Menu

Opleiden personeel

Geschoold personeel is belangrijk. Sterker nog: het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is.

 

Opleiden en omscholen

De arbeidsmarkt is continu in beweging, waardoor het in sommige sectoren lastig is om het juiste personeel te vinden. Bedrijven hebben problemen met het opvullen van vacatures. Juist om die reden leiden wij onze flexcollega’s op en bieden we hen bij- en omscholingstrajecten aan. Zo kunnen wij sneller en gemakkelijker inspelen op veranderingen in de markt.

Bij Actief Werkt! investeren we doorlopend in het opleiden van flexcollega’s. Net zoals de arbeidsmarkt, is ons opleidingsaanbod continu in ontwikkeling. We bieden allerlei soorten opleidingen aan; een flexcollega kan zijn/haar vrachtwagenrijbewijs, heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat via ons halen. We bieden schoonmaakopleidingen en opleidingen tot operator. Of flexcollega’s halen via ons hun VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) of hun VGM  (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). 

We werken nauw samen met Actief Techniek. Vanuit hun eigen opleidingscentrum TSH bieden we opleidingen aan in de bouw, metaal, installatie, infra en groen. Als we denken dat een andere baan beter past, helpen we ook bij omscholing. Ons opleidingsaanbod sluit naadloos aan op de praktijk. Onze flexcollega's zijn klaar voor de toekomst! Het Keurmerk Leerwerkintermediair is aan ons toegekend. Het garandeert kwaliteit bij de inzet van BBL-studenten bij u op de werkvloer. De inzet van deze studenten is van groot belang voor werkgevers. Met de inzet van BBL-studenten via Actief Werkt! weet u dat aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan. 

Ambitiegesprekken

Eén van de tools die we inzetten is het houden van ambitiegesprekken. We nemen de tijd om op regelmatige basis met onze flexcollega’s om tafel te zitten. We willen weten wat hen beweegt, waar hun interesse ligt, hoe ze naar de toekomst kijken. Om vervolgens samen te bepalen of Actief Werkt! een rol in de uitvoering kan hebben. Bijvoorbeeld in het bieden van mogelijkheden om een maatwerk opleiding te volgen, het bespreekbaar maken van de ambitie om onderdeel uit te maken van de vaste bezetting of het doorstromen naar een andere functie. We kijken samen met onze opdrachtgevers welke toegevoegde waarde opleiden kan bieden. Voor nu of de toekomst.

Voordelen op een rijtje

Opleiden personeel

Productiviteit

Als uw bedrijf wilt blijven groeien en de concurrentie voor wilt blijven, is opgeleid personeel essentieel.

Opleiden personeel

Flexibiliteit

Door scholing zijn onze flexcollega’s flexibeler. Door hun opgedane kennis zijn ze optimaal inzetbaar. Ook voor een andere functie of werkzaamheden. 

Opleiden personeel

Kwaliteit

Scholing is belangrijk zodat onze flexcollega’s hun werkzaamheden goed kunnen verrichten. Met een hogere kwaliteit als gevolg. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op

{formulier_58}