Menu

Uitzendbureau in Emmen

Op zoek naar een baan in regio Emmen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Emmen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Emmen

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Emmen

Wimbledon 18
7825 SK Emmen

0591-726230
emmen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Emmen

Beveiligingsmonteur

Is zorgen voor veiligheid jouw ding en heb jij ervaring als beveiligingsmonteur? Dan zoeken wij jou!

Als beveiligingsmonteur werk je zelfstandig of onder begeleiding van een 1e monteur op verschillende locaties, zoals supermarkten, ziekenhuizen, scholen of zorginstellingen aan beveiligingssystemen. Hierbij kun je denken aan het plaatsen en installeren van beveiligingsinstallaties, zoals camerasystemen, brandmeldsystemen en-/of inbraaksystemen en ook het verhelpen van storingen aan deze systemen. Met Coevorden als standplaats zul je verder werkzaam zijn door heel Drenthe en aangelegen provincies.

Bekijk vacature
ZZP Grondwerker met wekelijkse betaling

Ben jij ZZP'er (of wil jij ZZP'er worden?) en op zoek naar langdurige opdrachten en wekelijkse betaling? Neem dan eens contact met ons op. Wij hebben een breed netwerk met plaatselijke bedrijven en landelijke partijen waar wij jou mee in contact kunnen brengen. Daarnaast neemt onze ZZP afdeling een groot deel van jouw administratie over, zodat jij je kunt focussen op jouw vak. Betreft wet- en regelgeving hoef jij je geen zorgen meer te maken, want onze ZZP afdeling is op de hoogte van de geldende richtlijnen en de laatste ontwikkelingen.

Wij werken met Self-Billing. Dit betekend dat jij zelf geen factuur meer hoeft te sturen. Deze maakt Actief ZZP op uit jouw naam. De factuur de Actief ZZP stuurt voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de eisen die de belastingdienst stelt. Vanuit ons krijg je een eigen unieke factuurnummer-reeks voor jouw administratie. Het enige wat jij hoeft te doen is elke week de gewerkte uren naar ons sturen, makkelijk toch?

Bekijk vacature
Schilder particulier

Dit bedrijf heeft voornamelijk particulier werk in de omgeving. Het is een bedrijf waarbij je zelf het werk moet zien liggen, maar daar krijg je ook veel vrijheid voor terug.
Als schilder kan het zijn dat je op diverse projecten in de regio wordt ingezet. Voornamelijk ben jij bezig met het particuliere werk. Deze werkzaamheden kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis. Je werkt graag in groepsverband.

Bekijk vacature

Vacatures Emmen

Ben jij een technische vakkracht met twee rechterhanden? Dan zijn de vacatures in Emmen bij Actief Techniek jou op het lijf geschreven. Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische sector. Zo bieden we je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je onze verschillende vacatures in Emmen bekeken en zit er iets voor je tussen? Laat het ons weten. Vaak kun je snel aan de slag!

Vacatures Emmen bouw

Het is een bijzonder vak; als timmerman, metselaar of stukadoor werken. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Wil jij graag samen met je collega’s van elk project iets moois maken? Bekijk dan onze vacatures in Emmen in de bouw. In deze sector is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag kunt. Je komt bijvoorbeeld te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Heb je vragen over onze vacatures in Emmen in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures Emmen metaal

Zit hard werken bij jou in het DNA? Dan zijn onze vacatures in Emmen in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter of constructiebankwerker. Je werkt mee aan grote projecten waarbij technisch inzicht en oog voor veiligheid belangrijk zijn. Hierin kun je jezelf ook ontwikkelen door een training of opleiding via Actief Techniek te volgen. Klinkt goed? Meld je dan aan voor bijscholing of omscholing of reageer gelijk op onze vacatures in Emmen in de metaal!

Vacatures Emmen schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan onze vacatures in Emmen als schilder. In deze baan is het rennen of stilstaan; tijdens het schildersseizoen is er volop werk, maar in de winter zijn er minder opdrachten. Deze tijd kun je mooi gebruiken om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een training te volgen. Zijn er op dit moment geen vacatures in Emmen als schilder? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er een passende baan beschikbaar is, nemen we contact met je op.

ZZP opdrachten Emmen

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en ben je op zoek naar ZZP opdrachten in Emmen? Dan zit je goed bij Actief ZZP! Wij zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling tussen ZZP'ers en bedrijven die ZZP'ers zoeken. Je vindt bij ons niet alleen snel de nieuwste ZZP opdrachten in Emmen, we regelen ook de administratieve rompslomp voor je! Ook fijn: je vindt de opdrachten bij Actief ZZP niet alleen in Drenthe, maar door heel Nederland. Zo bieden we je:

Zo is er altijd een leuke baan of opdracht bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Emmen

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Benjamin Bruinsma
Projectmanager Schilders

Léon Niehof
Projectmanager Groen

Dominique Bloemberg
Projectmanager Schilders

Bennie Jeurissen
Projectmanager Installatie

Leon de Labije
Projectmanager Metaal

Marloes Kremers
Projectmanager Installatie

Gerwin Dekker
Vestigingsmanager

Cheyen Mink
Projectmanager Installatie

Thomas Heijmans
Projectmanager Metaal

Erik Veldhuis
Projectmanager Groen

Harm-Jan van Wijk
Projectmanager Infra

Jesse Verkruijsse
Projectmanager Installatie