Menu

Amine Manour Billah wint landelijke flexkracht verkiezing 2017

donderdag 23 november 2017

Amine Mancour BIllah (32) heeft de landelijke Superkracht 2017 Award! gewonnen. Hij won de stemverkiezing voor beste flexkracht met het grootste aantal stemmen en liet daarmee tientallen andere genomineerde flexkrachten uit het hele land achter zich.

Wij willen met deze verkiezing aandacht vragen voor het belang van flexkrachten voor heel veel bedrijven en de flexcollega’s persoonlijk bedanken voor hun werk en inzet. Amine is chauffeur en belader van een vuilniswagen bij Van Gansewinkel Renewi en hij valt op door zijn bijzonder positieve werkhouding. Hij wint met de Superkracht AWard! een geheel verzorgd weekend weg en hij mag zich het hele komende jaar Superkracht 2017 noemen.

 

Superkracht Amine

 

Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! licht de verkiezing toe: “We wilden met deze verkiezing onze waardering tonen voor de inzet van onze flexkrachten. Er is overweldigend op gereageerd vanuit het hele land. Dat is voor ons een bevestiging dat onze persoonlijke en lokale benadering van zowel flexkrachten als opdrachtgevers werkt en daar zijn we best trots op!”

Klantmanager Fleur van Asten: ”Amine is voor ons de terechte winnaar. Hij is een hele fijne werknemer en collega voor Renewi, zijn collega’s en Actief Werkt!. Hij is altijd positief en is al heel veel mensen opgevallen in Venlo omdat hij als chauffeur en belader letterlijk door zijn werkdag heen danst. Een collega van Amine plaatste daar afgelopen augustus al een mooi filmpje van op YouTube dat door heel veel mensen is bekeken. Zijn optimistische instelling, inzet en betrokkenheid hebben hem deze titel bezorgd. Dik verdiend!”

Superkracht van het jaar Amine Mancour Billah mag zich een jaar lang Superkracht 2017 noemen. Kardol benadrukt dat hoewel er maar één landelijke winnaar is, de resterende 6.000 flexkrachten van Actief Werkt! en de 58 genomineerde regionale Superkrachten zeker geen verliezers zijn: “Wij zien onze flexkrachten als collega’s en elke flexcollega is voor ons een superkracht. Dat is ook de reden dat we deze verkiezing hebben georganiseerd. Wij wilden al onze flexkrachten eens goed in het zonnetje zetten!”