Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Velsen-Noord

Logistiek medewerker

Als Logistiek Medewerker draag je bij aan een vlekkeloze goederenstroom in ons geautomatiseerde vrieshuis. Je laadt en lost vrachtwagens, en zorgt ervoor dat alle leveringen nauwkeurig in ons systeem worden geregistreerd.

Je werkt met een geavanceerd digitaal systeem, waarbij je via een tablet de laad- en losprocessen beheert. Met jouw zorgvuldigheid zorg je dat alle pallets op de juiste plek terechtkomen, en dat de administratieve afhandeling vlekkeloos verloopt.

Hoofdverantwoordelijkheid:Als deze rol niet wordt ingevuld, kan dit leiden tot vertragingen in de goederenstroom, foutieve registraties en onnauwkeurige voorraadgegevens, wat uiteindelijk kan resulteren in klantontevredenheid en operationele inefficiëntie.

Jouw top 3 werkzaamheden zijn:

  • Laden en lossen van vrachtwagens;
  • Nauwkeurig registreren van leveringen in het systeem;
  • Zorgen voor een efficiënte doorstroming van goederen in het vrieshuis.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Je komt te werken in de haven van IJmuiden in een team met gezellige collega’s. Jij hebt veel ervaring als logistiek medewerker en vindt het geen probleem om ook buiten te werken! Naast dat jij een harder werker bent, zorg je er eind van de dag samen met je collega’s voor dat de werkplek weer netjes is. Ben jij de stuwadoor waar wij naar op zoek zijn?

Bekijk vacature
Elektromonteur

Ben jij een elektromonteur die graag diverse installatiewerkzaamheden uitvoert in utiliteits- of industriële omgevingen? En zoek je een baan in de regio Amsterdam? Lees dan verder!

Als elektromonteur werk je nauwkeurig en voer je taken uit zoals afgesproken met de projectleider en klant. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van verschillende installaties, waaronder CCTV, UPS, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, databekabeling, en meer. Het oplossen van storingen behoort ook tot je takenpakket. Je werkt soms zelfstandig, soms samen met collega's, waarbij je verantwoordelijk bent voor een optimale werkverdeling. Na voltooiing van de werkzaamheden bespreek je de oplevering met de klant of projectleider. Daarnaast signaleer je nieuwe opdrachten en stel je indien nodig offertes op.

Bekijk vacature

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

Uitzendbureau in Velsen-Noord

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Dave Hardendood
Vestigingsmanager

Joost Meij
Projectmanager Groen

Thijs Van Bentem
Projectmanager Installatie

Mats Jager
Projectmanager Groen

Colin Botman
Projectmanager Bouw

Sjoerd van Perlstein
Projectmanager Installatie

Amber de Winter
Projectmanager Metaal

Pim Koning
Projectmanager Professionals

Brian Schweitzer
Projectmanager Metaal