Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Schiedam

Koerier

Wij zijn op zoek naar een koerier voor onze opdrachtgever in Bleiswijk. Heb jij al ervaring als koerier en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! De opdrachtgever is een logistieke dienstverlener die veel verschillende pakketten aflevert zoals wasmachines, fietsen, telefoons en simkaarten. Zo is elke levering anders, bij de ene klant moet je het ID-bewijs controleren, de andere klant moet bij het afleveren alleen een handtekening geven. De werktijden van de koeriers liggen tussen 07.00 uur in de ochtend en 23.00 uur in de avond, de werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Je zal af en toe op de zaterdag worden ingepland, hier krijg je wel extra toeslag voor op je uurloon. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden als koerier zijn:
- Het zo efficiënt mogelijk rijden van de routes;
- Verantwoordelijkheid nemen voor het netjes houden van je werkbus en de bedrijfsmiddelen;
- Laden en lossen van de werkbus op het depot in Bleiswijk;
- Tijdig afleveren van pakketten bij klanten op de aangegeven adressen. 

Bekijk vacature
Bijrijder

Als bijrijder bij de afdeling grind rij je mee op een zuig/ blaas wagen of een ladder wagen, naar een klus in Nederland. Eenmaal op de klus aangekomen bouw je samen met je collega’s de auto’s op en begin je met het zuigen en/of blazen van het dakgrind. Als het werk klaar is wordt alles netjes opgeruimd en vertrek je met een voldaan gevoel naar de volgende klus.

Bekijk vacature
Consultant

Ben je net afgestudeerd of wil jij je laten omscholen? Dat kan! Wil jij jouw carrière voortzetten binnen de wereld van consultancy en Performance Management? Ben jij klaar om je huidige baan in te wisselen voor het onbekende of je carrière te beginnen binnen de consultancy? Ben jij een echte Excel-goeroe? Heb jij affiniteit met Finance, IT en Performance Management oplossingen zoals Power BI, SAP, Vena en andere tools? Ben je op zoek naar een baan waarin je werkt met projecten en processen, je door het land kan reizen en met toonaangevende organisaties kan werken? Pak dan nu je kans, want bij Finext kan jij jouw passie omzetten tot jouw nieuwe droombaan. 

Wat ga je doen als consultant bij Finext?
Als consultant krijg je de mogelijkheid om  met je team bij verschillende grote organisaties op zoek te gaan naar de sleutel om (financiële) processen strakker, wendbaarder en anders in te richten. 

  • Je wordt in de eerste maanden goed begeleid, je krijgt introducties van collega's en inhoudelijke trainingen over de verschillende tools. 
  • Je leert op een informele manier je teamgenoten kennen en krijgt snel mee waar ze dagelijks mee bezig zijn. 
  • Je werkt samen met je team bij verschillende opdrachtgevers en ondersteun je bij uiteenlopende projecten en thema's, bijvoorbeeld processen als plannen, budgetteren en forecasten, maar ook sales & operations planning, tax of treasury. 
  • Je zit geregeld zelf achter de computer om te bouwen in Excel of een van de tools.
  • Je ondersteunt je team in het slim implementeren van de modernste software oplossingen in de markt. 

Bekijk vacature

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureau in Schiedam

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Tim Houwaard
Projectmanager Installatie

Martin van Grieken
Vestigingsmanager

Thomas Erdman
Branchemanager Schilders

Riciano Thakoer
Projectmanager Metaal

Brayan Dautzenberg
Projectmanager Marine & Offshore

Dulcy van Wichen
Projectmanager Installatie