Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Bergen op Zoom

Productiemedewerker

Ben jij een productiemedewerker en ben jij op zoek naar een flexibele baan? Ben je per direct beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie of logistiek? Dan hebben wij een mooie baan voor jou. In de rol van productiemedewerker kan je verschillende soorten werkzaamheden verrichten, zoals inpakwerkzaamheden, productiewerk, magazijnwerk. Daarnaast vind je het leuk om met machines te werken en deze te bedienen. Je houd hierbij natuurlijk rekening met de kwaliteitseisen.

Bekijk vacature
Commercieel medewerker

Ben jij commercieel ingesteld? Communicatief ijzersterk? en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder! Als medewerker klantcontactcenter bij een Europese top 5 speler op het gebied van keukens heb je een uitvoerende rol, waarin je verantwoordelijk bent voor het maken van afspraken voor een verkoopgesprek met potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk kwalitatief goede afspraken gemaakt worden. Op deze manier lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de verkoopdoelstellingen. Binnen deze functie wordt er van je verwacht dat je in staat bent om potentiële klanten proactief te benaderen en ervoor te zorgen dat dit leidt tot een afspraak in één van de winkels. Het is verder van belang dat je de juiste informatie aan de klant verstrekt aangaande product, assortiment, diensten en procedures. Daarnaast is het belangrijk om de te verkregen informatie op een tijdige en juiste manier administratief te verwerken. Je zal in deze commerciële functie zelfstandig aan de slag gaan, maar je zorgt er door middel van samenwerken met je collega's voor dat elke klant een ambassadeur wordt van jullie organisatie.

Bekijk vacature
Voorman montage

Heb jij twee rechterhanden? Ben je fysiek fit? Wil je doorgroeien in de installatietechniek? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s! Een collega met een positieve instelling en werkmentaliteit die werkzaam zijn (geweest) in het vak leidingmaker, installatiemonteur en hierin willen doorgroeien. Als voorman montage monteer je samen met je team kunststof leidingen met een doorsnee van 25 tot 2000 mm op locatie bij meestal (petro)chemische bedrijven. Verder houdt je een werkplekinspectie, toolboxmeetings en verzorgt de QC-documenten. Ga doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en groei door naar bijvoorbeeld uitvoerder.

Bekijk vacature

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.