Menu

ZZP bemiddeling

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Werk jij als ZZP’er in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder? Dan zit je goed bij Actief ZZP voor ZZP bemiddeling!

Wij regelen voor jou onder andere:

In het kort komt het erop neer dat wij het papierwerk voor onze rekening nemen, zodat jij kunt doen waar het om draait: je werk. Wij zijn door de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) erkend als gecertificeerd ZZP bemiddelaar.

ZZP bemiddeling bouw

Bij Actief ZZP verzorgen we onder andere ZZP bemiddeling in de bouw. Je vindt bij ons een ruim aanbod ZZP opdrachten, bijvoorbeeld voor een timmerman of metselaar. Omdat we een breed netwerk hebben in Nederland, weten we vaak als eerste waar nieuwe ZZP opdrachten worden aangeboden. We screenen onze opdrachtgevers op kredietwaardigheid, zodat je zeker weet dat je goed zit. Wil je gebruikmaken van onze ZZP bemiddeling in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op.

ZZP bemiddeling techniek

Actief ZZP is hét bedrijf in ZZP bemiddeling voor werk in de techniek. We zijn gespecialiseerd in de branches waarin wij opdrachten aanbieden. We kennen onze opdrachtgevers en kunnen snel bepalen bij welk bedrijf jij het beste past wanneer er vakmensen worden gezocht. Kom gerust een keertje langs voor een gesprek bij één van onze vestigingen. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

ZZP bemiddeling metaal

Je kunt bij ons onder andere terecht voor ZZP bemiddeling in de metaal. We kunnen je aan meerdere opdrachtgevers helpen, zodat je als ZZP’er aan de geldende richtlijnen voldoet. Via ons brede aanbod kun je snel aan de slag, bijvoorbeeld in de industrie of constructie.

ZZP bemiddeling installatietechniek

Ben jij een ZZP’er die werkt als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter? Dan zit je goed bij Actief ZZP voor ZZP bemiddeling in de installatietechniek! We zoeken echte specialisten in hun vak. Ben jij zo iemand? Neem dan gerust contact met ons op.

ZZP bemiddeling offshore

Werk jij zelfstandig als fitter, lasser of monteur en ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Bij ons bedrijf in ZZP bemiddeling in marine & offshore ben je aan het juiste adres! Het werk in deze branche is zwaar, maar daar staan goede tarieven tegenover. Je kunt een opdracht krijgen in binnen- of buitenland, bijvoorbeeld op een schip, boorplatform of in een haven. Ben je geïnteresseerd en heb je uitgebreide ervaring? Bekijk dan de opdrachten bij Actief ZZP met ZZP bemiddeling in marine & offshore.

ZZP bemiddeling schilder

Er is (zeker in het schilderseizoen) veel werk beschikbaar in de schildersbranche. Ben jij op zoek naar een leuke opdracht bij een betrouwbare opdrachtgever? Maak dan gebruik van ons bedrijf in ZZP bemiddeling. Je kunt bijvoorbeeld als schilder, houtrotreparateur of glaszetter aan de slag. Heb je zelf een bedrijf en zoek je ZZP’ers? Ook dan zit je goed bij Actief ZZP. We verzorgen onder andere ZZP bemiddeling voor de schilder die jij nodig hebt, of een vakkracht in een andere branche.

ZZP bemiddeling groenvoorziening

Geniet jij van je vrijheid als ZZP’er in de groenvoorziening en zoek je leuke opdrachten? Dan ben je aan het juiste adres bij ons bedrijf in ZZP bemiddeling in de groenvoorziening. We hebben uitdagende opdrachten voor onder andere hoveniers, onkruidbestrijders en boomverzorgers. Ben je graag lekker buiten aan de slag en is hard werken jou niet vreemd? Laat het ons als bedrijf in ZZP bemiddeling in de groenvoorziening weten en we zoeken leuke opdrachten voor je!

ZZP bemiddeling infra

Klop aan bij ons bedrijf in ZZP bemiddeling in de infra en je kunt als ZZP’er gelijk aan de slag zonder al te veel gedoe. Wij regelen uitdagende opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. Zo kun jij zonder zorgen aan de slag als stratenmaker, grondwerker of kraanmachinist. Indien je opdrachtgever akkoord is, worden facturen binnen 7 dagen betaald. Wil je weten wat wij als bedrijf in ZZP bemiddeling in de infra nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze opdrachten online.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.