Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050 - 313 82 56
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag      08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Servicemonteur vaste dienst

Als Servicemonteur heb je een afwisselende, technische functie. Je verhelpt zelfstandig verstoppingen in de riolering. Iedere werkdag is anders en het biedt nieuwe uitdagingen!

Geen ervaring vereist.
Rijbewijs B.

Wat hebben wij jou als versterking te bieden:

Een eigen bedrijfs bus
Salaris op basis van leeftijd en ervaring.
Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
Hoogwaardig werkmateriaal.
Met uitzicht op een vast contract.


Waar ga jij je als SERVICEMONTEUR mee bezig houden:

Ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden Inspectie werkzaamheden Het doen van onderhoud Kleine reparaties uitvoeren heb jij het nodige technische inzicht en denk jij geschikt te zijn voor deze uitdaging?


Bekijk vacature
Opperman

Jouw startersbaan in de bouw vind je hier! Als opperman ga je aan de slag bij een klein metselbedrijf. Doordat het een klein bedrijf is, kun je snel stappen maken. Je helpt bij het opbouwen van steigers, voert bakstenen, maakt specie en onderhoudt gereedschappen. Naast het tijdig aanvoeren van materialen en hulpmiddelen voor de metselaar en voeger, ben je ook bezig met het assisteren van hun werkzaamheden. Je helpt de metselaar en/of voeger met het vakwerk en kunt hierdoor snel het vak leren wat jij graag wil!

Bekijk vacature
Horecamedewerker evenementen

Ben jij die festivaltijger waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Uitzendbureau in Groningen

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.