Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

Schrijf je online in >

Actief Techniek Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050 - 313 82 56
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Allround Timmerman

Je gaat aan de slag op diverse nieuwbouw, verbouw en onderhoud en renovatieprojecten. Een erg afwisselende uitdaging, bij een bedrijf waar je elke kant op kunt. Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en representatief. Daarnaast vind je het leuk om stel- en timmerwerkzaamheden te doen naar aanleiding van bouwtekeningen. Deze kun jij dus lezen én uitvoeren.

Bekijk vacature
Monteur Brandmeldinstallaties

Als Monteur Brandmeld (BMI) en Beveiliging werk je aan diverse installaties binnen de utiliteit en woningbouw. Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van gebouwen en heb jij affiniteit in de installatietechniek? Dan is dit de baan voor jou. Als BMI monteur is jouw takenpakket divers. Zo werk je bijvoorbeeld de ene week aan een nieuwbouw installatie en ben je de week er op een grote renovatie aan het doorvoeren op een monumentaal pand. Service werk is ook part of de job. Hier verstaan wij preventief onderhoud en reparaties onder. Je zal in eerste instantie voornamelijk rookmelders gaan installeren. 

Bekijk vacature
Chauffeur betonmixer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar betonmixer chauffeurs. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf waar respect, betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwen centraal staat. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het inladen, transporteren en lossen van het product (beton). Dagelijks rijd je verschillende korte ritten tussen onze opdrachtgever en hun klanten.

Bekijk vacature

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Uitzendbureau in Groningen

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Nienke Stobbe
Backoffice medewerker/ Kwaliteitscoördinator

Alina Kuiper
Juridisch medewerker

Sander Iwema
Mw Backoffice Centrale verloning / ET regeling

Marcel Bijlsma
Projectmanager Installatie

Silvie van der Pluijm
HR adviseur

Marloes ten Kate
Vestigingsmanager

Rick Tuik
Adviseur opleiding & ontwikkeling

Ronnie Hummel
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Anne-Loes de Vries
Projectmanager Bouw

Marc Dijkhuizen
Senior projectmanager

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Nino De Groot
Projectmanager Professionals

Jesper Swieters
Commercieel Manager

Stephan Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Robert Uilenberg
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Fabian Kamps
Projectmanager Schilders

Jan-Willem Blaauw
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Amber Louwes
Senior Marketeer

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Niels Burgler
Projectmanager Metaal

Melvin Tuik
Manager ZZP

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Manon Bronsema
Projectmanager Professionals