Menu

Groei met elkaar

Groei met elkaar

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, het biedt nieuwe mogelijkheden en zorgt ervoor dat je aan het werk kunt blijven. Maar ook dat je werk kunt doen wat jij leuk vindt en waar je energie uit haalt.

Ambitiegesprek
Wij gaan graag het gesprek met je aan over jouw dromen op het gebied van werk. Samen bekijken we wat de wensen en mogelijkheden zijn en hoe we invulling kunnen geven aan jouw ambitie. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding of gaan werken in een andere functie. Of misschien wil je juist meer of minder uren werken zodat je werk en zorg beter kunt combineren. Graag blijven we met jou hierover in gesprek.

 

Werkprofiel Test
Iedereen mag er zijn, ieder mens is uniek. En omdat iedereen anders is, functioneert de ene ergens beter op een plek dan iemand anders. Er zijn duidelijk verschillen te zien in welke werkomgeving mensen het liefst werken en wat hun wensen zijn op het gebied van werk. Actief Werkt! speelt in op deze wensen waardoor mensen beter tot hun recht komen en duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Met de uitkomsten van de Werkprofiel Test zijn wij nog beter in staat om de juiste vacature voor je te vinden. Werken in een passende functie en werkomgeving brengt het beste in je boven!

 

Opleidingen
De arbeidsmarkt is continue in beweging. Banen zullen verdwijnen door robotisering. Jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen is daarom onmisbaar. Actief Werkt! biedt veel verschillende opleidingen aan. De meest voorkomende zijn chauffeursopleidingen, VCA-diploma's, hef- en reachtruckcertificaten. Maar wil je liever een cursus Duits volgen, dan kan dat ook! Wij denken graag met je mee over hoe jij je ambities kunt waarmaken. 

 

Sollicitatietips
Je struint diverse websites af, op zoek naar leuke en passende vacatures. Eenmaal een interessante vacature gevonden, dan ontkom je er niet aan. Je moet een sollicitatiebrief schrijven en een CV opstellen. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij opvalt zodat jij binnenkort wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Wij, als uitzendbureau, geven je graag tips bij het solliciteren. Klik hieronder  voor meer informatie.

Meer sollicitatietips