Menu

Bouwen aan ons merk

13 February 2023 -

Zichtbaar zijn voor werkzoekend Nederland. Daar streven wij naar met onze doorlopende en seizoensgebonden campagnes. We ontmoeten onze doelgroep op diverse social mediakanalen zoals: Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat. Hiernaast vind je ons ook bij actief gebruik van Googlezodat geïnteresseerden ons niet uit het oog verliezen.

Aan het werk, zonder gedoe! 

Wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige flexkrachten geen drempel ervaren om met ons in contact te komen. Wij promoten daarom actief dat men zich kan aanmelden voor werk, zonder gedoe! In onze meeste recente campagnevideo schitteren vier van onze gewaarde flexcollega’s. In eigen woorden vertellen ze kort wat Actief voor hen heeft mogen betekenen.

 

 Extra geld verdienen tijdens de zomervakantie 
Veel van onze opdrachtgevers kunnen tijdens de zomermaandenwel wat extra man/-vrouwkracht gebruiken. Bijvoorbeeld vanwege piekmomenten in hun productie of dienstverlening. Of omdat de vaste bezetting zelf met vakantie gaat. Ter voorbereiding op de zomerperiode werven wij daarom extra flexkrachten die tijdens de zomervakantie wel wat extra geld willen verdienen.  

Omdat wij geloven in een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet, kunnen werkzoekenden zich bij ons inschrijven zonder gedoe. Dus ook zonder CV met ervaring, vinden wij een passende baan.