Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1-3
7201 LT Zutphen

0575-743085
Zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag           09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

Productiemedewerker

Ben jij een fysieke productiemedewerker die graag in een dagdienst aan het werk wil bij een specialistisch bedrijf dat rubbercompounds maakt? Dan is dit een functie voor jou! 

Je komt te werken als dagdienst productiemedewerker en samen met het team zorg je voor een gestroomlijnd productieproces. Jij vindt het fijn om jezelf verder te ontwikkelen en waar kan door te groeien of bij te leren in een bedrijf tot een echte allrounder. 

De taken die tot jouw functie behoren zijn o.a. de volgende:

 • Je verzorgt de ontvangsten van grondstoffen
 • Je zult deze afwegen en klaarzetten voor de aanvoer van het productieproces 
 • Je bedient de mixers en walsen die zorg dragen voor het mengen van de grondstoffen tot juiste product dat gebruikt kan worden voor het maken van de rubbercompounds.
 • Je bedient de extruders, wals, mengmachine en snijtafels
 • Je weegt, verpakt en zal de producten laden voor de afdeling expeditie.  

Bekijk vacature
Tekenaar/Werkvoorbereider

Als tekenaar/werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het vorm geven van de projecten.

Het bedrijf ontvangt modellen van klanten in het tekenprogramma Revit. Als tekenaar/werkvoorbereider ga jij in dit tekenprogramma aan de slag om hier productie- en montagetekeningen van te maken. Daarnaast weet jij alles van de projecten en ondersteun je de projectleider met de werkvoorbereidingen en coördinatie. Jij bent de communicatie voor de tekenaars en werkvoorbereiders van de opdrachtgevers. Daarnaast heb jij ook contact met de monteurs over hoe de projecten verlopen. Waar nodig, denk jij mee in montagetechnieken om projecten te verbeteren en/of te versnellen. De projecten zijn binnen een straal van 100 kilometer vanaf de gemeente Zutphen. Deze projecten verschillen van omvang en ingewikkeldheid. De werkzaamheden voer jij voornamelijk uit op het kantoor van het bedrijf, zo nu en dan ben jij op locatie te vinden om de projectleider te helpen of om met monteurs te evalueren hoe het project gaat.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij enthousiast, gedreven en op zoek naar een boeiende functie als productiemedewerker?
Dan hebben wij de perfecte kans voor jou bij een vooraanstaand bedrijf in Zutphen, dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige aluminiumfolie verpakkingsmaterialen. Ervaring is geen vereiste, omdat we bereid zijn om je alle benodigde vaardigheden aan te leren. Lees verder om te ontdekken wat deze functie inhoudt!

Als productiemedewerker vervul je een essentiële rol bij het efficiënt uitvoeren van verschillende productietaken binnen ons bedrijf in Zutphen. Je zult werken in een 3 ploegendienst en jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Het plaatsen van producten in de machines
 • Het controleren van verpakkingen op mogelijke afwijkingen
 • Het stapelen en verpakken van de afgewerkte producten
 • Het handhaven van een schone en georganiseerde werkplek

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
 • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Jeanine van het Reve
Senior intercedent

Mieke Aalders
Senior intercedent

Bijou Baldé - Diallo
Intercedent