Menu

Quiz: Welke superheld ben jij op je werk?

8 October 2018 -

Zoals jullie misschien al weten, zijn we dit jaar weer op zoek naar de beste uitzendkracht van Nederland, de superkracht 2018. Ook dit jaar worden er 60 kandidaten geselecteerd waarop je kunt stemmen. Wie weet zit jij er dit jaar ook tussen. Maar als je niet geselecteerd bent, betekent dat niet dat jij geen superkracht bent natuurlijk. Alle flexkrachten zijn in onze ogen superkrachten! 

Ben jij benieuwd op welke superheld jij lijkt op de werkvloer? Maak dan nu de test hieronder!

Dé superhelden van jouw werk

1. Superman

Jij bent de sterkste superheld van allemaal! Met je stalen zenuwen zorg je ervoor dat jij uitblinkt in je werk. Je bent een harde werker die veel voldoening haalt uit de dingen die je doet. Je salaris is voor jou niet de belangrijkste motivatie om aan de slag te gaan, maar vormt wel de waardering die je ervoor terug krijgt!

2. Flash

Jij bent de snelste superheld van het bedrijf! Doordat jij ervoor zorgt dat je altijd de snelste bent in je werk, ben je altijd ver voor de deadlines klaar. En dit doe je nog met kwaliteit ook. Als je je werk een keer niet afkrijgt, vind je het niet erg om het na werktijd nog even af te ronden. Je vindt het werk leuk waardoor de dagen supersnel voorbij gaan!

3. Deadpool

Jij bent de echte sfeermaker binnen een bedrijf. Collega’s kunnen altijd een praatje met je maken. Net als Deadpool ben je altijd in voor een grapje en neem je je collega’s vaak in de maling. Een goede werksfeer is voor jou dan ook de belangrijkste reden om iedere dag naar je werk te gaan.

4. Robin

Jij bent de ultieme sidekick voor een bedrijf. Je zorgt er altijd met je collega’s voor dat het werk goed wordt gedaan. Echter ben je wel de stille kracht die niet per se de ambitie heeft om altijd overal de beste in te zijn. Je doet gewoon je werk en dat is goed genoeg!