Menu

Uitzendbureau in Sittard

Op zoek naar een baan in regio Sittard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Sittard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Sittard

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Sittard

Lissabonlaan 40
6135 LE Sittard

046-2060650
sittard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Sittard

Senior Quality Analyst

Voor onze klant in Heerlen zijn wij opzoek naar een Senior Quality Analyst. In deze rol is geen dag hetzelfde, deze functie zit vol met afwisseling. In deze functie ga je je voornamelijk bezig houden met:

  • Chemische en fysische analyses uitvoeren volgens bestaande werkvoorschriften en procedures; 
  • Meetresultaten analyseren en verwerken in de database (LIMS);
  • Lange termijn meetgegevens analyseren met als doel om de processen te verbeteren, besparingen te realiseren, specificatie aanpassingen voor te stellen en afkeur te verminderen;
  • Bestellingen plaatsen voor de aanschaf van chemicaliën en/of onderdelen; 
  • Storingen aan apparatuur verhelpen, al dan niet met externe hulp.

Je komt in een kwaliteitsteam van ongeveer 14 personen bestaande uit: lab technici, analisten en senior analisten. Samen met je team werk je aan metingen en beoordelingen van de producten en verpakkingen. Je bent als team ook voortdurend bezig met het verfijnen en de proces controle efficiënter te laten verlopen. Binnen de organisatie wordt er gewerkt met een Lean Six Sigma methodiek. 

Bekijk vacature
Lasser

Doelstelling van de functie:

Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig de diverse componenten voor inzamelsystemen te kunnen construeren.

Verantwoordelijkheden:

Je hoofdtaak is het vervaardigen van constructies voor inzamelvoertuigen. Je draagt verantwoordelijkheid voor het samenstellen, hechten, slijpen, en voornamelijk MIG-lassen, evenals de afwerking van de constructies volgens de vooropgestelde tekeningen. 


Bekijk vacature
Voorman groenvoorziening

Voor een mooie opdrachtgevers in de regio Maastricht zijn wij opzoek naar een voorman in het groen voor een groep enthousiaste groenvoorzieners.

Als voorman Groen werk je mee aan het planten van bomen, planten en heesters, schoffelen en wieden van onkruid, uitmaaien en harken van bosplantsoen en het verwijderen van zwerfvuil. Ja je leest het goed de voorman werkt dus gewoon mee, maar daarnaast houdt je ook de planning in de gaten. Je zorgt ervoor dat iedereen lekker kan werken en beschikt over de juiste materialen. Als er iets aan de hand is, lost de voorman het op. De voorman is vaak ook de chauffeur. Het is dus belangrijk dat een voorman minimaal een rijbewijs B heeft en het liefst ook BE. Met een BE-rijbewijs mag je namelijk met een aanhanger rijden en dat is erg handig in de groenvoorziening!

Bekijk vacature

Vacatures Sittard

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder? Bekijk dan de vacatures in Sittard bij Actief Techniek. Wij zijn als uitzendbureau gespecialiseerd in de technische branche met projectmanagers op elk vakgebied. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welk bedrijf bij jou past. Reageer direct op onze vacatures in Sittard of kom eens langs bij één van onze vestigingen!

Vacatures Sittard metaal

Zwaar werken zit bij jou in de genen. Bovendien heb je technisch inzicht en werk je graag met je handen. Klopt dit? Dan zijn onze vacatures in Sittard in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop. Je moet misschien op grote hoogte werken of in een kleine ruimte. Is dit geen punt voor jou? Dan ben jij de vakman of -vrouw die we zoeken voor onze vacatures in Sittard in de metaal.

Vacatures Sittard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Sittard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen.

Vacatures Sittard techniek

Bij ons vind je niet alleen vacatures in Sittard in de techniek. Je kunt ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Wij nemen de kosten voor onze rekening inclusief materiaal- en reiskosten. Door te kiezen voor een opleiding of training blijf je jezelf ontwikkelen en kun je groeien naar een baan met bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheid. Wil je liever direct reageren op onze vacatures in Sittard in de techniek? Dat kan ook! Bovendien vind je de vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureau in Sittard

ZZP opdrachten Sittard

Als ZZP'er is het fijn als je kunt werken met kredietwaardige opdrachtgevers die op tijd betalen. Hiervoor klop je aan bij Actief ZZP, want wij verzorgen ZZP bemiddeling. Wanneer je dus reageert op onze ZZP opdrachten in Sittard, word je geheel ontzorgd. De voordelen voor jou:

  • Werken voor kredietwaardige opdrachtgevers
  • Betaling binnen 7 werkdagen
  • Administratieve zaken worden geregeld, zoals facturering en de opmaak van contracten

En dat is nog niet alles! We hebben een groot netwerk, waardoor we er snel bij zijn als bedrijven ZZP'ers zoeken. Hierdoor krijg jij de leukste en nieuwste ZZP opdrachten in Sittard.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Anne Jacobs
Projectmanager Groen

Lars Engwegen
Vestigingsmanager

Timothy Falix
Projectmanager in opleiding

Sander Dijkstra
Projectmanager Installatie

Bob Peters
Projectmanager Groen