Menu

Actief Werkt! nu ook in Arnhem

dinsdag 8 november 2016

Met de opening van een vestiging in Arnhem versterken we ons vestigingennetwerk in Gelderland.Actief Werkt! vestiging Arnhem Zo kunnen we onze klanten in de regio Arnhem nog beter van nieuwe medewerkers voorzien. Daarnaast spelen we op deze manier in op de ontwikkeling van de werkgelegenheid in de regio Arnhem.

Actief Werkt! zet zich in om mensen aan een leuke baan te helpen. Door onze lokale betrokkenheid kennen we de bedrijven in de buurt en we hebben daardoor een gevarieerd aanbod aan vacatures. Actief Werkt! in Arnhem zoekt medewerkers voor uiteenlopende functies in administratie, productie, logistiek en techniek. “Actief Werkt! is persoonlijk en altijd dichtbij. Met deze vestiging in Arnhem, maar ook door tablet of smartphone.”, vertelt een enthousiaste Stephanie de Korte, manager van het uitzendbureau in Arnhem.

“We leven in een snel veranderende wereld. Organisaties moeten zich snel en effectief aanpassen, anticiperend of reagerend op kansen en bedreigingen in hun omgeving. De technologie verandert banen, inhoudelijk wordt het werk anders of (gedeeltelijk) geautomatiseerd. Continue verandering op de werkvloer en in de werkomgeving vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van werknemers en werkgevers. Als intermediair op de arbeidsmarkt wil Actief Werkt! beide doelgroepen hier bij helpen.”


Nieuwsgierig geworden?  Neem dan eens contact op!

Stephanie de Korte
Manager Actief Werkt! Arnhem
Actief Werkt! Arnhem
Willemsplein 16
6811 KB ARNHEM

arnhem@actiefwerkt.nl
026 – 30 33 160