Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050 - 313 82 56
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Vakantiewerk

Ben jij klaar voor een zomer vol avontuur, hard werken en geld verdienen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiewerkers die hun handen uit de mouwen willen steken en een extra zakcent willen verdienen. Of je nu geïnteresseerd bent in de horeca, logistiek, productie of retail, wij hebben voor elk wat wils. En als kers op de taart, bestaat er de mogelijkheid om jouw zomervakantie door te brengen op de prachtige Waddeneilanden.

Kun jij de uitdaging aan om hard te werken en daarnaast te genieten van eventueel de prachtige omgeving van de Waddeneilanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw zomer onvergetelijk kunt maken.

Bekijk vacature
Montage medewerker kunststof kozijnen

Als monteur is elke dag anders! Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het monteren van kunststof kozijnen in woningen. Dit kunnen zowel renovatie als nieuwbouw- projecten zijn. Bij nieuwbouw ligt de focus op een goede samenwerking met je collega’s. Samen zorgen jullie voor het plaatsen van de kozijnen volgens de opgestelde planning. Bij renovatieprojecten kom je regelmatig bij bewoners over de vloer. Dit betekent dat je bij iemand in huis aan het werk bent. Netjes werken en overleggen met de bewoner is voor jou geen probleem.
Je maakt deel uit van het eigen montageteam. De projecten waar je aan werkt, zijn in de buurt van Groningen. Binnen het montageteam wordt er in tweetallen gewerkt.

Bekijk vacature
Schoonmaker

Woon je in de omgeving van Tynaarlo en ben jij per direct beschikbaar als schoonmaker? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Uitzendbureau in Groningen

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.