Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Velsen-Noord

Expeditiemedewerker

Je werkt in deze functie onder leiding van de wachtchef. Je zorgt ervoor dat de aanvoer van de juiste eindproducten naar de juiste karren worden vervoerd, zodat het proces verlading soepel verloopt. In deze functie werk je veel/ geregeld buiten in alle weersomstandigheden. Verder werk je ook in een drie ploegendienst. Ben jij de expeditiemedewerker waar wij naar op zoek zijn?

Bekijk vacature
Elektromonteur

Wij zijn in verband met aanhoudende drukte opzoek naar een elektromonteur om het team uit te breiden. Wil jij werken in de nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud? Vind jij het ook belangrijk om jouw werk goed uit te kunnen voeren, samen met fijne collega's in een prettige werksfeer? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wil jij werken in de nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud? Vind jij het ook belangrijk om jouw werk goed uit te kunnen voeren, samen met fijne collega's in een prettige werksfeer? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als elektromonteur werk jij zelfstandig of in teamverband. Je installeert diverse soorten elektrotechnische installaties vanaf tekening op verschillende projecten binnen de utiliteit en woningbouw op verschillende locaties in Noord-Holland. Werkzaamheden bestaan onder meer uit kabels trekken, buisinstallaties maken, meterkasten installeren en algemeen montagewerk. De projecten kunnen gericht zijn op service en onderhoud, renovatie of nieuwbouw. Klussen zijn projectmatig, maar er zijn ook klussen voor de lange termijn.

Bekijk vacature
Allround Schilder

Als allround schilder word je blij van afwisselende werkzaamheden. Van woningen, tot kantoorpanden tot accommodaties... voor jou maakt het niks uit, als jij maar kan doen goed waar je goed in bent: schilderen! In deze functie werk je bij echte vakspecialisten. Ben je nog geen doorgewinterde vakman? Ook dan is dit een functie om je door in te ontwikkelen tot echte specialist!

Bekijk vacature

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

Uitzendbureau in Velsen-Noord

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.