Menu

Voel jij je veilig op de werkvloer?

1 November 2021 - Floortje Nuytinck

Veiligheid op de werkvloer vinden wij als werkgever van duizenden flexcollega's en vakmensen enorm belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan een veilige werkomgeving. Dan bedoelen we niet alleen je fysieke veiligheid. Het is minstens zo belangrijk dat je geen last hebt van ongewenst gedrag.

Toch had vorig jaar 16% van alle werknemers wél te maken met pesten, discriminatie, seksuele intimidatie of agressie.

Is het jou wel eens overkomen? Het is niet altijd gemakkelijk om aan de bel te trekken, maar wel heel erg belangrijk. Praten is een eerste belangrijke stap. Het is vaak een enorme opluchting om je verhaal te kunnen doen. Werk je als uitzendkracht? Dan kun je je verhaal altijd kwijt bij je contactpersoon van het uitzendbureau. Maar het is ook belangrijk dat je je verhaal doet bij het bedrijf waar je werkt. Je contactpersoon bij het uitzendbureau kan je daarbij helpen.

De komende weken delen wij meer tips en info over dit onderwerp. Heb je vragen hierover? Stel ze dan aan je contactpersoon bij Actief.

Contact met iemand van Actief Werkt! of Actief Techniek

Veiligheid op de werkvloer vinden wij als werkgever van duizenden flexcollega's en vakmensen enorm belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan een veilige werkomgeving.

Meer lezen over veiligheid