Menu

Actief op zoek naar de perfecte match in Veenendaal

donderdag 22 december 2016

Deze maand in 'In Zaken Magazine': Mireille van Nunen en Bo Keyzer van Actief Werkt! in Bo en Mireille van Actief Werkt! VeenendaalVeenendaal. In augustus openden zij de deuren van hun vestiging. Op zoek naar een geschikte kandidaat voor een moeilijk te vervullen functie? Of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière?  Mireille en Bo zetten zich actief in om kandidaten en opdrachtgevers in de regio Veenendaal te verbinden. 

Met ruim twintig jaar ervaring in arbeidsbemiddeling weet vestigingsmanager Mireille als geen ander hoe je de ideale match tot stand kunt brengen. 'Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, krijgen we beter inzicht in de behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers. We koppelen immers mensen aan elkaar, en niet een cv aan een vacature. Daarbij durven we out-of-the-box te denken en klanten te verrassen met nieuwe mogelijkheden.'

Intercedente Bo heeft veel ervaring opgedaan in de horeca en evenementenbranche. Zij kan als geen ander organiseren en mensen bij elkaar brengen. Haar talenten zet zij nu in om onder andere actief op zoek te gaan naar goede kandidaten. 'Daarbij benaderen we ook geschikte kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een baan. We gaan graag het gesprek aan om ze te motiveren een overstap te maken naar een baan die nog beter past bij hun kwaliteiten. Daarnaast bieden wij gekwalificeerde kandidaten proactief aan bij bedrijven, ook wanneer deze nog geen klant van ons zijn'. 

Samenwerking Gemeente Veenendaal

Met deze werkwijze maakt Actief Werkt! echt een verschil in de regio, en dit heeft zelfs al geleid tot een samenwerking met de Gemeente Veenendaal. 'Deze samenwerking in het kader van de Participatiewet houdt in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief bemiddelen naar werk. Onze open en eerlijke aanpak en duidelijke feedback naar zowel kandidaat al sgemeente heeft ervoor gezorgd dat deze samenwerking officieel vorm heeft gekregen per 1 november', vertelt Mireille trots. 

Interesse in wat Actief Werkt! Veenendaal voor u kan betekenen?  Neem dan gerust contact op!

 

Naar de pagina van Actief Werkt! Veenendaal