Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

Schrijf je online in >

Actief Techniek Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050 - 313 82 56
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Verkoopmedewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker binnendienst. Als verkoopmedewerker binnendienst ondersteun jij diverse verkoop- en calculatieafdelingen. Jouw taken zijn onder andere dat jij je bezig houdt met het verzamelen en inboeken van offerteaanvragen, klantgegevens en informatie verstrekken aan accountmanagers en het verzorgen van de registratie in interne systemen. Daarnaast maak je overzichtelijk wie welke opdrachtcontroles moet uitvoeren en verzorg je onder andere kleur- en profielmonsters ten behoefte van de klant.

Bekijk vacature
Rupskraanmachinist .Groningen

Ben jij een ervaren Rupskraanmachinist en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact bij Actief Techniek.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor de lange termijn. Je gaat je bezighouden met alle voorkomende werkzaamheden in de functie van kraanmachinist. Van het graven van een sloot, cunet, talud of een bouwput, tot het aanleggen van (diep) riolering en het ondersteunen van stratenmakers.

Past dit verhaal bij jou? Reageer dan direct op deze vacature en stuur je CV mee. Wij maken dan een afspraak om nader kennis te maken. Deze vacature staat ook open voor ZZP’ers.

Bekijk vacature
Tegelzetter

Het mooiste werk als tegelzetter vind je hier! Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar een ervaren tegelzetter. Als tegelzetter ben je bekend met alle voorkomende tegelwerkzaamheden in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. De projecten kunnen wekelijks weer verschillen, waardoor het werk erg afwisselend is. Met jouw kennis krijg je het team mee in jouw enthousiasme! Heb je er zin in? Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Bekijk vacature

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Uitzendbureau in Groningen

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Nienke Stobbe
Backoffice medewerker/ Kwaliteitscoördinator

Alina Kuiper
Juridisch medewerker

Sander Iwema
Mw Backoffice Centrale verloning / ET regeling

Marcel Bijlsma
Projectmanager Installatie

Silvie van der Pluijm
HR adviseur

Marloes ten Kate
Vestigingsmanager

Ronnie Hummel
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Anne-Loes de Vries
Projectmanager Bouw

Marc Dijkhuizen
Senior projectmanager

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Thomas Erdman
Branchemanager Schilders

Nino De Groot
Projectmanager Professionals

Jesper Swieters
Commercieel Manager

Stephan Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Robert Uilenberg
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Jan-Willem Blaauw
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
MW Backoffice ZZP en in- en doorleen

Amber Louwes
Senior Marketeer

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Niels Burgler
Projectmanager Metaal

Melvin Tuik
Manager ZZP

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Manon Bronsema
Projectmanager Professionals