Menu

Is onze collectieve zorgverzekering iets voor jou?

donderdag 26 november 2020

Als je werkt via Actief Werkt! Uitzendbureau krijg je de kans om je aan te sluiten bij een van onze collectieve zorgverzekeringen met korting en ruime vergoedingen voor je hele gezin. Maar wat zijn precies de voordelen? En hoe vergelijk je ons aanbod met je huidige verzekering?

Het voordeel van een collectieve zorgverzekering

Als je deelneemt aan onze zorgverzekering dan krijg je de volgende kortingen. 

Kortingen zorgverzekering

* Dit betreft de maximale korting die op de basisverzekering gegeven mag worden.

Pakketten

Welke zorgverzekering het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Bij beide verzekeraars kun je kiezen uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Kijk op www.cz.nl/collectief/actiefwerkt en www.vgz.nl/abu voor meer informatie.

 

Vergelijk je zorgverzekering

Voordat je overstapt wil je eerst de dekking en de premie van je huidige zorgverzekering natuurlijk eerst vergelijken met het collectieve aanbod. Dat kan. Met de 'Zorgvergelijker' kun je je huidige verzekering vergelijken met het collectieve aanbod van Actief Werkt.

Naar de Zorgvergelijker 

 

Overstappen

Overstappen naar één van de collectieve verzekeringen kan telefonisch, via internet of per brief en is mogelijk tot 1 januari 2022. Als je het afgelopen jaar al collectief verzekerd was via Actief Werkt! bij CZ of VGZ dan lopen de ‘nieuwe’ afspraken gewoon door in je nieuwe polis.

Het kan zijn dat bij het overstappen gevraagd wordt naar het collectiviteitsnummer. Hieronder vind je de gegevens van de verzekeraars:


CZ, collectiviteitsnummer 5217377
Voor overstappen online: www.cz.nl/collectief/actiefwerkt
Voor telefonisch overstappen of hulp bij je keuze, bel: 088-555 7777

 

VGZ, collectiviteitsnummer 87712400

Voor overstappen online: www.vgz.nl/abu (kies dan voor Actief Werkt!)
Voor telefonisch overstappen of hulp bij je keuze, bel: 0900-8490.

 

Vragen?

Uitgebreide informatie over de exacte afspraken vind je op de site van de verzekeraars. Je kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met CZ en/of VGZ.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Actief Werkt!