Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1
7201 LT Zutphen

0575-743085
zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Productiemedewerker/ster

Ben jij op zoek naar productiewerk en wil jij €11,64 bruto per uur verdienen excl. 16% toeslag? Wil je werken in de 2 ploegen, per direct beschikbaar en kan je in Eerbeek komen? Dan is dit de functie voor jou! Voor een klant in Eerbeek zijn wij op zoek naar een productiemedewerker m/v. Het is een bedrijf die in de verpakkingen zit en je gaat werken in de 2 ploegen. Hierbij werk je in de ochtenddienst van maandag t/m vrijdag en de middagdienst van maandag t/m donderdag. Als productiemedewerker zien je werkzaamheden er als volgt uit: - Inleggen van de te verwerken plano’s in de verschillende vouw/plakmachines en vensterlijmmachines, inclusief het aanvoeren pallets halffabricaat met behulp van een handpalletwagen; - Controleren van de te verwerken halffabricaten op afwijkingen en het melden ervan bij de operator of leidinggevende; - Overstapelen van verpakkingen op pallets, inclusief het verwijderen van tussenafval (uitbreken); - Opzetten, invoeren in de dozensluitmachine en/of het op pallets stapelen van dozen met eindproducten (palletiseren); - Afvoeren van pallets eindproduct en klaarzetten van lege pallets teneinde de voortgang van de productie te waarborgen; - Aanbrengen van palletbonnen en modellen op de pallets eindproduct. - Het opruimen van de directe werkomgeving en/of afdeling (orde en netheid); - Het uitvoeren van overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling opgedragen door de leidinggevende; - Het naleven van (huis)regels, instructies en procedures.

Bekijk vacature
Orderpicker

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Is het voor jou geen probleem om het ene moment alleen te werken en het volgende weer in een team? Ben jij in staat om netjes en secuur te werken? Voor een opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar medewerkers die de collega’s die er al werken komen ondersteunen. De hoeveelheid werk neemt toe en de dienstverlening die ze bieden breiden ze uit. Wat ga je doen? ORDERS VERZAMELEN. Vanaf papier of met een handscanner ga je op pad om je order te verzamelen. De producten verschillen enorm, ben je de ene keer op zoek naar een koelkast dan is de volgende order voor thee of wasmiddel. Geen dag is op deze manier hetzelfde. Je moet bereid zijn om i.v.m. drukte of ziekte een verschoven dienst te werken. Een dagdienst is van 08:00 t/m 17:00 uur. Een schoven dienst is van 12:30 t/m 21:30 uur.

Bekijk vacature
Inpakker

Wil jij €15,- bruto per uur verdienen? Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke bijbaan? En wil jij werken in 5-ploegen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor een mooi productiebedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar inpakkers die op lange termijn door kunnen groeien naar de functie van operator. Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het machinaal inpakken van grote rollen papier, dit gaat volgens vastgestelde voorschriften. Ook maak je bij de werkzaamheden gebruik van een heftruck en klemtruck.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Zutphen staat voor je klaar!

Mylène van Linschooten
Intercedent

Sarah van Fessem
Manager

Melanie Altena
Intercedent