Menu

Uitzendbureau in Apeldoorn

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wil jij graag een leuke en uitdagende baan vinden bij jou in de buurt? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau in Apeldoorn en ontdek de leukste vacatures in de regio. Van techniek tot logistiek: vind hier dé baan in de buurt van Apeldoorn die het best bij jou past.    

Inschrijven uitzendbureau Apeldoorn

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Apeldoorn zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Werken in Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe in Gelderland. Met een inwoneraantal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden. Als stad biedt Apeldoorn opvallend veel rust en ruimte, maar ook bedrijvigheid en dus werkgelegenheid. Wij hebben een ruim aanbod vacatures in Apeldoorn en omstreken. 

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. De vacatures die wij aanbieden bevinden zich namelijk in diverse sectoren, waardoor er altijd wel een baan is die aansluit op jouw wensen. Op deze website kun je snel en eenvoudig naar jouw ideale baan in Apeldoorn en omstreken zoeken. Je vindt hier een ruim aanbod aan functies in de zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services.

Vacatures in Apeldoorn

Actief Werkt Elektromonteur Apeldoorn

Persoonlijke sollicitatietips 

Wij streven ernaar om de zaken anders aan te pakken dan andere uitzendbureaus en om innovatief en dienstverlenend om te gaan met HR-diensten. Zo helpen wij je op weg op de arbeidsmarkt, maar willen ook met onze website je meerwaarde bieden.

Wil jij bijvoorbeeld weten waar een goede cv in onze ogen aan moet voldoen? Lees dan onze tips voor een cv die wel opvalt en triggert om jou op gesprek te krijgen. Persoonlijk advies nodig? Kom dan eens vrijblijvend langs voor meer tips en informatie!

Actief werkt sales services

Waarom Actief Werkt? 

De kracht van ons team ligt in het enthousiasme en het werkplezier. We zijn als medewerkers erg betrokken bij onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. We vinden het prettig om een informele sfeer te creëren. Maar ook de wekelijkse verloning, eerlijkheid en het nakomen van afspraken vinden wij belangrijk. Wij bemiddelen al vele jaren medewerkers op alle niveaus voor onze klanten.

Voor opdrachtgevers in Apeldoorn

U bent ook als opdrachtgever bij ons aan het juiste adres voor een goed advies over flexibele arbeid. Bij vacatures van onze opdrachtgevers kijken we niet alleen naar specifieke selectiecriteria zoals opleiding(sniveau), maar worden vooral ook soft skills meegewogen. Niet altijd lukt het om een vacature in te vullen aan de hand van de gestelde functie-eisen. We streven er in dit soort gevallen altijd wel naar om een passend alternatief te bieden, zodat de vacature toch wordt ingevuld.

Bij kandidaten brengen we nauwkeurig competenties en ambities in beeld, waarna we een optimale match proberen te vinden. Voorafgaand aan een wervingsgesprek op ons kantoor bespreken we al veel per telefoon en vertellen we de kandidaat welke mogelijkheden we hebben.

Kandidaten verwachten veel van ons, maar wij verwachten ook altijd iets van hen: motivatie en inzet! In de huidige markt is het belangrijk je als werkzoekende te onderscheiden. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor tijdelijke functies, maar we bemiddelen ook geregeld kandidaten direct in een contract bij een van de opdrachtgevers.

Plaats een vacature

Contactgegevens Apeldoorn

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Apeldoorn? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Apeldoorn
Prins Willem-Alexanderlaan 280
7311 SV Apeldoorn

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 055-5221387
E-mail: apeldoorn@actiefwerkt.nl

Kom je met de auto? Parkeer dan in onze naastgelegen parkeergarage. Wanneer je Brinklaan 44 intoetst kom je bij de ingang van de parkeergarage. Als je op de bel drukt doen wij de poort voor je open

Ons team

Robin Boschker
Intercedent

Ashley Docter
Manager

Yasemin Aksu- Unaldi
Intercedent

Elsemieke Lapré
Assistent Vestigingsmanager

Michelle Haak
Intercedent

Wouter de Kroes
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.