Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Schiedam

Logistiek medewerker

Heb jij ervaring in de logistiek en ben je in het bezit van je heftruckcertificaat? Ben je opzoek naar een fulltime functie in Rotterdam? Dan is dit iets voor jou! Voor onze opdrachtgever ene afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam zijn wij opzoek naar een logistiek medewerker. De medewerker logistiek draagt bij aan het vervoeren en afleveren van afvalcontainers van verschillende formaten conform de geldende veiligheids- en kwaliteitseisen en interne richtlijnen. Het gaat om een fulltime functie, de werktijden zijn van 07:45 – 16:15 van maandag t/m vrijdag. Wat ga je doen? • Laden en lossen van vrachtwagens; • Verzendklaar maken van orders; • Administratief verwerken van processen; • Inventariseren van magazijnvoorraad; • Verplaatsen van goederen met een heftruck; • Opruimen en schoonhouden van het magazijn; • Actieve deelname aan periodiek werkoverleg¿(waaronder toolboxmeeting en ander werk-/ veiligheidsoverleg).

Bekijk vacature
Become a Orderpicker

Would you like to become a part-time order picker? You don't need to have experience because you will recieve training for this job! The work takes place at the flower auction warehouse in Naaldwijk! What are you going to do: • Order-picking using a voice picking system. • Driving electric cart with flowers. Working days and time: • Monday till Friday from 6:00 till 10:00/10:30. • Weekly you will work +/-20-25 hours. • You can also work 3 or 4 days a week. • Monday and Friday are mandatory working days!

Bekijk vacature
Orderpicker

Werk je graag parttime in de logistiek? Ben je op zoek naar een vaste baan met een goed salaris? En vind jij het prima om vroeg te beginnen? Dan is deze functie als orderpicker / magazijnmedewerker bij de grootste bloemenveiling van de wereld;, Royal Floraholland, wellicht iets voor jou! Wij bieden een baan in een groot magazijn voor langere tijd / vast. Wat zijn jouw werkzaamheden: - Verdelen van bloemen en planten - Rijden op een trekker en zorgen dat de producten op de juiste locaties komen - Aan het einde van de dag zorg je dat de werklocatie weer opgeruimd en schoon is Heb je nog geen ervaring in het logistieke proces? Dat is niet erg! Wij zorgen dat je goed wordt ingewerkt.

Bekijk vacature

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureau in Schiedam

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.