Menu

Uitzendbureau in Apeldoorn

Op zoek naar een baan in de buurt van Apeldoorn? Schrijf je bij ons in of kom bij ons langs en wij vinden zo snel mogelijk een passende vacature voor je. Je kunt je auto gratis parkeren op Brinklaan 414 door op onze bel te drukken naast het hek.

Bekijk vacatures in Apeldoorn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Apeldoorn

Prins Willem Alexanderlaan 280
7311 SZ Apeldoorn

055 - 522 13 87
apeldoorn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Een goede match via ons uitzendbureau in Apeldoorn

Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Apeldoorn als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan (nieuw) werk.

Ons team weet dat er meer komt kijken bij een goede match dan enkel een passend cv en een vacature. Wij vinden de baan die bij jou past als persoon en jouw wensen.Natuurlijk kun je bij ons ook direct online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Apeldoorn

Operator traineeship

Ben jij op zoek naar een functie als operator en een kans om jezelf te ontwikkelen in dit vak? Zoek jij een organisatie die jou de kans geeft een opleiding te volgen en ook een goed salaris betaald? Wij hebben de baan voor jou! Je gaat een traineeship aan om procesoperator te worden. Je werkt in 5 ploegen dienst. Dit betekent dat je start met twee ochtenddiensten, daarna over gaat op twee middag/avond diensten en af sluit met 2 nachtdiensten. Na deze dagen ben jij 4 dagen vrij. Steeds weer een lang weekend dus! Gemiddeld werk je 33,6 uur in de week. Hoe het traineeship eruit gaat zien? Allereerst een kort bezoekje bij onze opdrachtgever, jouw nieuwe werkgever. Op deze dag ga je namelijk een contract ondertekenen. Rechtstreeks van onze opdrachtgever! Het eerste jaar staat in het teken van training on the job. Je krijgt de kans om de machines, het machinepark, de producten en de organisatie te leren kennen. Je gaat aan de slag met ervaren mensen die jou precies kunnen uitleggen hoe alles werkt. Al jouw vragen weten zij te beantwoorden en zij bieden een goede praktijkbegeleiding. Na het eerste jaar ben jij er klaar voor om een vakgerichte opleiding op mbo niveau 3 te volgen. Het volgen van deze opleiding doe je in combinatie met de uitvoer van jouw werkzaamheden. Praktijkopdrachten voer je uit in jouw eigen werkomgeving. Het geleerde kan je direct in de praktijk toepassen. Uiteindelijk rond jij jouw opleiding af en ga je als vakman aan het werk. Je kan jezelf in de praktijk verder ontwikkelen. De werkzaamheden als procesoperator: - Je stelt machines in, zorgt voor de juiste afstellingen, bent verantwoordelijk voor het proces en de kwaliteit van de producten. - Kleine storingen los jij zelfstandig op, mocht er een grote storing ontstaan, dan wijs jij de technische dienst op het probleem. - Je voert onderhoudswerkzaamheden uit - De uitvoer van kwaliteitscontroles behoren ook tot jouw functie. Je verricht metingen en verwerkt de uitslagen.

Bekijk vacature
E-Surveillant

Heb jij een ICT achtergrond en affiniteit met het werken met jongeren? Ben je flexibel inzetbaar en niet afhankelijk van een vast rooster? Dan is deze functie als surveillant ICT wellicht iets voor jou! Als surveillant ICT zorg je er voor dat alle computers gebruiksklaar zijn voor de afname van de toetsen. Tijdens de digitale toetsen verhelp je kleine storingen en ondersteun je studenten bij gebruikersproblemen. Het is belangrijk dat je hierbij de rust kan bewaren voor de studenten. Daarnaast zorg je voor een accurate afhandeling en verwerking van de storingsmeldingen. Als er geen storingen zijn dan houd je samen met je collega surveillant toezicht op de tentamens en ben je alert op eventuele fraude.

Bekijk vacature
Sales Intercedent

We zijn ambitieus en blijven groeien. Met circa 50 vestigingen, zowel MKB als inhouse. Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexcollega’s en collega’s. Je bent proactief en niet verlegen om contact te leggen met mensen. Gezamenlijk bepalen we iedere dag waar onze prioriteiten liggen en gaan we aan de slag met het binden van de juiste kandidaten en klanten aan ons team in Twello. Persoonlijk aandacht loopt bij ons als rode draad door de werkzaamheden. Dit is de manier zoals wij mensen aan ons willen binden. Iedere dag zal er anders uitzien en dat maakt ons werk ook zo leuk en divers. Commercie, recruitment, sales, office en social media acties zijn onderdeel van jouw functie. Ben jij een ondernemend persoon die de telefoon makkelijk aanneemt en het vooral leuk vindt om met mensen in contact te zijn dan komen wij graag met je in contact. • Werving is je topprio. Je bouwt je lokale netwerk uit en met je creatieve aanpak weet je de juiste klanten te bereiken • Het benaderen van nieuwe relaties is dagelijkse kost. Je denkt in kansen en pakt gemakkelijk de telefoon. • Je zoekt voor je kandidaten de best passende banen en andersom. • Je begeleidt je werkende flexcollega’s. Je voert bijvoorbeeld ambitiegesprekken en beantwoordt hun vragen. • Je zorgt dat je administratie klopt zodat je flexkrachten en bij de klanten alles klopt.

Bekijk vacature

Werken via Apeldoorn uitzendbureau?

Apeldoorn uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende mogelijkheden voor je:

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.  
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan van enkele weken of maanden.
  • Parttimebaan: houd je van flexibiliteit en wil je je baan combineren met je gezinsleven, hobby of studie? Dan is een parttime baan iets voor jou.

 

Inschrijven uitzendbureau Apeldoorn

Wil je werken in (de omgeving van) Apeldoorn, laat dan van je horen door je bij Actief Werkt uitzendbureau in Apeldoorn in te schrijven. Wij gaan graag op zoek naar jouw droombaan in Apeldoorn, Beeksbergen, Lieren of Loenen.

Wij helpen je graag aan een interessante functie die past bij jouw wensen. Je kunt ook zelf al op zoek naar jouw droombaan. Bekijk dan online onze openstaande vacatures.

Ga bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, logistiekmedewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of operator. Ben je op zoek naar een opleiding dan kan je aan het werk als leerling operator of aankomend heftruck of reachtruckchauffeur. Zoek je een administratieve functie? Ook dan helpen wij jou graag!

Schrijf je nu in

Een baan en mogelijke opleiding

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau Apeldoorn.

Vooral je motivatie vinden wij belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan en waarom? Wij gaan vervolgens op zoek naar een match voor jou. Ook bekijken we of je eventueel nog een opleiding via de Actief Flex Academy nodig hebt. Zo kun jij via ons bijvoorbeeld je heftruckcertificaat halen.

Uitzendbureau in Apeldoorn

Werk vinden? Veel bedrijvigheid in Apeldoorn

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Apeldoorn is het stedelijk middelpunt van de Veluwe. Ondanks het gevoel van rust en ruimte is er toch veel bedrijvigheid in de stad. Apeldoorn is in een snel tempo gegroeid en behoort tot de top 10 van grootste Nederlandse steden.

Ga aan de slag bij grotere namen in Apeldoorn of juist bij de kleineren ondernemingen. Bijvoorbeeld in de productie, logistiek, techniek, administratief of commercieel

Laat van je horen en wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Apeldoorn staat voor je klaar!

Ashley Docter
Manager

Yasemin Aksu- Unaldi
Senior intercedent

Wouter de Kroes
Intercedent

Anne Storm
Intercedent

Annelot van de Hulst
Intercedent