Menu

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd in de spotlights

25 May 2022 - Teddi van Bilsen

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd, 21 jaar, in de spotlights. Niels heeft zijn vaste baan als lasser opgezegd om voor opdrachtgevers via Actief Werkt! Techniek aan de slag te gaan. Ook benieuwd hoe hij deze sprong in het diepe durfde te maken? Lees dan snel verder!  

Niels nam een gedurfde beslissing door zijn vaste baan op te zeggen en in te ruilen voor flexibel werk. Flexibiliteit en meer vrijheid in het werk vindt Niels erg belangrijk. Bij Actief Werkt! Techniek vond hij dit terug. Ook de mogelijkheden die Actief Werkt! Techniek biedt om je om te scholen, door te ontwikkelen en de ervaringen die je opdoet bij de verschillende opdrachtgevers zijn voor Niels mooie kansen om zich verder te specialiseren binnen het vakgebied lassen. 

De drive en motivatie van Niels voor het lassers vak maakte dat Actief Werkt! Techniek in hem wilde investeren. Persoonlijke ontwikkeling is voor Niels enorm belangrijk. In samenwerking met TSH is er een opleidingsplan opgesteld en gaat Niels regelmatig in gesprek met ons. Hierdoor blijven we constant op de hoogte hoe het met Niels gaat, of hij zijn vak nog steeds met plezier uitvoert en wat hij mogelijk wil doen om zich weer verder te ontwikkelen.

 

Uitgroeien tot vakspecialist in de laswereld

“Het zit eigenlijk een beetje in de familie. Mijn oom en broer zitten in de laswereld en het leek mij ook een mooi vak. Nadat ik op school de metaalbewerking in was gegaan ben ik vervolgens naar het RDM gegaan waar ik echt voor het vak lassen gekozen heb. Ik werkte eerst bij een bedrijf, waar ik de basisdingen heb geleerd. Ik zat daar niet helemaal op mijn plek en toen ben ik gaan rondkijken. Ik kwam Actief tegen en ging ik in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ze zagen wat in mij om mij verder te ontwikkelen en certificaten te behalen. Actief heeft mij een kans gegeven. ”

“Het lassen bij Actief is gewoon flexibel. Ervaring bouw je op door verschillende projecten. Je hebt overal kleinere of grotere projecten. Zo kom je elke keer bij andere bedrijven en zie je andere dingen. Leer je mensen kennen en leer je het vak beter kennen.”

 

Persoonlijk contact en direct aan de slag

“Je kan gelijk aan het werk. Alles wordt voor je geregeld en je kunt je werk gelijk gaan uitoefenen. Het contact met Actief ervaar ik goed. Je kan altijd terecht bij Actief als je ergens tegen aan loopt. Ik word goed geholpen en begeleid.”

Via Actief Werkt! Techniek kun je verschillende opleidingen volgen en tegelijkertijd meteen aan het werk gaan binnen het vakgebied wat bij jou past. Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op onze Actief Werkt! Techniek pagina of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt!