Menu

Uitzendbureau in Zutphen

Ben je op zoek naar een baan in Zutphen? Actief Werkt vindt de vacature die bij jou past. Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Zutphen of schrijf je direct online in. Wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Zutphen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Zutphen

Overwelving 1
7201 LT Zutphen

0575-743085
zutphen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind een leuke baan via uitzendbureau Zutphen

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben vele vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante, nieuwe uitdaging.

Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten naar wat voor baan je op zoek bent. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Zutphen

monteur

Zoek jij een leuke technische functie en wil jij graag in de buitendienst aan de slag? Ben jij Leergierig en ben jij voor langere tijd beschikbaar? Lees dan gauw verder want wellicht hebben wij een leuke baan voor je in de aanbieding. Voor onze klant in Zutphen zijn wij op zoek naar een leerling monteur. Een gemotiveerde medewerker die graag een vak wil leren en technisch aangelegd is zit hier helemaal op zijn plek. Je wordt on the job opgeleid door een ervaren monteur, die jou alle kneepjes van het vak zal leren. Binnen deze functie ben jij aan het werk in de buitendienst op locatie bij klanten. Dus jij hebt geen moeite met vroeg opstaan en dan samen met je collega naar locatie te reizen om aan de slag te gaan. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren van aluminium onderdelen in en aan huizen en gebouwen. Tevens werk jij op hoogte en ondersteun je de ervaren monteur.

Bekijk vacature
Auditor

Ben jij op zoek naar een vaste baan als auditor in de bouwsector? Heb jij oog voor kwaliteit en ben jij administratief sterk onderlegd? Draag jij graag jouw steentje bij voor de juiste verslaglegging in de dossiers? Zorg jij er tevens voor dat de kwaliteit binnen deze organisatie hoog blijft? Dan kom ik graag met je in contact! Wat ga je doen in de functie van auditor EPA? • Je controleert de aangeleverde documenten welke jij hebt ontvangen van de EPA-W adviseurs. Je moet hierbij denken aan de EPA keuringen voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bouw en installatiebedrijven. Hierdoor is het van groot belang dat jij kennis hebt van EPA zodat jij weet waar de documenten aan moeten voldoen. • Het bewaken van de kwaliteit van de dossier en indien nodig hier actie op ondernemen. Jij bent in staat collega’s aan te bespreken wanneer de dossiers niet op orde zijn. • Je bent eerste aanspreekpunt wanneer er audits plaats vinden en begeleid deze in de juiste banen. Het is in deze functie van belang dat je oog hebt voor detail.

Bekijk vacature
Montagemedewerker/ster

Ben jij op zoek naar een technische baan? Beschik jij over twee rechter handen, zie jij oplossingen en denk jij in mogelijkheden? Lijkt het jou leuk om op verschillende locaties in het land werkzaamheden te verrichten als montagemedewerker? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is specialist in het monteren, onderhouden en repareren van verschillende installaties in winkels. Zij verrichten werkzaamheden in kleine teams en rijden dagelijks naar verschillend locaties om de werkzaamheden uit te voeren. Zij hebben een aantal ervaren monteurs aan het werk die nog een plek in de auto vrij hebben voor een gezellige collega! Je gaat een ervaren monteur helpen waar jij dat kan. Denk aan het voorbereiden van materialen, het aangeven van gereedschappen, het helpen van het plaatsen en aansluiten van de installaties. Als je goed op let tijdens dit werk steek je er mooi wat van op! Voor je het weet ben jij de ervaren monteur die met een nieuwe collega op pad gaat. Onze opdrachtgever vertrekt vanuit Apeldoorn. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die in Apeldoorn of de directe omgeving wonen. Een rijbewijs is handig, maar niet noodzakelijk. Dit betekent waarschijnlijk wel dat jij de koffie moet halen als je eens wat langer onderweg bent! Ben jij: - Een gezellige prater, maar ook een aanpakker als het op werken aan komt? - Iemand met technische basiskennis, die echt geen uitleg nodig heeft over wat een schroevendraaier, een hamer, een steeksleutel of een kniptang is? - Op zoek naar een baan die voldoet aan jouw drang om meer te leren over het installeren, onderhouden en repareren van verschillende installaties. - Niet bang voor vieze handjes en is het geen probleem te starten met ondersteunende werkzaamheden? - Graag 40 uur in de week van huis? - Een gezellige bijrijder die graag een stukje van Nederland ziet? Heb jij ook nog VCA behaald of sta jij ervoor open dit te behalen, dan kan dit zo maar eens jouw nieuwe baan zijn.

Bekijk vacature

Diverse soorten vacatures in en rondom Zutphen

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau in Zutphen

Wanneer je toe bent aan die nieuwe uitdaging, ga je op zoek naar vacatures die passen bij het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Laat ons vooral ook weten waar je naar op zoek bent, want we ondersteunen je in je zoektocht.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures bij uitzendbureau Zutphen in onder andere de vakgebieden techniek, administratie of productie. Als je hulp van ons wilt, hoef je je alleen maar in te schrijven. Dus laat ons weten wat je ambities zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie wordt ons doel

We helpen je bij ons uitzendbureau Zutphen aan de baan waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Om die baan te vinden, willen we vooral meer weten over jouw motivatie. Je cv en ervaringen komen bij ons op een tweede plek.

We vinden het belangrijker om te kijken naar wat je écht wilt en daar een baan bij zoeken. Moet je voor die ene baan een specifieke opleiding volgen? Wellicht dat wij je hierop trakteren, via de Actief Flex Academy. We maken graag kennis met je om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Uitzendbureau in Zutphen

Het motto van Zutphen: ‘werk maken van werk’

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team van uitzendbureau Zutphen geen geheimen. De stad Zutphen wordt ook wel torenstad genoemd vanwege de grote, historische gebouwen die de skyline van de stad vormen.

‘Werk maken van werk’, dat is het motto van Zutphen. Er is dan ook veel werkgelegenheid. Door de aantrekkelijke ligging aan het water, spoor en weg vestigen zich veel bedrijven in Zutphen. Vind jouw baan in de techniek, productie of administratie.

 

Uitzendbureau Zutphen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Zutphen staat voor je klaar!

Sarah van Fessem
Manager

Melanie Altena
Intercedent

Jeanine van het Reve
Intercedent