Menu

Uitzendbureau in Apeldoorn

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wil jij graag een leuke en uitdagende baan vinden bij jou in de buurt? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau in Apeldoorn en ontdek de leukste vacatures in de regio. Van techniek tot logistiek: vind hier dé baan in de buurt van Apeldoorn die het best bij jou past.    

 

Bekijk de vacatures in Apeldoorn

Werken in Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe in Gelderland. Met een inwoneraantal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden. Als stad biedt Apeldoorn opvallend veel rust en ruimte, maar ook bedrijvigheid en dus werkgelegenheid. Wij hebben een ruim aanbod vacatures in Apeldoorn en omstreken. 

Dé baan voor jou

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. De vacatures die wij aanbieden bevinden zich namelijk in diverse sectoren, waardoor er altijd wel een baan is die aansluit op jouw wensen. Op deze website kun je snel en eenvoudig naar jouw ideale baan in Apeldoorn en omstreken zoeken. Je vindt hier een ruim aanbod aan functies in de zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services.

Vind jouw droombaan

Actief Werkt Elektromonteur Apeldoorn

Persoonlijke sollicitatietips 

Wij streven ernaar om de zaken anders aan te pakken dan andere uitzendbureaus en om innovatief en dienstverlenend om te gaan met HR-diensten. Zo helpen wij je op weg op de arbeidsmarkt, maar willen ook met onze website je meerwaarde bieden.

Wil jij bijvoorbeeld weten waar een goede cv in onze ogen aan moet voldoen? Lees dan onze tips voor een cv die wel opvalt en triggert om jou op gesprek te krijgen. Persoonlijk advies nodig? Kom dan eens vrijblijvend langs voor meer tips en informatie!

Jouw uitzendbureau in Apeldoorn

Wij zijn Actief in Apeldoorn, Arnhem, Veenendaal, Dieren en Eerbeek. Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Je kunt ons telefonisch bereiken via  055 - 522 13 87 of via e-mail: apeldoorn@actiefwerkt.nlWij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! 

Neem contact met ons op

Actief werkt sales services

Waarom Actief Werkt? 

De kracht van ons team ligt in het enthousiasme en het werkplezier. We zijn als medewerkers erg betrokken bij onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. We vinden het prettig om een informele sfeer te creëren. Maar ook de wekelijkse verloning, eerlijkheid en het nakomen van afspraken vinden wij belangrijk. Wij bemiddelen al vele jaren medewerkers op alle niveaus voor onze klanten.

Voor opdrachtgevers in Apeldoorn

U bent ook als opdrachtgever bij ons aan het juiste adres voor een goed advies over flexibele arbeid. Bij vacatures van onze opdrachtgevers kijken we niet alleen naar specifieke selectiecriteria zoals opleiding(sniveau), maar worden vooral ook soft skills meegewogen. Niet altijd lukt het om een vacature in te vullen aan de hand van de gestelde functie-eisen. We streven er in dit soort gevallen altijd wel naar om een passend alternatief te bieden, zodat de vacature toch wordt ingevuld.

Bij kandidaten brengen we nauwkeurig competenties en ambities in beeld, waarna we een optimale match proberen te vinden. Voorafgaand aan een wervingsgesprek op ons kantoor bespreken we al veel per telefoon en vertellen we de kandidaat welke mogelijkheden we hebben.

Kandidaten verwachten veel van ons, maar wij verwachten ook altijd iets van hen: motivatie en inzet! In de huidige markt is het belangrijk je als werkzoekende te onderscheiden. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor tijdelijke functies, maar we bemiddelen ook geregeld kandidaten direct in een contract bij een van de opdrachtgevers.

Plaats een vacature

Contactgegevens

Actief Werkt! Apeldoorn
055 - 522 13 87
apeldoorn@actiefwerkt.nl 


Mocht u met de auto komen dan kunt u het beste parkeren in onze naastgelegen parkeergarage. Wanneer u Brinklaan 414 intoetst komt u bij de ingang van de parkeergarage. Als u op de bel drukt doen wij de poort voor u open. Graag tot ziens!

 

Ons team

Yasemin Aksu- Unaldi
Intercedent

Leon Cocco
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.