Menu

Uitzendbureau in Sittard

Op zoek naar een baan in regio Sittard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Sittard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Sittard

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Sittard

Lissabonlaan 40
6135 LE Sittard

046-2060650
sittard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Sittard

Chef werkplaats

Als Chef Werkplaats ben jij de spil van de werkplaats. Je stuurt dagelijks een team van 3 medewerkers aan en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Jouw werk is essentieel voor ons succes: zonder jou staan de projecten stil.

Dit lukt je door werk te maken van:

 • Het coördineren van de werkzaamheden van 2 monteurs.
 • Het onderhoud en beheer van ons materiaal en materieel, waarbij je kwaliteit en kosten bewaakt.
 • Het verzorgen van correcte administratie en rapportages.
 • Het onderhouden en inrichten van de werkplaats en het omliggende terrein.
 • Werken volgens wet- en regelgeving, veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bekijk vacature
Operator Food industry

As an operator for the Cream department, you are involved in processing baked cookie specialties with fillings and sprinkles in accordance with production planning. You take into account the set quality and quantity requirements.

Are you willing to work in 2 or 3 shifts, are you meticulous and a real go-getter? Then see if the activities below appeal to you!

Your tasks include:

 • Ensure a constant supply, correct dosage, weight and quality of raw materials;
 • Making semi-finished products according to the recipe book and coding them;
 • Setting up, starting up, operating, converting and shutting down the machines, installations and weighing equipment;
 • Reviewing production planning and checking the hygienic condition of the equipment, cleaning if necessary;
 • Reporting deviations and/or operational malfunctions;
 • Checking/replenishing raw materials and transporting them to the cream department using an (electric) pallet truck, forklift and/or lift;Cleaning the equipment and working environment;

Bekijk vacature
Verkoopmedewerker vis

Ben jij een echte liefhebber van verse producten met een hart voor uitmuntende klantenservice? Zoek je een levendige werkomgeving waar je jouw kennis over verse producten kunt delen en mensen kunt inspireren om te genieten van de beste vis? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou!

Functieomschrijving:

Als senior verkoopmedewerker op onze visafdeling ben jij dé expert die onze klanten een professionele winkelervaring biedt. Met een warm welkom en deskundig advies over verschillende vissoorten, bereidingswijzen en zelfs bijpassende recepten, maak jij het verschil. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Klanten adviseren over diverse vissoorten en de beste bereidingsmethoden.
 • Presenteren van verse producten op aantrekkelijke wijze.
 • Waarborgen van de kwaliteit en versheid van de voorraad.
 • Zorgvuldig bijvullen en het netjes houden van de winkelschappen en vitrines.
 • Het opbouwen van langdurige relaties met klanten door uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Bekijk vacature

Vacatures Sittard

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder? Bekijk dan de vacatures in Sittard bij Actief Techniek. Wij zijn als uitzendbureau gespecialiseerd in de technische branche met projectmanagers op elk vakgebied. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welk bedrijf bij jou past. Reageer direct op onze vacatures in Sittard of kom eens langs bij één van onze vestigingen!

Vacatures Sittard metaal

Zwaar werken zit bij jou in de genen. Bovendien heb je technisch inzicht en werk je graag met je handen. Klopt dit? Dan zijn onze vacatures in Sittard in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop. Je moet misschien op grote hoogte werken of in een kleine ruimte. Is dit geen punt voor jou? Dan ben jij de vakman of -vrouw die we zoeken voor onze vacatures in Sittard in de metaal.

Vacatures Sittard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Sittard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen.

Vacatures Sittard techniek

Bij ons vind je niet alleen vacatures in Sittard in de techniek. Je kunt ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Wij nemen de kosten voor onze rekening inclusief materiaal- en reiskosten. Door te kiezen voor een opleiding of training blijf je jezelf ontwikkelen en kun je groeien naar een baan met bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheid. Wil je liever direct reageren op onze vacatures in Sittard in de techniek? Dat kan ook! Bovendien vind je de vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureau in Sittard

ZZP opdrachten Sittard

Als ZZP'er is het fijn als je kunt werken met kredietwaardige opdrachtgevers die op tijd betalen. Hiervoor klop je aan bij Actief ZZP, want wij verzorgen ZZP bemiddeling. Wanneer je dus reageert op onze ZZP opdrachten in Sittard, word je geheel ontzorgd. De voordelen voor jou:

 • Werken voor kredietwaardige opdrachtgevers
 • Betaling binnen 7 werkdagen
 • Administratieve zaken worden geregeld, zoals facturering en de opmaak van contracten

En dat is nog niet alles! We hebben een groot netwerk, waardoor we er snel bij zijn als bedrijven ZZP'ers zoeken. Hierdoor krijg jij de leukste en nieuwste ZZP opdrachten in Sittard.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Anne Jacobs
Projectmanager Groen

Lars Engwegen
Vestigingsmanager

Timothy Falix
Projectmanager in opleiding

Sander Dijkstra
Projectmanager Installatie

Bob Peters
Projectmanager Groen