Menu

Actief Werkt! Uitzendbureau voor het tweede jaar op rij in top drie van Best Workplaces 2019

donderdag 28 maart 2019

Breda, 28 maart 2019–  Actief Werkt! Uitzendbureau behaalde tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een plek in de top drie van Best Workplaces in de categorie grote organisaties. Het uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring deed net als vorig jaar mee aan het onderzoek van Great Place to Work, wat bestaat uit een medewerkersonderzoek en een beoordeling van het medewerkersbeleid. Op beide onderdelen scoorde Actief Werkt! beter dan vorig jaar. Voor Actief Werkt! is de award een mooie erkenning voor het medewerkersbeleid dat het bedrijf voert, waarbij ze haar medewerkers altijd op de eerste plaats zet.

 

Medewerkers op de eerste plaats
Actief Werkt! groeit hard en heeft sinds dit jaar een top-10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders door de overname van Prima Personeel begin 2019. Het uitzendbureau verwelkomt dan ook maandelijks nieuwe medewerkers. Voor Actief Werkt! staan medewerkers op de eerste plaats. Het uitgangspunt is dat tevreden medewerkers de bron van verrassend goede en persoonlijke dienstverlening zijn. Daarom investeert Actief Werkt! intensief in een goed medewerkersbeleid.

Dit komt onder andere tot uiting in een uitgebreid onboardingprogramma. Ook hecht Actief Werkt! veel waarde aan ‘samen vieren’.  Zo nam het bedrijf de afgelopen jaren al haar 300 medewerkers mee op een geheel verzorgd weekend weg; samen successen vieren, goed voor teambuilding en een manier om hen te bedanken voor hun inzet.

Directeur van Actief Werkt!, Ronald Kardol, licht toe: “We groeien harder dan de markt. Daarom investeren wij meer dan ooit in onze werknemers. De arbeidsmarkt is nog steeds krap, en het vinden van de juiste medewerkers blijft een uitdaging. De volgende stap is om deze mensen te binden aan onze organisatie. We zijn blij met deze award, die voor ons bevestigt dat we de goede weg zijn ingeslagen.”

 

Ruimte om te ondernemen
Om goede medewerkers aan te trekken start Actief Werkt! binnenkort met een nieuwe wervingscampagne, getiteld: “Je doet het bij Actief Werkt!”. Kardol vertelt: “Hierin brengen we naar voren dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers ruimte voelen om te ondernemen, dat ze zich kunnen ontwikkelen, en dat ze zichzelf kunnen zijn. Uit het Great Place to Work onderzoek komt naar voren dat dit punten zijn die medewerkers belangrijk vinden, dat is goed om te horen.”

Het bedrijft vindt het niet alleen belangrijk om te investeren in de eigen medewerkers, ook de flexkrachten worden niet vergeten. Kardol: “We hebben al meer dan 25 jaar een hele persoonlijke aanpak en dienstverlening. Dit wordt ook door opdrachtgevers en flexcollega’s gewaardeerd.”

 

Actief Werkt! Uitzendbureau behaalde tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een plek in de top drie van Best Workplaces in de categorie grote organisaties. Voor Actief Werkt! is de award een mooie erkenning voor het werknemersbeleid dat het bedrijf voert, waarbij ze haar medewerkers altijd op de eerste plaats zet.

 

Fotobijschrift: Actief Werkt! Uitzendbureau behaalde tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een plek in de top drie van Best Workplaces in de categorie grote organisaties. Voor Actief Werkt! is de award een mooie erkenning voor het werknemersbeleid dat het bedrijf voert, waarbij ze haar medewerkers altijd op de eerste plaats zet.