Menu

Het einde van het traditionele uitzendbureau

woensdag 15 maart 2017

Zowel virtueel als in het echte leven aanwezig

Veeleisend, minder loyaal, flexibiliteit. De huidige generatie werkzoekenden is voorzien van de nieuwste technologieën waarmee ze alle informatie in een minimum van tijd binnen handbereik hebben. Deze massacommunicatie zorgt tegelijkertijd ook voor een grote vraag naar een persoonlijk dialoog. Tijd voor een nieuwe HR-aanpak waarin het internet en de reële wereld niet langer twee gescheiden werelden zijn.

Internet heeft ons leven op veel vlakken ingrijpend veranderd; denk aan nieuwsconsumpties, het onderhouden omni-strategyvan sociale contacten, bankieren, communiceren met de overheid, contact met dienstverleners, studeren en solliciteren. Dankzij het internet kunnen we makkelijker nieuwe banen vinden en ook recruiters vinden nieuwe kandidaten eenvoudiger online. Uit onderzoek blijkt dat op dit moment al 45% van de kandidaten op een vacature reageert via hun mobiele telefoon. Actief Werkt! speelt hierop in door haar website aan te passen en de mobiele app Mijn Actief aan te bieden. Facebook, LinkedIn en Instagram worden ingezet om talent aan te trekken en werknemers persoonlijker te benaderen.

Persoonlijke benadering

Ondanks al het digitaal gemak is er namelijk een groeiende behoefte aan menselijk contact en persoonlijke service. Beleving komt steeds meer voorop te staan, we willen zien en voelen. Actief Werkt! werkt daarom niet alleen hard aan haar zichtbaarheid online maar ook aan haar fysieke zichtbaarheid. Zo worden er komend jaar verschillende nieuwe vestigingen geopend. Een goed gekozen locatie is namelijk duidelijk zichtbaar en kan bovendien nieuwe traffic voor de online-activiteiten genereren. De zoektocht naar een vacature begint meestal online, offline ontmoet je onze intercedenten persoonlijk.

Kortom, de veel besproken omni-channel strategie maakt een einde aan het traditionele uitzenden en zorgt ervoor dat uitzendbureau Actief Werkt! altijd en overal beschikbaar en aanwezig is. Een strategie waarbij online en offline elkaar aanvullen en versterken.

Samenwerken met Actief Werkt!

Wil jij als flexkracht aan de slag? Bekijk hier al onze vacatures.

Actief Werkt! is ook op zoek naar enthousiaste en commerciële intercedenten, managers en coordinators. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, kijk of onze vacatures je aanspreken. We zien graag jouw motivatie en cv tegemoet.

Wij denken uiteraard ook graag mee over verschillende HR-oplossingen