Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Schiedam

Havenwerker

Wij zoeken enthousiaste terminal medewerkers voor onze opdrachtgever in de Botlek Rotterdam; een havenbedrijf dat gespecialiseerd is in het laden, lossen en verschepen van containers, trailers en auto’s. Als terminalmedewerker begin je met de volgende werkzaamheden:

  • Vastzetten van containers (nokken);
  • Co2 prikken in de containers (recheck);
  • Autorijden, personen auto’s laden en lossen van schepen

Als je laat zien wat je in je hebt en je graag wilt doorgroeien, biedt onze opdrachtgever een interne opleiding tot tugmaster chauffeur aan. Als tugmaster chauffeur vervoer je zelfstandig te containers op de terminal en maak je ook direct een flinke stap in je salaris. Het is een functie waar flexibiliteit enorm belangrijk is. Je vindt overwerken en wisselende werktijden geen probleem. Onze opdrachtgever werkt met wisselende dag en avond diensten, deze worden per dag gecommuniceerd. 

Bekijk vacature
Eerste monteur elektrotechniek

Is jouw laatste opdracht opgeleverd en ben je opzoek naar een nieuw project? Dan ben jij diegene naar wie ik opzoek ben! Actief Werkt! Techniek biedt jou als eerste elektromonteur namelijk een uitdagend én afwisselend project in de regio van Rotterdam of Den Haag.Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers die constant op zoek zijn naar zelfstandige elektromonteurs, waarbij je indien gewenst ook op ZZP-basis kunt werken.  Als eerste monteur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor;

  • Het installeren van alle installaties binnen de elektrotechniek denk aan verlichting, beveiliging- en brandbeveiliging en data;
  • Het onderhouden en testen van deze installaties;
  • Inspectiewerkzaamheden uitvoeren aan elektrotechnische onderdelen- en installaties;
  • Het keuren aan installaties- en gereedschappen;
  • Zorgdragen voor en bestellen van de juiste projectmaterialen.

Bekijk vacature
Elektrode lasser

Als Elektrode Lasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van laswerkzaamheden volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je zult werken aan verschillende projecten op onze locatie, waarbij je expertise wordt ingezet om hoogwaardige lasverbindingen te realiseren. Het is pre dat je bekend bent met Shell's veiligheidsvoorschriften en procedures, en dat je in staat bent om zelfstandig en nauwkeurig te werken.

  • Uitvoeren van elektrode laswerkzaamheden volgens specificaties en tekeningen;
  • Rapporteren van voortgang en eventuele problemen aan de projectleider;


Bekijk vacature

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureau in Schiedam

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Tim Houwaard
Projectmanager Installatie

Martin van Grieken
Vestigingsmanager

Riciano Thakoer
Projectmanager Metaal

Dulcy van Wichen
Projectmanager Installatie