Uitzendbureau Actief Werkt! in Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe. Met een inwonertal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden. Als stad biedt Apeldoorn opvallend veel rust en ruimte, maar ook bedrijvigheid en dus werkgelegenheid. 

Werken in de buurt

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Wij zijn Actief in Apeldoorn, Arnhem, Veenendaal, Dieren en Eerbeek. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Vacatures Apeldoorn

Op deze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services.
Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Apeldoorn

 

Ons team

Elsemieke Lapré Britt Hoogewoonink Yasemin Unaldi Robin Boschker

Dit zijn Elsemieke, Britt, Yasemin en Robin. Samen vormen ze team Actief Werkt! Apeldoorn. 

De kracht van dit team ligt in het enthousiasme en het werkplezier. We zijn als medewerkers erg betrokken bij onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. We vinden het prettig om een informele sfeer te creëren. Maar ook de wekelijkse verloning, eerlijkheid en het nakomen van afspraken vinden wij belangrijk. Wij bemiddelen al vele jaren medewerkers op alle niveaus voor onze klanten.

 

Contact vestiging Apeldoorn

Actief Werkt! Apeldoorn
Prins Willem Alexanderlaan 280
7311 SV Apeldoorn.

Je kunt ons bereiken via 055 - 522 13 87 of stuur ons een mail op apeldoorn@actiefwerkt.nl.