Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Velsen-Noord

Hovenier

Je bent als Hovenier een professional in het aanleggen en onderhouden van buitenruimtes, variërend van kleine tuinen tot uitgestrekte landschappen. Je taken pakket is dan ook breed maar dit is dan ook jouw specialisme.
Je werkzaamheden bestaan uit: Aanleg van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en openbaar groen. onderhoud, plantenkennis, maaiwerkzaamheden, Klantencontact.

Bekijk vacature
Bouwkundig beheerder

Als bouwkundig beheerder binnen de civiele afdeling van Site Breed Onderhoud (SBO) ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de bouwkundige onderhouds- en inspectiewerkzaamheden. Je hebt daarbij een breed werkgebied, zoals fabriekshallen, opslaghallen en kantoorpanden. Het bijzondere van deze functie is dat je over het hele terrein van Tata Steel komt. 

Voorbeelden van onderhoudsklussen zijn: het vervangen van wandbeplating, reparaties, vervanging van daken van fabriekshallen of kantoorgebouwen, verbouwingen van kantoren en bedieningsruimtes en onderhoud aan de beton- of staalconstructies van de fabriekshallen.
Het is een uitdagende functie, omdat je met veel verschillende mensen te maken hebt. Je stemt af wat de prioriteiten zijn en waar je de planning eventueel op moet aanpassen. De aansturing en opdrachtverstrekking gebeurt grotendeels via SAP meldingen, maar ook door fysiek in het veld aanwezig te zijn.

Bekijk vacature
Allround medeweker Ovenbouw 5 ploegendienst

Ben jij op zoek naar een unieke baan bij een bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor een mooi bedrijf in de regio van Velsen op zoek naar een allround medewerker ovenbouw. Als Allround Medewerker Vuur-, Zuur-, en Slijtvaste Bekleding kom je te werken in een team van specialisten die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van vuur-, zuur- en slijtvaste bekleding in diverse industriële installaties. Deze afwisselende baan stelt je in staat om zowel in de Pannenhal van de fabriek als op locatie bij diverse werkeenheden je vakmanschap in te zetten. Je zult betrokken zijn bij reparaties, renovaties en nieuwbouwprojecten, zoals het metselen van staalpannen en ruwijzerpannen (met afmetingen van 4 bij 8 meter) en het spuiten van beton in verschillende installaties waar ruwijzer wordt omgezet in staal. De werkzaamheden variëren tussen terugkerende en roulerende taken, waardoor je altijd uitdaging en afwisseling in je werk vindt.


Bekijk vacature

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

Uitzendbureau in Velsen-Noord

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.