Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Bergen op Zoom

Schoonmaker vliegbasis

Wil jij graag op een toffe plek werken en is schoonmaken jouw passie? Lees dan snel verder.

Wij zoeken naar een schoonmaker die per direct kan starten op de vliegbasis Hoogerheide. 

De werkzaamheden zijn:

  • Algemene ruimtes schoonmaken (kleedkamers, kantine, lokalen etc.); 
  • Vloeren vegen en dweilen;
  • Stof afnemen;
  • Tafels en stoelen schoonmaken;
  • Het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen;
  • Overige periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen en tijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 12:00.

Heb je nog geen schoonmaak ervaring? Geen probleem! Jouw collega's leren je graag alles over het vak.

Bekijk vacature
CV monteur

Als monteur voor verwarmings- en ventilatiesystemen draag je de verantwoordelijkheid voor het inspecteren, onderhouden en herstellen van ketels, warmtepompen en mechanische ventilatiesystemen bij onze klanten. Het is van essentieel belang dat je regelmatig in contact staat met klanten om hen te informeren over de uitgevoerde werkzaamheden en ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke updates correct worden geïmplementeerd. Na het voltooien van je taken is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de werkplek netjes wordt achtergelaten, en dat de administratie nauwkeurig wordt bijgewerkt. Bovendien bieden we mogelijkheden voor voortdurende professionele groei door middel van cursussen en workshops, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste producten en technieken binnen jouw vakgebied.

Bekijk vacature
Servicedesk medewerker

Ga jij aan de slag als enthousiaste servicedesk medewerker in het facilitaire team van regio Zuidwest Nederland? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die beschikbaar is voor een fulltime positie van 40 uur per week. Als servicedesk medewerker ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle facilitaire aangelegenheden. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Femke van Trijen
Projectmanager Metaal

Stefan de Witte
Branchemanager Metaal

Eva Heijs
Vestigingsmanager

Nick Mens
Projectmanager Installatie

Merel Stuivenberg
Projectmanager Metaal