Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Velsen-Noord

Groenvoorziener

Heb jij de groenste vingers in de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en de Bollenstreek? Hark dan deze baan binnen.
Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij opzoek naar: Hoveniers, assistent hoveniers en medewerker hoveniers.

Bekijk vacature
Bedrijfstechnicus

Wij zijn opzoek naar een bedrijfstechnicus om het vastgoedteam te versterken op een van de fijnste universiteiten van Nederland! Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in Amsterdam, laat ons dan solliciteren bij jou!

Het team waar jij werkzaam in zal zijn is verantwoordelijk voor storingen, beheer en onderhoud aan de gebouwen en gebouw gebonden installaties van de VU. Daarnaast heeft het team een belangrijke rol bij calamiteiten, de 1e lijn storingsafhandeling, bedrijfshulpverlening en functioneel testen bij oplevering van projecten. Ook levert zij onderhoudsmonteurs voor elektra, sanitair, timmerwerk etc.

Jouw taken als bedrijfstechnicus:

 • Het opsporen van storingen en zorgen voor een correcte afhandeling. Terugkoppeling naar de klant en het maken van afspraken voor technische werkzaamheden;
 • Het uitvoeren of laten uitvoeren van onderhoud en reparaties aan uiteenlopende installaties;
 • Het begeleiden van de uitvoering van werkzaamheden door buitenfirma's;
 • Het bedienen van het gebouwbeheersysteem (GBS), gebouwinstallaties en het uitvoeren van schakelwerkzaamheden;
 • Doen van voorstellen voor verbetering van (het functioneren of energieverbruik van) installaties;
 • Vanwege je expertise bent je lid van onze Bedrijfshulpverlening.

Bekijk vacature
Gebouwbeheerder

Wij zijn opzoek naar een gebouwbeheerder voor de gebouwen en installaties van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Deze functie komt niet snel voorbij, maar nu is dan eindelijk de mogelijkheid om te solliciteren! Zoek jij afwisselende werkzaamheden, waarbij geen dag hetzelfde is op een bruisende locatie, met fijne collega’s, zeer goede arbeidsvoorwaarden en waarbij er plan- en projectmatig gewerkt wordt? Lees dan snel verder en reageer.

Als gebouwbeheerder ben je samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onderaannemers en de onderhoudscontracten. Je draagt zorg voor opvolging van storingen, veiligheid en optimaal gebruik van de gebouwen en installaties. Je zal in je functie veel contact hebben met collega’s zoals de gebouwcoördinatoren, de gebruikers en de leveranciers. Ook neem je plaats in het team inkoop voor (Europese) aanbestedingen, hier zal je toezien dat de gemaakte prestatieafspraken worden nagekomen.

Jouw taken als gebouwbeheerder:

 • Het organiseren van het beheer en onderhoud van het vastgoed;
 • Gesprekspartner zijn bij de levering van de projectcoördinatie en de uitvoering van de projecten;
 • Het zelf of laten beoordelen van uitgebrachte voorstellen tot technische verbeteringen;
 • Het opstellen van onderhoudsbudgetten op, op basis van het onderhoudsbeleid en de planning;
 • Zorg dragen voor juist en veilig onderhoud en de registratie;
 • Een actieve rol hebben en meedenken over de uitvoering én in het verder ontwikkelen van het onderhoudsbeleid, de evaluaties van leveranciers en de aanbestedingen.

Bekijk vacature

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

Uitzendbureau in Velsen-Noord

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.