Menu

Goed voor elkaar

Goed voor elkaar 

Hypotheek & Perspectiefverklaring
Bij Actief Werkt! is het tegenwoordig ook met een flexibel contract mogelijk om een hypotheek te krijgen. De Perspectiefverklaring kijkt naar jouw toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar bij ons werkt.

 

Korting op Zorgverzekering
De verwachting is dat zorgpremie de komende jaren steeds verder gaat stijgen, daarnaast gaan er steeds meer gelegenheidscollectieven verdwijnen , zoals bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering via de sportvereniging.  Het kan dus interessant zijn om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering vanuit de werkgever. Vanuit Actief Werkt! bieden wij twee collectieve ziektekostenverzekeringen aan. Vanaf 1 januari 2019 werken wij samen met VGZ en CZ. 

 

Pensioen:
Je werkt natuurlijk vooral om direct geld te verdienen, maar wij denken ook aan je toekomst. We hebben een goede pensioenregeling. Welke rechten en plichten je precies hebt hangt af van hoe lang je werkt voor Actief Werkt! Wanneer je begint te werken bij een opdrachtgever via Actief Werkt!, begin je in fase A. Na 26 gewerkte weken in fase A ga je deelnemen aan de pensioenregeling.

 

Mijn Actief
Mijn Actief is jouw persoonlijke pagina waar alle gegevens met betrekking tot jouw dienstverband zijn in te zien. Je kunt hier terecht voor onder meer jouw loonstroken en jaaropgaven. Hier vind je jouw opgebouwde reserveringtegoeden en digitaal getekende contracten terug. Ook kun je zelf je persoonlijke gegevens wijzigen. Zo hebben we altijd de meest recente gegevens bij de hand!