Menu

Uitzendbureau in Emmen

Op zoek naar een baan in regio Emmen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Emmen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Emmen

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Emmen

Wimbledon 18
7825 SK Emmen

0591-726230
emmen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Emmen

Schoonmaker

Wij zoeken met regelmaat schoonmakers voor het schoonhouden van bedrijfsgebouwen. De werkzaamheden zijn stofzuigen, afstoffen, dweilen en het schoonmaken van de kantine en de toiletten. Werktijden zijn in overleg.

Bekijk vacature
Corporate recruiter

Ondernemen in loondienst? Dat kan als Corporate Recruiter bij Yask. Een afdeling waar jij mag bijdragen aan de professionalisering van recruitment binnen Yask. Jij richt je op volumerecruitment in de Facilitybranche. Het wordt gewaardeerd dat jij zaken verandert en de organisatie vertelt wat jij nodig hebt om succesvol te zijn binnen recruitment. Zo kan jij een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van campusrecruitment en meedenken in arbeidsmarktcommunicatie. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kom ik graag met je in contact. Wat ga je doen in de functie van medior corporate recruiter? Samen met de senior recruiter die de kar trekt vorm jij het recruitmentteam. De afdeling is onderdeel van HR. De komende jaren heeft Yask de ambitie om de aantrekkelijkste werkgever van de facilitaire branche te zijn. De werknemers staan op nummer één! • Jij zorgt voor het sourcen, selecteren en screenen van het beste (Facility) talent. Gemiddeld heb je samen met je collega 15 vacatures in beheer. Tegelijkertijd bouw je actief aan talentpools. • Jij bent verantwoordelijk voor volumerecruitment als huismeesters, servicemedewerkers, receptionisten, hostesses en facilitair medewerkers. • Maar de afdeling is ook verantwoordelijk voor staffuncties, middelmanagement functies als Facility manager, Facilitair Coördinator, Facility Projectmanager en hoger management functies als klantmanager, contractmanager. • Jij maakt gebruik van LinkedIn (betaald), diverse jobboards en het nieuwe ATS-systeem Connexys. • Jij zorgt voor een goed stakeholdermanagement met de 120 Hiring Managers in het land. • Yask houdt van initiatief! Samen met je collega kijk je naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden in het recruitmentproces. • Verder ben je verantwoordelijk voor het oppakken van een aantal projecten: Een greep uit de innovaties die voor 2021 op de agenda staan: het verder ontwikkelen en uitvoeren van de AMC-strategie. Samen met moederorganisatie Vebego het verder professionaliseren van de werkenbij-site. Ophalen van “echte” verhalen van onze medewerkers en deze gebruiken als content op social media. Invulling geven aan onze werkbij-account op Instagram. Campusrecruitment waarbij we nieuwe samenwerkingsverbanden met MBO en AD opleidingen willen gaan opzetten. Meer adviseren op basis van recruitmentdata, referral meer onder de aandacht brengen en een strakke forecasting door eerder in salestrajecten betrokken te worden.

Bekijk vacature
Schoonmaker fabriek in Emmen

Wil jij naast jouw opleiding een mooi zakcentje bijverdienen? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zoeken schoonmakers voor de zwaarder schoonmaak klussen in een fabriek in Emmen. Werktijden op woensdag en vrijdag van 17.30-20.00 uur

Bekijk vacature

Vacatures Emmen

Ben jij een technische vakkracht met twee rechterhanden? Dan zijn de vacatures in Emmen bij Actief Techniek jou op het lijf geschreven. Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische sector. Zo bieden we je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je onze verschillende vacatures in Emmen bekeken en zit er iets voor je tussen? Laat het ons weten. Vaak kun je snel aan de slag!

Vacatures Emmen bouw

Het is een bijzonder vak; als timmerman, metselaar of stukadoor werken. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Wil jij graag samen met je collega’s van elk project iets moois maken? Bekijk dan onze vacatures in Emmen in de bouw. In deze sector is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag kunt. Je komt bijvoorbeeld te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Heb je vragen over onze vacatures in Emmen in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures Emmen metaal

Zit hard werken bij jou in het DNA? Dan zijn onze vacatures in Emmen in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter of constructiebankwerker. Je werkt mee aan grote projecten waarbij technisch inzicht en oog voor veiligheid belangrijk zijn. Hierin kun je jezelf ook ontwikkelen door een training of opleiding via Actief Techniek te volgen. Klinkt goed? Meld je dan aan voor bijscholing of omscholing of reageer gelijk op onze vacatures in Emmen in de metaal!

Vacatures Emmen schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan onze vacatures in Emmen als schilder. In deze baan is het rennen of stilstaan; tijdens het schildersseizoen is er volop werk, maar in de winter zijn er minder opdrachten. Deze tijd kun je mooi gebruiken om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een training te volgen. Zijn er op dit moment geen vacatures in Emmen als schilder? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er een passende baan beschikbaar is, nemen we contact met je op.

ZZP opdrachten Emmen

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en ben je op zoek naar ZZP opdrachten in Emmen? Dan zit je goed bij Actief ZZP! Wij zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling tussen ZZP'ers en bedrijven die ZZP'ers zoeken. Je vindt bij ons niet alleen snel de nieuwste ZZP opdrachten in Emmen, we regelen ook de administratieve rompslomp voor je! Ook fijn: je vindt de opdrachten bij Actief ZZP niet alleen in Drenthe, maar door heel Nederland. Zo bieden we je:

Zo is er altijd een leuke baan of opdracht bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Emmen

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.