Menu

3 redenen waarom jij een onmisbare held bent!

10 August 2018 -

Vaak wordt het werk van een schoonmaker of een vuilnisman zwaar onderschat. Wat veel mensen vergeten is dat zonder schoonmakers of vuilnismannen en -vrouwen er een heleboel afval blijft liggen. Ook zonder stratenmakers verloopt jouw reis van A naar B erg hobbelig. Omdat wij vinden dat er meer waardering moet komen voor dit soort banen schetsen wij een paar doemscenario's waarbij JIJ de held bent en de wereld redt!

Je werkt aan een groter doel

Stel je een kantoor voor waar allerlei mensen werken met belangrijke taken en verantwoordelijkheden, zoals een advocatenkantoor. Zij vinden het vanzelfsprekend om elke dag beschikking te hebben tot een schoon kantoor en schone kopjes waar ze hun espresso’s en cappuccino's uit kunnen drinken. Ze willen ongestoord hun werk verrichten zonder de afleiding van stinkende prullenbakken die niet geleegd worden. Maar wat als de schoonmakers ineens wegvallen? Schoonmakers dragen bij aan een goede werksfeer en ontzorgen mensen die met andere taken bezig zijn door alles netjes te houden. Zo kan een advocaat zich beter focussen op het behalen van gerechtigheid, doordat een schoonmaker hem of haar ontzorgt met het schoonmaken. Justice for all!

Schoonmakers kantoor

Je maakt mensen blij

Als internationaal chauffeur rij je in een stoere truck, kom je op de mooiste plekjes én ben je een onderdeel van een belangrijk proces: je zorgt er namelijk voor dat de producten op tijd en op de juiste plaats aankomen. De producten die je vervoert lopen uiteen, zoals bloemen die later cadeau worden gegeven aan iemand die wel een opkikker kan gebruiken. Of voedselproducten die ervoor zorgen dat mensen niet uithongeren. Wat voor baan je ook hebt, elke baan draagt bij aan een groter doel en daar ben jij een belangrijk onderdeel van!

Vrachtwagen chauffeur

Je redt de aarde van de ondergang

Wat als het vuilnis niet meer wordt opgehaald? Of als het groen niet meer wordt gesnoeid en de gaten in de straten niet meer worden gemaakt? Dan zal de wereld eruit zien alsof er een apocalyps nabij is. Eigenlijk zorgen o.a. hoveniers, stratenmakers en vuilnismannen ervoor dat de wereld in een zekere zin niet vergaat. Zo geniet iedereen van schone straten, gladde wegen en goed onderhouden bloemperken. Vaak worden zulke banen niet gezien als een belangrijke schakel, totdat ze wegvallen en mensen zich realiseren dat het eigenlijk toch heldenberoepen zijn!

Vuilnis op straat

Dus ben jij klaar om de wereld te redden? Word dan ook een onmisbare held! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.