Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Velsen-Noord

Objectleider

Ben jij op zoek naar een vaste baan als objectleider in de regio Amsterdam? Ben jij een people manager met een passie voor de facilitaire dienstverlening? Zoek jij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de groei van de organisatie? Denk jij graag mee en heb jij een proactieve werkhouding? Dan kom ik graag met je in contact om de functie van ambulant objectleider met je te bespreken!

Wat ga je doen in de functie van objectleider?
In de functie van objectleider ben jij verantwoordelijk voor een omzet realisatie van €1.5 miljoen per jaar. Daarnaast heb jij drie grote en zeven kleine klanten in beheer. 

  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en het juist inregelen van de operationele schoonmaakwerkzaamheden bij onze klanten in Noord-Holland. Jouw klanten zitten voornamelijk in Hoofddorp en Amsterdam.
  • Je fungeert als schakel tussen de klanten, de medewerkers en de interne organisatie.
  • Je signaleert commerciële kansen en weet het belang van de organisatie nooit uit het oog te verliezen.
  • Je zorgt ervoor dat de administratieve processen en procedures op de juiste manier worden uitgevoerd.
  • Je weet op de juiste manier de schoonmaakbehoefte van de verschillende objecten in kaart te brengen. Je zorgt dat het overzicht wordt bewaakt en je prioriteit stelt. Indien nodig stuur je deze bij.
  • Je rapporteert aan de Rayonmanager.
  • Je waarborgt de kwaliteit en je onderhoudt het contact met de klanten.
  • Je zorgt ervoor dat het ziekteverzuim zo laag mogelijk blijft.  
  • Je geeft leiding aan team van ongeveer 4 voorwerkers en 35 schoonmakers. Het is jouw taak om de medewerkers te begeleiden en op de juiste manier te motiveren. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste middelen hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast is het werken met plezier ook erg belangrijk!

Bekijk vacature
Schildertalent gezocht!

Actief Techniek zoekt per direct nieuwe talenten voor in de Schilderbranche. Ben jij opzoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is, je op diverse locaties komt en samenwerkt met ervaren vakkrachten? Houd jij van zichtbaar resultaat en tevreden klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Ervaring voor deze vacature is niet nodig, wat wel belangrijk is dat je gemotiveerd bent en graag jezelf wil ontwikkelen. Dit doe je door mee te werken met ervaren schilders op diverse projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbehandelen van ondergronden (schuren, plamuren en ontvetten), het uitvoeren van schilderwerk op diverse objecten zoals deuren, meubels, kozijnen en hekken, het sausen/spuiten van wanden en plafonds en het uitvoeren van houtrotreparaties.

Uiteraard wordt er niet van jou verwacht dat je al deze werkzaamheden beheerst. Je leert door te doen (onder begeleiding van ervaren schilders), daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden zoals onze interne opleiding of een BBL traject.

Bekijk vacature
Bijrijder / vakman verkeersmaatregelen

Hou jij van buitenwerken en werk jij het liefst elke dag ergens anders? Samen met je collega rij jij in een bedrijfswagen de regio Beverwijk door. Samen buiten aan de slag! Samen met andere vakmannen. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder!

Dagelijks ben jij samen met andere vakmannen op pad om wegafzettingen en omleidingen te plaatsten. Dit alles om het verkeer in goede banen te leiden naar huis, school, werk, festivals en evenementen. Kortom jij regelt dat duizenden bezoekers via de juiste route het festivalterrein bereiken of leidt het verkeer voor 2 maanden om vanwege werkzaamheden aan een kruispunt. Jij weet voor wie je het doet! Je staat er wellicht niet bij stil, maar wegafzettingen en omleidingen moeten wel worden geplaatst om deze situaties goed te organiseren. Bij deze werkgever doe jij dit, samen!

Hoe ziet je dag eruit?

Je wekker gaat vroeg af, want tijdelijke verkeersmaatregelen moeten nou eenmaal geleverd, geplaatst of worden verwijderd voordat ‘Nederland’ de weg op gaat. Met je collega maak je de bedrijfswagen klaar voor vertrek. De juiste materialen en gereedschappen worden ingeladen en dan ga je de weg op. De informatie over  de klus van vandaag ligt op de berijderstoel. Afhankelijk van de grootte van de klus, werk je op verschillende plekken in de regio. Samen met minstens één collega. Soms met een hele ploeg. In de loop van de middag rijd je weer naar de vestiging om de bus terug te brengen en om de klus te evalueren. Zo leren wij elke dag.  Vervolgens ronden wij de dag af en gaan we naar huis.

Bekijk vacature

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

Uitzendbureau in Velsen-Noord

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.