Menu

Nieuw pand Heerlen zorgt voor betere personeelswerving

vrijdag 24 maart 2017

Uitzendbureau Actief Werkt! haakt in op het toenemende aantal vacatures binnen regio Zuid-Limburg. Dankzij de recente verhuizing naar een nieuw pand in het centrum van Heerlen, kan de middelgrote uitzendorganisatie vraag en aanbod nog beter op elkaar aansluiten.

‘De aantrekkende, woningmarkt, hogere investeringen door bedrijven in onder andere ICT en toenemend koopgedrag van de consument, leidt ook tot meer werkgelegenheid’, aldus Sascha Kotter, manager Actief Werkt! Heerlen. ‘In Zuid-Limburg neemt het aantal banen van werknemers in de periode 2016-2017 toe met bijna 3.500. Voor 2017 verwacht het UWV een toename aan industriële, technische en administratieve functies. Sectoren waar Actief Werkt! al meer dan 25 jaar uitzendervaring in heeft.’

Dankzij de betrokkenheid van lokale bedrijven, biedt Actief Werkt! in Zuid-Limburg een gevarieerd aanbod aan vacatures. De vraag naar logistiek medewerkers, callcentermedewerkers en uitzendkrachten in horeca en toerisme zal met name toenemen. ‘Door aan de Akerstraat in Heerlen een vestiging te openen, zitten we nog dichter bij onze klant en uitzendkrachten.

Over Actief Werkt!

Actief Werkt! heeft meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is met een omzet van meer dan 120 miljoen euro een middelgrote uitzendorganisatie. Voorheen was Actief Werkt! bekend onder de naam TiP Personeelsdiensten en Ténce! Inzetbureau. Actief Werkt! maakt nu deel uit van Actief Groep, één van de grootste onafhankelijke en snelst groeiende HR-dienstverleners met een uitgebreid vestigingennetwerk in Nederland, België en Duitsland. Actief Werkt! richt zich op bemiddeling in industriële, technische en administratieve functies en is ISO 9001-gecertificeerd en lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Noot voor de redactie

Voor nadere informatie over dit persbericht van Actief Werkt! neem contact op met:

- Manager Sascha Kotterer, Heerlen, 06 - 13 65 27 68, sascha.kotterer@actiefwerkt.nl