben jij niet bang voor een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een grote werkgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar chauffeurs die in het bezit zijn van hun CE-rijbewijs en code 95. Je nieuwe werkgever heeft in Nederland twee distributiecentra, hiervandaan bevoorraden ze de winkels die door het hele land zijn gevestigd. Ze hebben een breed scala aan eigen vrachtwagens en opleggers waarmee ze het land doorkruisen. In het rooster is veel ruimte voor eigen inbreng waardoor er een mooie combinatie van werk en privé mogelijk is. Je collega’s en jij rijden bijna 24 uur per dag en 7 dagen in de week door heel Nederland. De werkgever vraagt of je 2 zaterdagen en 1 zondag per maand beschikbaar bent. Zodra je in het weekend werkt staat daar tegenover dat je doordeweeks een dag vrij bent. Daarnaast ontvang je o.a. voor de zaterdag en zondag een leuke toeslag! Je werkdag ziet er als volgt uit; Je meldt je netjes op tijd voor je dienst bij je collega en pakt even een kop koffie om even bij te kletsen en je dag door te nemen. Als dat gedaan is pak je de sleutels en haal je je vrachtwagen van stal om te gaan laden, dit kan alleen of met een collega afhankelijk van de producten die mee neemt. Als dat gedaan is sluit je je deuren en ga je op pad. Jij rijdt langs diverse winkels om daar de handel te lossen, ook hier ontvang je hulp, verder als de laadklep kom je niet. Aan het einde van de dag na vele kilometers parkeer jij werkpaard, levert de sleutels in, rond je werk af, zwaait nog even naar je werkende collega’s en gaat lekker op huis aan.

Bekijk vacature
Operator 4 ploegen

Ben jij op zoek naar een baan als operator in de 4 ploegen in de omgeving van Eerbeek? Heb je ervaring als operator of een technische opleiding afgerond? Lees dan snel verder! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven operator met passie voor techniek. Hierbij is het van belang dat je enige ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en/of een technische achtergrond hebt. Als operator binnen dit bedrijf ga jij de volgende werkzaamheden verrichten: - Het voorbereiden, instellen en bedienen van machines, dit doe je aan de hand van voorgeschreven werkopdrachten; en - Het controleren van eindproducten op kwaliteit - Je controleert samen met je teamleider de veiligheidszaken rondom het productieproces - Het oplossen van kleine storingen en daar waar nodige de technische dienst inschakelen - Het vastleggen en overdragen van het proces aan de collega ploeg

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Zutphen staat voor je klaar!

Mylène van Linschooten
Intercedent

Sarah van Fessem
Manager

Cindy Wenning
Intercedent

Melanie Altena
Intercedent