Menu

De Superkrachtverkiezing gaat door, maar op een later moment

donderdag 1 oktober 2020

Na de persconferentie over de nieuwe corona-maatregelen hebben veel organisaties in Nederland aanpassingen moeten doen. We werken weer meer vanuit huis, brengen het aantal sociale contacten en bewegingen terug. Het is niet leuk, maar helaas wel nodig.

 

Als werkgever van duizenden flexcollega's hebben we sinds het begin van de coronacrisis steeds benadrukt dat de veiligheid en gezondheid van onze mensen en onze opdrachtgevers voorop staat. We hebben onze mensen continu geïnformeerd over het belang om de richtlijnen te volgen en voor elkaar te zorgen. En toen was daar het moment dat we onze jaarlijkse Superkrachtverkiezing organiseren.

Een moment waar we het hele jaar naar uitkijken! Wat is er nou mooier dan de mensen van wie je altijd op aan kunt, waar je zo op kunt bouwen, om die in het zonnetje te zetten?  Dat is meteen ook het hoogtepunt van de campagne. De persoonlijke verhalen die onze collega's optekenen wanneer ze hún beste Superkracht nomineren zijn hartverwarmend, de stemoproepen zijn fanatiek, de cheque voor de winnaar is mooi, maar de verrasmomenten, daar draait het toch eigenlijk om.

We zouden het corona-proof doen. Maar toch komen met de nieuwe maatregelen juist die verrasmomenten  onder druk te staan. We gaan nu niet de werkvloer op, met taart en camera's. Natuurlijk zijn daar alternatieven voor te bedenken. We zouden mensen online kunnen verrassen. Het kán, maar het heeft niet de persoonlijke aandacht die eigenlijk het hart van de Superkrachtverkiezing is, en waar we bij Actief Werkt! zo voor staan.

Om die reden is besloten om de Superkrachtverkiezing in het voorjaar van 2021 voort te zetten. We pakken de draad dan weer op als het kan, met de volle persoonlijke aandacht die zo bij ons past. Wat in het vat zit verzuurt niet, en we houden jullie op de hoogte.